Nem tudtam hova írjam, szerintem itt biztos jó helyen lesz: új Naruto/Boruto novellák jönnek májusban, amik közül az egyik Narutora és Himawarira fókuszál majd!! Instagramon böngésztem amikor hirtelen találkoztam ezzel az infoval, és bár teljesen hitelesnek tűnt azért utána néztem, reddit-en is lehozták a hírt, úgyhogy az instás kiírást másolnám ide mert az kicsit részletesebben írja le hogy kb. miről is szólhat ez a rész:
"...the upcoming novel series (Naruto Shinden), which the first part is going to be about Naruto and Himawari (Its title is "Oyako no Hi" ). According to the sinopsis I read, every night when Naruto comes home, he always goes to Himawari"s room just to see her sleeping (while holding a toy brochure), and he wonders how he could get that toy for her."
Akinek esetleg nem az angol az idegen nyelve, a leírásban az szerepel, hogy Naruto minden éjjel ahogy hazaér, mindig Himawari szobájához megy csakhogy nézze ahogy alszik. Himawari kezében egy játék brossúra van, Naruto pedig azon gondolkodik hogyan tudná megszerezni neki a játékot.
A hivatalos infók után az én véleményem: nagyon érdekesen és jól hangzik, alig várom, Himawari hihetetlenül aranyos és kedves karakter, és nagyon jó mindig látni hogy Naruto hogyan viselkedik otthon, főleg Himawarival, mert az ő kapcsolatuk azért nem olyan részletesen van bemutatva egy-két király jeleneten kívül. Remélem ha valahogy a story nem kerül ki akkor adaptálják majd a Borutoban, szívesen látnám. Elsőre belegondolva mondjuk azt hinném nem nehéz a Hokage fizetésből megvenni valamilyen játékot, de meglátjuk, miféle cucc lehet az .
Persze kíváncsi vagyok miről szól majd a többi novella.