http://fairytail....28Guild%29
Nem erre a táblázatra gondolsz véletlenül? Más dezertált tagokat nem találtam wikin.
Fairy Tail manga
http://fairytail....28Guild%29
Nem erre a táblázatra gondolsz véletlenül? Más dezertált tagokat nem találtam wikin.
jaja ! ez az ! megértem én hogy igazából a keménymag fontos, bár én szívesen olvasnék más emberkék, más céhek kalandjairól. (Lamia Scale, stb.) B)
A Sabretooth spin-off valahogy nem fogott meg - pedig ott is megy a szemétkedés rendesen. De hallom lesz valami Gazille-es kiröffenés is.
Ja, de ezekkel ne foglalkozz, mert ők nem most hagyták ott a guildet. Bob a Blue Pegasus mestere, Goldmine a Quatro Cerberus-é, Yajima tanácstag volt, Warrod szent mágus, a többiek pedig nagyon mellékszereplők. Ha megnyitod a saját wikia-s lapjukat, láthatod, hogy egy-egy részben (van, aki csak mangában) tűntek csak fel.
De egyetértek; én személy szerint mindenkiről olvasnék egy spin-off-ot.
Na, azthiszem Makarovnak le kéne szerződtetni egy állndós építészbrigádot mert a Céh megint elmegy a levesbe.
Viszont ha betoppan a legkeményebb Spriggan, akkor szükség lesz a legkeményebb tündérre is. Vagy E.N.D ébredésére.
De úgy gondolom, Achnologia-nak gyorsabnak kellene lennie mint August.Kérdés, merre veszi Achnologia az irányt, mert szanaszét vannak a Sárkányölők.Akit kinéz azt földelhetjük is.Kizárásos alapon akit talán megölhet:Cobra,Sting,Rougue,Laxus. Bár az utolsóra sok esélyt nemlátok.Talán azokon a frontokon fog feltűnni ahol ők vannak.
Más: Bloodman is lehet hogy egy Take-Over használó.Ő a Halál isten lelkét használhatja.Akkor ki lesz ott az ellenfele?
[url=http://www.naruto-kun.hu/forum/viewthread.php?thread_id=44&pid=3728#post_3728][b]dungeonlord:
Lucy maximum egy duma-no-jutsut tud lenyomni E.N.D ellen.
sajnos máshol ha felvetem a Féri Télt, közröhej tárgya lett ez a END-dolog
Mint mondtam a Szellemkirály egy igazi kakukktojás .Egy nap befog következni,hogy Natsu nem önmaga lesz és démonként fog tombolni. Itt jön majd Lucy a képben,ahol a Szellemkirály segítségével próbálják majd visszatéríteni a régi Natsu.Mivel End nagyon erős,így csak a szellemkirályal tud csak harcolni Lucy.Stb stb.
Mivel Lucy erejéből nem sok maradt az idézés előtt,így ő se volt képes a teljes erejét használni. A Mard geer elleni harcnál max 30-40% erejét tudta mozgósítani. Ezért mondtam,hogy egy nap megéljük a teljes erejét,akkor talán versenyben tud szálni Acnologia,E.n.d,Igneel ellen.
Jó fejezet volt ez, így visszaolvasva, nagyon is. Igaza van Chakra-nak, Lucy visszahozott valamit a régi..."kajánságából" Nagyon tetszettek azok a pillantások, Jacob felé, majd a végén Natsura, és hogy egyáltalán nincs megijedve. De ez a pajkosság külön kisugárzást adott neki, nem beszélve arról, hogy ez a ruha nagyon tetszik, végre (pedig nekem nem jönnek be Lucy ruhái). Rég volt ilyen szexi Lucy, mint most
Jacob szerintem itt le lesz verve...hogy aztán betoppanjon August. És akkor ki tudja mi lesz.
