Hadron
A Naruto-Kun gyrosimádója
Na kérem, akkor itt van az én agymenésem is.
(újj ropogtatás)
Mégis mi a lókuki volt ez???
Értem én, hogy Eren már az első rész óta ki akarta írtani az öszzes titánt, ami technikailag sikerült is neki. Csak az elején még nem volt meg a teljes kép a titánokról, csak darabkák, aztán ki derült, hogy Ő is titán, még később az is kiderült, hogy mások is át tudnak változni titánná és a többi és a többi. Szal fény derült mindenre, ami Eren hozzáállását is megváltoztatta, álmában sem gondolta volna, hogy a népe, a bajtásrai képesek arra, hogy titánná váljanak. Ez eddig ok is lenne, csakhogy a végére meg az EGÉSZ EMBERISÉGET AKARTA KIÍRTANI az eldiaiak javára, ami sikerült is volna, ha nincsenek a többiek, meg ha Ő sem enged a többiek javára. Ezt nevezem én pálfordulásnak!!! Nyugi még észben van, hogy "kiirtotta" a titánokat, habár ez sem az a végkifejlet, ahogy anno a karakter azt elképzelte volna...
Tudom, hogy lehetetlen elvárni azt, hogy minden úgy alakuljon egy történetnél, ahogy arra a kezdéskor lehet hozzávetőleg számítani, de ez a része endem durván sokkolt.
Meg akkor még ott van a Zeke féle eutanázia terv, ami insatant értelmét vesztette. Btw én anno felfigyeltem arra amikor Zeke át akarja adni Erennek a baseball labdát, mire Eren mint mostmár tudjuk, szándékosan elejti azt. Ez most jól esik a kicsi lelkemnek, hogy anno ez feltűnt nekem
Maga az záró akkord kétségtelenün pazarul lett felvezetve, de a vége keserű szájízt hagyott maga után. Már írták előttem a Conny és Jean féle jelenetet az eddig eltávozott felderítőket, meg a töbit is. Rettentően jól el volt találva a hangulat, a reménytelenség, a kétségbeesés, a félelem, a kilátástalanság és az elkeseredés.
(A Mikasas szálat meg egyenlőre letudom annyival, hogy mindig is szerették egymást,, szal nem nevezem szerelemnek)
ERRE JÖN ISAYAMA, SZÉTPUKKAD A NEVETÉSTŐL, A TENYERÉT ÉS A COMBJÁT VERI, HOGY HÁÁÁÁHÁÁ, BENÉZTÉTEK!!! És mennyire, hogy benéztük....
Én ezt részemről, egy HATTALMASS trolkodásnak veszem, amit az emberek messze túlnyomó többsége be is nézett, köztük én is.
Az a galambos jelenet a sállal tetszett amúgy.
Szal nagyjából ennyi, ez nyomta meg fogja is nyomni még egy jóóó darabig a kicsi lelkemet, de majd megbékélek valahogy vele...remélem.
Btw, majdnem ugyan azt érzem mint annó az HIMYM sorozat legutolsó részénél, aki látta, tudja miről beszélek, valamelyest hasonló a két dolog nekem. Lehet Isayama onnan nyúlta az ötletet a lezáráshoz.
Ezeken felül és túl, ugyan úgy szeretem a mangát meg az animét, csak kicsit ülepedni kell még a dolgoknak.
Fhú, jól esett
Köcce, ha elolvastad
Szerk.: lehet nekem mardt ki valami, de Eren halottan hogyan tudta elvenni az eldiaiaktól a titánná válás képességet/lehetőséget?
Szerkesztette: Hadron - 2021.04.11. 16:29