Nekem is úgy tűnt, mintha Mitsukinak köze lenne ahhoz, amit Boruto lát. Nekem legalábbis ez jött le, ahogy bemutatták.
Boruto anime
borutónak a szeme mintha csak egy fajta erőhozaktiválódna be a fekete gőznél(csakra xd) csak
meg hát érdekes eddig ez még mindig csak fel vezető hogy miben változott a világ
borutóval együtt lehet érteni mivel narutónak is 4. volt az apja ő is lázadó volt
meg hát borutó nem tudja mi volt régen csak amit tapasztal abból tudja meg ítélni a dolgokat
Őszintén ez már lassan kezd olyan lenni mint ami nem is biztos hogy a film fog benne szerepelni.
Mivel már most mintha lassan előrébb járna és olyan dolgokat tapasztal lát amiket később nem!? Ezért igen érdekes hogy akarják a filmet ide még berakni hogy ne lógjon ki.
Amúgy Narutó 16 éves koráig nem tudta ki volt az apja és azért lázadozott mert ki volt közösítve ezáltal akarta felhívni magára a figyelmet hogy vele is foglalkozzanak. Borutó meg elvileg azért hogy az apja figyeljen rá és foglalkozzon vele.
Amúgy tényleg a bal szem.
De jobban megnézve mintha annak a szörnynek a része lenne, tán az egyik farka.
Sőt mintha olyan lenne az is mint Kurama aki Borutóban van elzárva és miatta látja azt a sötét gőzt chakrát. Ő segít Borutónak de még ugyanolyan ellenség mint annó Kurama volt.
És most annak a szörnynek egy részét sikerült megidéznie és azért is látta még a bal szemével is nemcsak a jobb (kunleges) szemével.
Amúgy eddig elvileg csak az a gőzt látta a szörnyet nem pedig eddig is mutatták őt, de mintha eddig nem látta volna. És maga a szörny sem szereti azt a gőzt ezért figyel fel Borutó a szemével arra.
Ez a balszem dolog lehetett egyszerű hiba is. Annó Madarának is számtalanszor mutatták a Rinneganját, mikor percekkel később mutatta csak meg. Ez a háború elején volt.
goku
Szerintem nem feltétlen tanulnak meg mindent korábban. Ha visszaemlékszel a Naruto úgy kezdődött, hogy az akadémiára jár, majd genin lett egyből, már is küldetéseket hajtott végre. Rögtön Zabuza után már a chuninn vizsga jött, amikor az idézést is megtanulta.
Ha ránézel a fiára Boruto is kb. ugyanennyinek néz ki, mint akkor Naruto.
Annyi itt a különbség, hogy az anime úgy tálalja nemrég iratkozott be. Szerintem nincs konkrét korhoz kötve az akadémia. Vannak olyan fillerek ahol Narutót látni, aki az akadémiára jár jóval fiatalabban.
Sőt mintha olyan lenne az is mint Kurama aki Borutóban van elzárva és miatta látja azt a sötét gőzt chakrát. Ő segít Borutónak de még ugyanolyan ellenség mint annó Kurama volt.
goku5 írta:
Bár az nem tetszett hogy Borutó annyira kígyós akar lenni. Jobb lenne követné az apját és varangyidéző lenne nem pedig Sasukét és kígyó. Így maradna mindkettőből valami. Ne Narutós viselkedésű Sasuke legyen.
De könyörgöm az nem bal, hanem jobb szem. A jobb oldalon van.
DereX Még most kezdték az akadémiát, szóval elvileg olyan 10 év körüliek lehetnek. Narutó meg azzal kezdődött hogy végzősök és 12 évesek,(genin) és még mindig csak azután tanultak ilyet. Pláne Narutónak is az idézés főleg Kuramma ereje miatt volt könnyen idézhető.
luthienlovemagic
Himavarit én nem temetem, de ő még nagyon fiatal és nem is biztos hogy Shinobi lesz. Amellett valahogy ő inkább Hinata mint Narutó. Borutó ütött az apjára.
A Gaidenre én is számítok legalábbis reménykedek. De ahogy most kinéz a sorozat még a 700 fejezet vagy a Mitsukis fejezetet sem biztos hogy meganimésítik.
Pain kutyájának volt szárnya, osztódott, stb... Ebből kiindulva minden elképzelhető.
Az oroszlán fej, kecske test, kígyó farok meg nekem egyértelmű. Az, hogy ilyen tekercs miért van az akadémián hozzáférhetően már kevésbé érthető.
A szeme szerintem nem kifejletlen, mert a jövőbeli képeken is ilyen a szeme. Mivel Sasuke lesz a mestere (remélem ez nem spoiler), ezért elképzelhetetlennek tartom, hogy ne fejlesztenék ki a szemét.
beeng írta:
De könyörgöm az nem bal, hanem jobb szem. A jobb oldalon van.
Kimérának lehet kiméra, de hogy mi köze van neki borutóhoz az meg más kérdés, mert eddig is feltűnt már de eddig csak a nézők látták Borutó (még a jobb szemével) sem látta azt. De hogy mit hoznak ki belőle az tényleg jó kérdés.
Amúgy meg hogy Sasuke lesz a mestere biztos segíthet fejleszteni a szemét valahogy. Viszont ne feledjük Sasukénak Sharinganja meg Rinneganja van, míg Borutónak egyfajta Byakuganja (tán Tenseiganja) ami azért két külön dolog hasonló mégis eltérő képességekkel.
Ugrás a fórumra: |