A Tenseigan az valami kékes jellegű szem volt nem? Lehet arra értette.
Egyébként a találgatások az anime és manga kapcsán kb. feleslegesek. Aki ért angolul az elolvashatta az ide berakott cikkeket. (amiket egyébként úgy rakosgattak be, hogy totál félre lett értelmezve az egész és elkezdték terjeszteni a butaságot, mikor a saját maguk által berakott cikk teljesen mást írt.) Nem tudom ki gondolta azt, hogy teljesen más sztori lenne az anime.
Gondoltam arra, hogy lefordítom azt a 4 cikket, de nem volt rá időm.
Amik tények:
Áprilisban Naruto: Boruto next generations néven fog futni egy új anime sorozat (vélhetően a Shippuuden akkor fog befejeződni a sok fillerrel, meg mindennel.)
Tavaly májusban Naruto: Boruto next generations névvel elkezdtek egy mangát kiadni.
Szerintem ez az egyik legegyértelműbb ok arra, hogy a manga lesz az anime.
A bejelentésben Ikemoto és Kodachi közös művéről beszéltek, mint anime. Ugye ők ketten azok akik a mangát is csinálják.
Az "its original story" kifejezést pedig arra értette, hogy bár a mangában benne volt a film is (hozzáteszem kb. rengeteg extra jelenettel és máshogy megírt részekkel) mégsem fog levetítésre kerülni. Helyette egyből kezdődik az új sztori, amit most kezdtek el. (itt azért még megjegyzek valamit a végén)
Ebben a manga részben is az volt a fő téma, hogy elkezdődik a saját sztori ez is egy nagy utalás.
Egyedül a rajongók azok akik azt gondolják, hogy valami egészen más fog történni, megalapozott információk nélkül.
A kérdés adott, mivel az animéig csak 1 fejezet fog megjelenni, azzal együtt kb. 4-5 rész lesz, ami heti bontással elég kevés. A Naruto esetében is legalább 30 fejezettel volt előrébb a manga, mint az anime (itt ez 10-15 lenne)
Amire gondolni lehet:
Havi megjelenésű anime, vagy
Heti rendszerességű, de rengeteg filler.
Heti/havi rendszerességű és leadják a naruto Gaiden+Orochimaru spinoffot. (ezek mondjuk kb. 6 részt jelentenek csak)
Végül pedig józan paraszti ésszel. Minek rajzolgatna szerencsétlen Ikemoto, ha végül teljesen más kerül a tv-be?
Minek írná a sztorit Kodachi, ha most fog debütálni az anime? Két különböző dolgot, hogy oldana meg? Hogy oldaná meg a sztorit, hogy különböző legyen? Ő az aki mindkettőt csinálja. Gondolkozzunk egy kicsit szerintem.
Egyébként Ikemoto és Kodachi neve már réges rég ismert kellene ,hogy legyen ugyanis elég régóta ő az aki írta a shippuuden végét, aki elrendezte így a véget, csak akkor még nem Ikemoto rajzolt, hanem Kishi, viszont Ikemoto akkor is besegített már (15 év alatt)
Erről neten lehet találni bővebb infókat akit érdekel.
Miért azt jelentették be, hogy az ő és Kodachi közös műve áprilistól kezdődik?
Miért ugyanaz a manga és az anime (teljes) neve?
Miért csak a rajongók gondolkoznak valami saját sztorin?
Szerintem itt egyszerű félreértés van. Annyit jelentettek be, hogy a saját történetével fog a tvbe kerülni (van amelyik portál azt írja, hogy amit még sosem láttunk, de van amelyik oldal ezt kihagyja, szóval ez nem változtat a lényegen)
Szerkesztette: DereX - 2017.02.24. 21:15