Hm gondolom majd behozzák, hogy elkezdik megfosztani a hősöket a képességeitől.
Boku no Hero Academia manga
Nem biztos, hogy behozzák a dolgot mert az a módszer nem Tomurára vallana.
Amugy volt olyan szérum is a dobozban ami csak ideiglenesen szüntetti meg a képességet és nem lehet tudni hány ilyen hány olyan van.
Egyszerűen csak elvette Overhaultól ezáltal is még jobban megalázva... Attól a dologtól is amin évekig dolgozott.
Köszönöm a fordítást!
Amikor Dabi kimondta Hawks valódi nevét nekem is valahogy az volt az első gondolatom, hogy talán régen kiskorukból ismerik egymást. És lehet, hogy szemét vagyok, de ha Twice még se halna meg, akkor nekem nagyon Fairy Tail beütésű lenne a manga. Persze csak ebből az egy szempontból. Egy két karaktert fel kell áldozni, hogy ne legyen túlságosan tündérmesés a sztori. Szerettem a Fairy Tailt, de a végén már nagyon unalmas volt, hogy mindig mindenki mindent túlélt.
Na de visszatérve a BNHA-hoz, gonosztevők ide vagy oda, én megkönnyeztem ezt a részt.
Pár dolog.
1. A 4 megmaradt szérum az mind végleges képességelvevős. Amik a dobozban voltak.
2. Twice tuti meghalt, mert külömben a klónja nem köszönt volna el ilyen szomorúan Togától.
3. Hogy a megamradt szérummal mi lett azt nem tudni pontosan, lehet Shigaraki megitta teával vagy fene tudja, de ha megvannak még akkor legalább 1 hős még tuti képességét veszti tőlük.
Itt a mangában:
https://naruto-ku...mia/160/16
Azt mondja, hogy két doboz van és nem tudja, hogy melyik a végleges szérum. Akkor van egy másik doboz is ami nem végleges?
https://w15.readh...ter-267-1/
Úgy néz ki emelkednek a tétek, kíváncsi vagyok hogy a hősök oldaláról is redulálják-e a számokat vagy valahogy sikerül kihúzni őket a sz*rból.
Azért komoly löketet adna az egész történetnek ha a diákok közül is oda veszne 1-2 ( Nem mintha valamelyiknek is a halálát kívánnám.)
Azért azt adnám, ha a hősöket most amolyan egészséges tanító jelleggel felkennék a falra és ebből egy iszonyatos bukta jönne ki. Hadd piszkálja meg valami a következő generációt, hogy erősebbé kell válniuk és nem csak azért, hogy túltegyenek a mostaniakon, hanem a puszta túlélésük miatt.
Horikoshi pedig Hawksal kapcsolatban kissé úgy gondolkodok fejezetről fejezetre, hogy: "Akkor én most kinyírom, de tényleg, tutira, most búcsúzzatok el tőle, nem viccelek!"
Az biztos hogy nagy motiváció lenne a következő generációnak ha most kikapnának a hősök és a gonosztevők lennének fölényben.
Annyira fáj látni mikor máshol arról beszélnek az emberek hogy a top 10 mennyire gyenge... Közben pedig itt van Miruko aki kb MINDENT beleadva harcol és tartja a frontot több High-End ellen de a célját mégis be akarja teljesíteni ha bele is hal.
Igen, nekem is ez az érzésem Hawksal. Olyan mintha ezzel az egésszel Dabi történetét és kilétét próbálná még jobban elmélyíteni. Bár így hogy elárulta Hawksnak hogy kicsoda, vagy tuti biztos hogy meghal, vagy mostanában ki fog derülni hogy ő kicsoda.
Ha így végre több szerepet kap Tokoyami teljes mértékben megérte. Kicsit furcsálltam mindig is hogy őt miért szorította ennyire háttérbe a mangaka, mikor nagyon nagy potenciál lakozik benne és véleményem szerint jogosan bekerülhetne a top 3 közé(Deku-Todoroki-Bakugou). Nagyon sokat fejlődött minden tekintetbe, pedig régen se volt gyenge. Egyszóval örülök neki hogy végre kicsit előtérbe kerül.
Tokoyamival nekem az az egyetlen bajom, hogy ugye el lett többször ismételve, mennyire nem nyerő a Bakugou és Todoroki félékkel szemben és én attól tartok, hogy emiatt vele nem kezdenek majd semmit, marad sima mellékszereplő. Pedig azért rajta kívül is vannak még olyanok, akikben igencsak lenne (szerintem) potenciál, de nem jut majd rájuk idő.
Egyébként én azt hittem az elején, hogy majd mekkora dolog lesz, ha valaki ajánlással került be, de Todorokin meg a másik sulis srácon kívül Yaoyorozu nem egy nagy szám, holott az ő képessége is elég OP lehetne. Csak nem túl látványos.
Szerintem itt nagyon csúnyán elfogják kenni Tokoyami száját. Félreértés ne essék, végképp nem nézem le őt, de azonkívül, hogy lesz pár látványos megmozdulása, nem hiszem, hogy elegendő lesz Dabi ellen. Továbbá a tűz az egyik természetes ellenfele, így különösen nehéz dolga lesz.
Külföldi fórumokon nagyon sokat komplikálnak azon, hogy talán a kék lángok kevésbé sértik Tokoyami árnyékát. Meglátásom szerint lényegtelen, mivel a tűz az tűz marad, a tulajdonságai nem fognak megváltozni attól függően, hogy milyen színe van.
Ha pedig igaz, hogy Dabi Touya (ami szinte már egyértelmű), akkor főleg nagy problémával ütközik, ugyanis az ő a lángjai még Endréjénél is erősebbek.
Igen, valóban. Ezt értem is, de a kék láng is valamelyest fényes, csupán nem olyan mértékben, mint a szokványos. Így jobban belegondolva, jó eséllyel ez lesz Dabi hátulütője. Ennek ellenére maga a lángjai, s annak erőssége bőven elég lesz ahhoz, hogy megperzselje őt.
Nagyon feji ezt a Dabi dolgot Horikoshi. Eljutottunk odáig, hogy már a saját bemutatkozása is cenzúrázva van. Ha ezek után nem Touya lesz, akkor feleslegesnek érzem a sok parádét körülötte.
Külföldön azt vetette fel valaki, hogy ha Hawks is része lenne ugyanannak a történetnek, akkor Endeavor elképzelhető, hogy őt és többeket megmentett egy incidensnél, miközben Touyát, a saját fiát veszni hagyta. Meghozott egy kemény döntést, nem hagyta, hogy az érzelmei befolyásolják, Dabi pedig nem viselte jól, hogy a saját apja lemondott róla másokért.
Ugrás a fórumra: |