Szerk.:
Jaj, és Happy még mindig a legnagyobb arc a történetben XD
Akkor lenne Mashima nagy troll,hogy Froscht kinyíratja Acnoval Tök szép lezárást kapott az Avatar arc hogy mennyire cuki Frosch, most meg Rouge-ékhoz menne Acno és vhogy meghalna Frosch de a másik 2 nem tudom hogy élné túl.A céhépület meg nem fog lerombolódni szerintem.Vagy Natsu mondja h menjünk máshova lerendezni, bár FH-t védeni kell vagy Jacob átvizsi pőket egy másik dimenzióba és ott harcolnak.Valószínű h Natsu nyer de ebbe az arc-ba szerintem Natsura szenvedés vár.Megtudott kb mindent + August ,ha nem érkezik meg addigra senki, nagyon szétveri meg remélem tüzesbarátunk szeme láttára öl meg valakit.Na és akkor váltunk Zerefre az új ruciban aki kinyitja END könyvét Lényeg a lényeg hogy kell még valaminek történnie mert én biztos vagyok abban hogy ez nem az utolsó arc.
Amikor a Tartaros ív ment a mangában, Mashima sensei olyasmit mondott, hogy még biztos lesz minimum 3-4 arc a végkifejletig. ^^
Pontosan. Más mangát is minimum fél évvel előre már be szokták jelenteni.
Személy szerint én örülnék, ha ebben a történetszálban nem darálnának le mindent. Verjék vissza Albareth seregeit, hiusítsák meg Zeref tervét.
Kövi történetszálban mondjuk legyen szó csak E.N.D. Natsuról, uccsó szálnak meg tehetnének egy Acnologiát.
Az sem baj, ha nem ebben a sorrendben
Ezt nem tudom elképzelni. Pont az a lényege a sárkánykirály ünnepének, hogy ez a nagy csata hármójuk között. Acnologia most jön, és nem fog tovább várni, ebben biztos vagyok (meg amúgy már láthattuk is, hogy mozgásban van, szóval szerintem ez el is dőlt), Zeref szintén. END is most lesz elsütve, mert most kell legyen elsütve...mikor máskor, ha nem Zeref és Acnologia ellen.
Csakhogy nem kell a kardunkba dőlni, ez nem jelenti azt, hogy fél év múlva vége, sőt. Még nagyon sok van hátra, ezek nem kevés időt vesznek igénybe, nem beszélve arról, hogy ki tudja, hogy még milyen lassító, hátráltató szálak fognak bejönni.
De nem tudom elképzelni, hogy a háború megálljon...hogy aztán újrakezdjék. A FT részéről elképzelhető lenne...de Acnologia és Zeref most jön. És nem úgy néz ki, hogy meg akarnak állni.
Azért az nagyon régi szabály, hogy nem eheti meg a saját tüzét. Remélem, hogy ezt nem borítja fel Mashima csak úgy, random.
És szerintem Mavis sem nagyon támadhatna fel...akkor oda lenne a Fairy Heart. Meg eleve, ő meghalt, és nem tudok róla, hogy csak úgy fel lehet támasztani valakit a semmiből, kivéve Zeref módszereit.
[url=http://www.naruto-kun.hu/forum/viewthread.php?thread_id=44&pid=3728#post_3728][b]dungeonlord:
Lucy maximum egy duma-no-jutsut tud lenyomni E.N.D ellen.
sajnos máshol ha felvetem a Féri Télt, közröhej tárgya lett ez a END-dolog
Régi idézetem:
Mint mondtam a Szellemkirály egy igazi kakukktojás .Egy nap befog következni,hogy Natsu nem önmaga lesz és démonként fog tombolni. Itt jön majd Lucy a képben,ahol a Szellemkirály segítségével próbálják majd visszatéríteni a régi Natsu.Mivel End nagyon erős,így csak a szellemkirályal tud csak harcolni Lucy.Stb stb.
Azért én többet várok,mint egy beszéd.Amit Tartaros látunk az csak 30%ereje volt a szellemkirálynak.Mivel Lucy erejéből nem sok maradt az idézés előtt,így ő se volt képes a teljes erejét használni. A Mard geer elleni harcnál max 30-40% erejét tudta mozgósítani. Ezért mondtam,hogy egy nap megéljük a teljes erejét,akkor talán versenyben tud szálni Acnologia,E.n.d,Igneel ellen.
Ugrás a fórumra: |