Pont ezért is mondom, hogy nem is tudom mihez soroljam!
Elméletileg ez is egy párhuzamos amihez külön van valami írás sorozat!
Naruto és Naruto Shippuuden anime
Én lévén,hogy a mangát kiolvastam és egy darab fillert sem néztem meg,most belekezdtem én is ebbe az Itachi-s szálba és azt kell mondja nem csalódtam.Jó kicsit idegesítő hogy még mindig nyomják a kilencfarku támadását stb-stb. de összességében nekem tetszik
Oké, hogy kyuubi támadás, de itt nagyon nem rajta volt a hangsúly, hanem Itachin. Végülis meg kellett mutatni, hogyan élte meg ezt az egészet, a történet része.
Mondjuk jelen pillanatban nem tudom, hogy örüljek-e vagy sem, mert ugyan fillert kapunk (hihetetlen, de az igényesebb fajtából, mármint nem kapok zokogógörcsöt sem a történet, sem a rajzolás miatt) ami kivételesen normális, vagy legyek pipa, mert már megint filler van és ismételten húzzák a sztorit. Mondjuk a végén, mikor Itachi belenézett abba az alattomos pofonba, az érdekesen nézett ki. XD
goku5 írta:
Bocsi tudom, rossz szokásom, ez már valahogy beidegződésből megy. megpróbálom javítani magam. Azért jó hogy szólsz érte. De amúgy te meg a helyesírásra figyelj!!! (igaz velem is megesik)
jimbo5 írta:
Félreértesz, a fordítás kész, letöltve, de hol a hír a főoldalon róla? Gondolom 10-kei hír lenne, most 13 van, aztán nemsokára kikerül a hír de visszadátumozva 10-kére. Ezt nem értem, sztem egy hírt kirakni nem nagy idő, nekem meg hosszas keresés hogy megtaláljam a felirathoz a videót a neten, mert ugye a hírben ott szokott lenni.
453:
Csak nekem volt szokatlan Itachi elpirulása?
Nagyon jó rész volt. Max a végével volt bajom. Megismertük a Itachi Genin csapatát azt később Obito keze állttal meghaltak. Egyáltalán mit keresett ott Obito?
Még 1.rész megérdemeltek volna :/ .Kár értük. Izumi kezdem megkedvelni. Rinre emlékeztet.
Aranyos rész volt valóban. Tetszett.
A helyzet az, hogy jobban tetszenek ezek a kis aranyos történetek, ezekkel a szereplőkkel -, főként Itachi , mint az eredeti szál gigantikus ellenfelei.
Pedig én a látványt preferálom.
Őszintén érdekel engem is, hogy mit keresett ott Obito... Remélem kitér rá a következő rész, és nem fogják ezt is lebegni hagyni.
Nem semmi, hogy Itachi mit kibír ilyen fiatalon. Megölték a társait/barátait. Frankón meganimálták azt a tragédiát, ami tükröződött traumaként Itachin. Ennek ellenére mégis hagyta, hogy a gyökér öccse megmássza őt, mint valami hegyet. Nem semmi!
Jóóó rész volt!
Hát tényleg jó rész volt, de azért szerintem azért mégse olyan nagy! Főleg a befejezés nem tetszett. Mi az hogy így hirtelen meghalnak a csapattársai és ne mis tudunk meg semmit hogyan és miért. Na meg persze pláne tényleg mit keres ott Obitó?
De amúgy ha nem így alakultak volna a dolgok, 4. halála meg hasonlók akkor szerintem biztos Itachi lett volna az 5. Hokage.
Ugrás a fórumra: |