Nagyon gyorsan pörögnek itt a felvetések. Azt hiszem ilyen még nem volt:
Naruto vs. Meliodas.
Naruto erősebb és több klónja is van viszont a teljes visszaverés is jó!
Ki nyerne csatában? (multiverzum verzió) - harconként minimum két teljes sor kötelező!
Naruto vs Meliodas:
Egészen Madara megjelenéséig senki sem tudott volna hozzáérni Meliodas-hoz, viszont Naruto a manga végefelé nagyon erős lett. Azt kell, hogy mondjam, még Meliodas-nál is erősebb lett.
A full counter nagyon OP hax, de kétlem, hogy akkota erőt, mint amit Naruto produkál vissza tudna verni, és a harc menetén még a Revenge Counter sem tud fordítani.
Bármennyire is berserk Meliodas, Naruto-t nem győzheti le a jelenlegi szintjén.
Gear4th Luffy (Unlimited Gear4th ) vs Meliodas
Askin Nakk Le Vaar vs Meliodas
Askin Nakk Le Vaar, Gerard vs 7 Sárkányölő ( Askin egyből ,,Quincy: Vollständig" módban kezd
Askin-nak nagyon szívatós képessége van szóval ha nem tudják semlegesíteni akkor ő nyer.
Nem tudom, hogy Guy vagy All Might technikája-e a gyorsabb ha minden kapu nyitva. Erőben egyenlőek, de Guy technikája jobb szóval azt a csatát ő nyerné. Viszont szerintem Midoriya technikásabb szóval nála esetleg benne van, hogy elverné azt a Rock Lee-t aki vele egykorú nem a felnőtt verziót vagy azt ahol minden kapu nyitva van.
Ywach képessége túl op bármikor képes visszatérni szóval ő nyerne. Bleach karakterek gyorsabbak és erősebbek szóval Kenpachi nyerne. Big Mom-nak nem kottyant meg G4 Luffy sem szóval ezt ha kicsit is de neki adom.
Magellan megint nem olyan gyors mint Rukia aki a Bankai segítségével főleg letudná fagyasztani a mérget.
Attól függ Crocodile tud-e hakit használni, ha igen akkor neki adom a győzelmet mivel azzal át törné a homokot.
Jinbe jó karatés de Kisame ha átváltozik sokkal gyorsabb erősebb és technikásabb.
Asta vs Deku
Gon vs Naruto(Sannin mód előtt)
Ichigo(SS arc bankai előtt) vs Zorro (haki nélkül)
Luffy (G4) vs Goku (Super Saiyan 1)
Batman vs All Might
Killua vs Flash
Tessék itt van tőlem pár Ne mondjátok, hogy én nem találok ki jókat.
Nem tudom, hogy Guy vagy All Might technikája-e a gyorsabb ha minden kapu nyitva. Erőben egyenlőek, de Guy technikája jobb szóval azt a csatát ő nyerné. Viszont szerintem Midoriya technikásabb szóval nála esetleg benne van, hogy elverné azt a Rock Lee-t aki vele egykorú nem a felnőtt verziót vagy azt ahol minden kapu nyitva van.
Ywach képessége túl op bármikor képes visszatérni szóval ő nyerne.
Bleach karakterek gyorsabbak és erősebbek szóval Kenpachi nyerne.
Attól függ Crocodile tud-e hakit használni, ha igen akkor neki adom a győzelmet mivel azzal át törné a homokot.
Natsu vs Meliodas
Meliodas gyorsabb és erősebb fizikailag, a mágiát meg visszaküldi, vagy nullázza, ha pedig nála van Lostvayne, az még erősebbé teszi. Ha Natsu tudná a villámot sebességnövelésre használni, akkor talán. De várjunk még ezzel a harccal. Meliodas most fog kapni egy power up-ot, plusz a valódi erejét se mutatta még meg és Natsu is mutathat még valamit a 100 éves küldetésen.
Naruto vs Meliodas
Naruto már felveheti vele a versenyt sebességben és a klónjai miatt a Full Countert is ki tudja játszani. Viszont ha Meliodas el tudja tüntetni a kilencfarkú avatárt a Counter Vanish-el, akkor az nagy előny lenne neki.
Gai, Lee vs All Might, Deku
All Might és Deku csak nagyot ütnek/rúgnak, Gai és Lee tudnák őket hárítani, mivel sokkal jobb a technikájuk. All Mightra talán ráragadt valami az évek során, de Deku harcművészet/küzdősport képzése jóformán nulla.
