Risy
Zseniális teknős tanítványa
Igen... Pl amikor megcsináltam HotS-ban a Nexus challenge-t, a 10 lootboxból, 4-ben csak duplicate volt.
Én még 3. szezonban leestem 1300 köré, 4. szezonban egyszer visszamentem 1700 fölé, de visszaestem ugyanoda egy szép lose-streak miatt. Az utolsó vereségért vesztettem vagy 100 sr-t. A vicces az, hogy ha jól emlékszem 60% körül volt a win rate, de minden vereséggel többet vesztettem, mint amennyit kaptam, amikor nyertem.
Utánanéztem kicsit, hogy is megy a pontozás. Szerintem egyenlőre elég rosszul működik. Az a leggyorsabb módja a feljutásnak, ha egyet mainelsz, és azzal jó vagy. Na most én competitive-ben a hősök több mint felével játszok, mindig a csapathoz igazodok, és egyik hőssel sem számítok kiemelkedő játékosnak, de kb bárkivel tudok jól játszani, legalábbis a többiekhez képest, akikkel bedob. Nem nagyon tudom, mi van feljebb, de biztos vagyok benne, hogy ott is boldogulnék. Néztem goldos meccseket, hát néha kiröhögtem őket. Talán túlságosan a stratégiát tartom szem előtt, ami viszont nem létezik ott, ahol vagyok. Mellesleg, veszek majd egy videokártyát, hogy ne kelljen minimum grafikán szenvednem 25-30 FPS-sel