Valaki SAO Fatal Bullet? pénteken jelenik meg, instant-gaming.com oldalon biztos engednek 20-25%ot (csak mondom... én előrendeltem )
Te mivel játszol éppen?
[PC]Rainbow Six Siege
Year 1 season óta játszok barátokkal (idén márciustól kezdődik a Year 3 season). Nagyon tetszik a játék ezért úgy éreztem ejtek róla pár szót hátha érdekel vkit.
Habár a bugisoft (ubisoft) keze munkája nagyon sokat törődnek a játékkal és szerencsére nem a pénzhajhászat látszik a gamen, hanem tényleg a fejlesztés (igaz ennek ellenére sem tökéletes, de mi az?).
Pro:
Véleményem szerint a saját kategóriájában a 2. legjobb competetive game és aki ilyen élményt keres annak mindenképpen ajánlom.
A játék szép grafikaliag teljesen elfogadható és a gép igénye is nagyon barátságos. A játék menet lehet pörgős rohangálós, vagy épp óvatos taktikus, ezt persze a helyzet és a játékosoktól függ.
Contra:
Van a játékban egy úgynevezett peekersadvantage, amit szerintem csak egy magyarázat a nem túl nagy tickrate-re és a szerverek minőségére, de ennek ellenére elvileg ott van. Ez annyit jelent, h ha kinézel a fedezékből, akkor te hamarabb látod meg a másikat. Erre sok példa és ellenpélda van néha kicsit idegesítő, viszont sokszor lehet belőle előnyt is kovácsolni.
A játék nem annyira lineáris mint sok más a ketegóriában így nagyon el lehet veszni a rengeteg sok gadget és egyéb indikátorok között.
És végül mint nagyjából bárhol, a csalókat és idiótákat itt sem lehet megúszni.
Gyakran szoktak ingyenes hétvéget tartani, ajánlom kipróbálásra.
Én is játszom már egy ideje a Rainbow-al
Mostanság inkább csak Ranked-et játszom , ott lehet a legtöbbet tanulni .
Ezen kívül, igaz nagyon ritkán, de előveszem a B1-et, és a Bf4 et.
Illetve, amikor öcsém napokon át nyaggat , hogy vele is játsszak , akkor PUBG-iz szoktunk .
Sziasztok!
Nalam most eppen az Idle Heroes megy Jo kis idotoltes, az ember bele tud merulni.
S25 es S432n vagyok. Elobbi MAVOSC Gaming (A profilom YouTube csatornaja is fokepp errol szol), utobbi pedig MAVOSC neven. A Gaming a masodlagos account
Akit erdekli toltse le, Androidon es iOson egyarant fenn van. Majd irjon ram privatban itt, vagy a jatekban
Tovabbi Kellemest!
Ugrás a fórumra: |