Na nézzünk akkor egy visszavágót:
Cardinal Crimson Issei vs Naruto (Hagoromo power upja után)
És akkor ők se maradjanak ki:
Balance Breaker Vali vs Rinnegan Sasuke (Hagoromo power upja után)
Senshui arc Yusuke, Hiei vs Meliodas, Ban, Escanor ( legutóbbi teljesítményük alapján )
Toguro vs Hanma Yujiro
EMS Madara vs Luffy, Zoro, Doflamingo (nincs Kyuubi-idézés, az Uchiha egyből Perfect sus'sano-val kezd, és nincs Genjutsu )
7 Sárkányölő vs Luffy, Zoro
Ja még annyit, hogy most így jobban belegondolva, Natsu-nak esélye sincs Meliodas ellen. Minden mágiáját visszatükrözi Natsu-ra kétszeres erővel, sokkal gyorsabb-és erősebb nála, okosabb, ott van neki a regeneráció, a sötét anyag-manipulálása, klónok, amivel szétszívatná Natsu-t, és persze a Revenge Counter. Epic Win.
Gon vs Naruto(Sannin mód előtt): Ha Adult-Gon-t nézzük, akkor Gon széttépné Naruto-t, viszont a sima Gon? Nem tudom, szerintem ő veszítene.
Luffy (G4) vs Goku (Super Saiyan 1): Frieza 1. formájában röhögve felrobbantott egy bolygót, és az ereje akkor ,,csak" 530 000 pont volt. SSJ goku-nak meg 150 000 000 Goku lemészárolná az egész HST-t egyszerre
Killua vs Flash: Ha a TV Flash-re gondolsz, akkor Killua lealázná, mivel 64 tonná-ba képes belenyomni, és a karmai-val simán elvágja még az acélt is. Plusz óriási magas a fájdalom-küszöbe, és még gyors is. Mismatch
Baki univerzum VS Kengan univerzum:
Hanma Yujiro vs Kuroki Gensai
Hanma Baki vs Kano Agito
Retsu Kaioh vs Tokita Ohma
Orochi Doppo vs Wakatsuki Takeshi
Shibukawa Goki vs Gaolang Wongsavat
Sikorsky vs Lihito (*Sikorsky nem használhat fegyvert!)
Ryuuko Yanagi vs Kure Raian (* Yanagi nem használhat fegyvert! De légüres teret és mérgezett kezet igen)
Biscuit Oliva vs Julius Reinhold
Hanayama Kaoru vs Akoya Seishu (*Hiyama nem segít elemezni Akoya-nak!)
Jack Hanma vs Muteba Gizenga
Orochi Katsumi vs Saw Paing
Húú de rég írtam ide...
Kicsit gondolkoztam, hogy anno G-man-nal beszéltük, hogy a toriko karakterek erősebbek mint a
DBZ -karakterek, de aztán, arra jutottam, hogy lehet mégsem.
Mert Vegita 18000 harci erővel feltudta volna robbantani a bolygót, Frieza-nak meg 120 000 000 -os volt a Battle Powerje, tehát szerintem eltudná intézni még a Toriko nyolc királyának bármelyikét.
Tehát mi a véleményetek egy Bambina vs. Friezárol?
A Naruto karakterekről az a véleményem mint annak a ,,kissebbségnek" a külföldi fórumokon, akik szerint a fizikai erejük sehol sincs egy One Piece- vagy Bleach karateréhez képest. Erről én nem is kívánok vitatkozni, én azt állítom, hogy a One Piece karakterek 97%-a blitzelné -és one shot-tolná akármelyik Naruto karaktert.
Ezzel a Narutos csatákat el is mondtam
Omni-Man vs. Saitama:
Omni-Mant nem túlzottan ismerem, de ahogy utána olvastam, mindenképpen veszítene Saitama ellen. Talán egy-kettő ,,normál" ütést kibírna a kopasztól, de amint Saitama kicsit is komolyra veszi, onnantól Omni-Man már csak a takarítóknak okozna gondot.
Meliodas vs. Ichigo:
Szerintem a NNT karakterek alapból sokkal erősebbek mint a Bleach karakterek, és Meliodas egy nagyon rossz ellenfél lenne Ichigonak, mert minden támadását 2-szeres erővel visszatükrözné.
A hét főbűn vs. Big Mom, Zoro, Gear 5th Luffy
Szabályok:
Luffy bármeddig fent tudja tartani az új formáját, a hét főbűn pedig a széria végi erővel rendelkezik.
Helyszín: Wano
Meruem vs. All Might
Meruem vs Tomura Shigaraki (legerősebb formájában)
Neferpitou vs Izuku Midoriya (jelenlegi)
Tomura Shigaraki vs. Pre-Timeskip Robb Lucci
Killua vs Hanma Yujiro
És egy kérdés: szerintetek ki a legerősebb karakter a One Piecből akit Meruem letudna győzni? (Úgyhogy a hangyakirály ,,berserk" módban van)?
Ugrás a fórumra: |