"Ez hölgyei és uraim a szint ahol a Madhouse manapság tart. Tapsoljuk meg őket!"
Overlord (anime/manga/novel)
Elkezdtem nézni az animet és piszok jó lett, annyira h 3 nap alatt megnéztem mindhárom évadot...
Arche-t én is nagyon sajnáltam, kellett 1 nap, h feldolgozzam a sokkot... de megtudom érteni Ainzt! Most gondoljunk bele, ők nem az emberi faj oldalán vannak, az első évadban nem egyszer utaltak rá, ők csak saját magukért harcolnak. Ugyanez elmondható Albedo-ra és a többi NPC-re is, ők is konkrétan emberek ellen lettek kalibrálva.
Továbbá Ainz mindig ad egy tesztet (vagy jobbik esetben egy esélyt), ha megbuknak, csak azután bünteti őket. Egyszerre kegyes és kegyetlen is tud lenni.
Jó kis befejező rész volt és jó kis évad. Leszámítva az eddig is említett hibákat.
A párbajt szerintem kicsit túlságosan elhúzták. Gyorsabban kevesebb beszéddel is le lehetett volna rendezni. Olyan gyors volt a párbaj mint ahogy gondoltam. Ég veled kapitány! A kardos magyarázat nekem nem volt tiszta. Elvileg meg se sebezheti mégis képes lehet megölni. Érdekes. Azért Ainz megtarthatta volna. Az meg hogy felül kell múlni őt és mi volt a párbaj értelme megint csak érdekes. Nem szeretem az ilyet. Had legyen csak Ainz a legfelsőbb lény és csak tiszteljék féljék és rettegjék őt.
Jó volt látni ahogy bevonulnak a városba és ahogy fél tőle mindenki. Pedig nem feltétlenül rossz dolog az. Amúgy nem értem minek is kellet az a gyászos zene hozzá. Valami indulósabb kellet volna szerintem. Bár a félelemhez ez pont illet..
És már érthető mire is kellett Momon. Bár a kérdés hogy most melyik is volt Ainz és melyik Pandóra színésze? Halottam mindkettőre érdeket. A valószínűbb érvek alapján hogy Momon volt Pandóra színésze. És csak jól eljátszotta és ezért is beszéltek vissza neki és a megjegyzései Albedo felé. Bár az is valószínű hogy Ainz volt mert nem szolt egy szót le és az alap játékát adta elő Ainz Momongaként.
Nabe meg nem volt a trónteremben a többi cseléddel.
Éljen soká a Varázslókirály!
Amúgy hányadik kötet feldolgozásánál tartunk? És eddig hányat adtak ki? Mert ha igaz az hogy a folytatás 20 vagy 21-re várható akkor nagy szenvedés lesz még azt kivárni.
Hát ha 4 kötet előnye van akkor azért nem kéne olyan sokat várni a folytatásra. Jó lenne már 19-ben ha lenne folytatás. Addig úgyis kijön még 1-2 kötet.
Akkor Pandóra színésze tényleg nagyon jól alakítja Momongát. Tökéletes másolása volt. Nem hiába tökéletes másol mivel őt maga Ainz teremtette. Amúgy ő se volt sose jelen a nagy gyűléseken. Kíváncsi lennék az erejére, mire is képes?
goku5 írta:
Hát ha 4 kötet előnye van akkor azért nem kéne olyan sokat várni a folytatásra. Jó lenne már 19-ben ha lenne folytatás. Addig úgyis kijön még 1-2 kötet.
Akkor Pandóra színésze tényleg nagyon jól alakítja Momongát. Tökéletes másolása volt. Nem hiába tökéletes másol mivel őt maga Ainz teremtette. Amúgy ő se volt sose jelen a nagy gyűléseken. Kíváncsi lennék az erejére, mire is képes?
Nagyon jól hangzik ez az előzmény történetes. Tényleg jó lenne ha még azzal jönne ki egy évad. De elvileg amúgy is maradtak ki apróbb részek eddig azokból is összehozhatnának valamit. Pláne a következőből nem maradna ki semmi.
Amúgy az ilyen előzményt jó lenne látni viszont ha meg is valósítják szerintem azt inkább külön filmként, Ova-ként mutatnák be nem a sorozat részeként.
De amúgy annyira összeillik akkor meg lehet kapunk egy dupla szezont. De ha tényleg így lesz akkor tényleg várhatunk legalább 20-ig.
Én nyitott vagyok bármire csak jöjjön minél hamarabb. Pl lehet tényleg úgy oldják meg hogy jövő nyáron jön egy film vagy Ova az előzményekről majd 20-ban egy dupla évad. Majd meglátjuk, ha megérjük.
Aki kinéz a májusi MondoConra az láthat majd egy ílyen kis inyencséget is.
https://youtu.be/...
Hát a szinkronhangok nekem se jönnek be. De látszik a tipikus magyar szinkronszínészek. Ainz-nak ez a hang meg pláne nem jön be. Még belső hangnak hagyján de a külvilág fele nem tetszik.
Megnézni megnézném az biztos de van egy olyan érzésem ugyanaz lenne mint a DBS szinkronja után. Már maga a fordítás magyarosítás nem tetszene benne.
Legtöbben megszokták a Japán szinkront, és alapból negatívan támadják.
Persze azért azt ne felejtsük el, hogy Japánok a legjobb szinkron színészek .Ugyanakkor megértem azokat ,akiknek elsőre nem tetszett.Elsőre nekem se tetszett, de másodjára már bejött a szinkron hangok.
Kövezzetek meg, de Shalltear telitalálat és Albedo se rossz.
Nem ismerem a Tanaka Studio,de ha minimum tartják ezt a színvonalat, amit itt hallottam és tanulnak a hibákból, akkor van értelme tovább folytatni .
Adjuk nekik időt és esélyt.Valahol el kell kezdeni.
Ugrás a fórumra: |