Srácok, a fórum néha olvasottnak jelez olyan topicokat, amiket még nem olvastam. Elég zavaró. Meg lesz ez oldva valahogyan a közeljövőben?
Kérdések az oldallal és fórummal kapcsolatban
Jon írta:
Srácok, a fórum néha olvasottnak jelez olyan topicokat, amiket még nem olvastam. Elég zavaró. Meg lesz ez oldva valahogyan a közeljövőben?
Jaja, ez velem is előfordul, és akkor a legidegesítőbb, amikor megírok egy hosszú hozzászólást, elküldöm, és kidobja, hogy "jelentkezzek be", és elúszott a komment
dungeon- nem, nem arról beszélek. Be vagyok jelentkezve, végigolvasom a fórumot, mittomén, 20:00-kor, lemegyek, majd visszajövök 21:30-kor, és látom, hogy egy topicba érkezett hozzászólás mondjuk 20:47-kor, (mert már mindig az utolsó hsz időpontját nézem, mert a mangekyouk megbízhatatlanok) de ennek ellenére azt jelzi, hogy már olvastam (tehát szürke a sharingan). Ami ugye lehetetlen.
A weboldal és a fórum a PHP Fusion portálrendszerre épül, amelynek továbbfejlesztett változatát már egy jó ideje készítik. Sajnos így minden fórumos hibajavítás a PHP Fusion 9-es változatának kiadásától függ, amivel kapcsolatban még nincs információ, hogy mikor fog megtörténni.
Nem ide volt íra eredetileg ez a kérdés. Jon helyezte át ide szóval gondolom ő meg azt mondja itt van jó helyen.
De a pontosítás kedvéért. Kérdezném, hogy a Narutó Shippuden részeket (főleg az ujjakat) miért nem töltitek fel az oldalra Online? Vagy hogy feltöltitek-e azokat online is az oldalra?
Pl.: http://www.naruto...?cat_id=96
Rákattintasz a "Fate/Stay Night Unlimited Blade Works anime #00-25. videók" sorra. Megvárod, míg a Mega oldalán megjelenik a lista. Jobb egérgomb azon a videón, amit le akarsz tölteni --> Download --> Start Download. A bal alsó sarokban van egy karika, benne egy fel és le mutató nyíllal. Arra rákattintasz, és akkor láthatod, mit töltesz éppen le (bal fent a kis mappa ikonnal válthatsz vissza a listára). Ha leért, akkor egy felbukkanó ablakban megkérdezi, hová mentse le.
Helló! csak érdekelne, hogy megéri gyűjteni még a gömböket, vagy már el is lett felejtve hogy ez is megy? Meddig tart még a gyűjtögetés? Esetleg be lehet váltani valamire őket?
Pokemonokat meg nem is igen találok sehol. Még azt a párat sem amit a radar jelez.
Ugrás a fórumra: |