A tank Teemo se meglepő. Teemo mainként szinte minden második gamemben nehéz vele érvényesülni ezért tankosra buildelem. Diamondban amúgy érdekesebbnél érdekesebb dolgok vannak. Nem csak Tank ekkok meg Akalik.
Ez a "Teemo mainként" valahogy nem lepett meg, nem is tudom, miért. Viszont akkor már tehetnél ki valami (sátáni) Teemo képet a neved alá, nem gondolod? Például.:
[img]http://kephost.com/images/2016/04/08/maxresdefault.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
minden második gamemben nehéz vele érvényesülni ezért tankosra buildelem.
Nos, igen. Mások az erőviszonyok, itt már mindenki tapasztaltabb, tudja mi ellen hogy a legjobb, még inkább tisztában vannak az emberkék a gyengeségekkel (is). Ezért mondogatom mindig, hogy például egy Master Yi-vel való játék sem a legkönnyebb itt, mert az oké, hogy kisebb Eloban nem, de itt már tudják, hogyan lehet megállítani.
A másik, hogy mindenkinek van egy alap játékstílusa és ehhez hozzáadódik pl. adott karakter kezelése + az azzal való játékstílus kialakulása. Ezért jó a Rúna, a Mastery és a Build személyre szabott kialakítása is. Mert mindenki máshogy hatékony. Ami X embernek nem megy, az Y embernek mehet pl. az adott Builddel vagy Rúnával.
Mi sem bizonyítja jobban (ha személyes tapasztalatokból kéne szemezgetnem), hogy én a legtöbb emberrel ellentétben 46%-os Crit DMG Rúnákkal játszom Jhinnel. Bár ehhez írtam már egy Guideot is. Miért? Mert remekül megy a Dodgeolás, mert a Pokeolás egyszerűen a véremben van ezzel a Karakterrel, a Mechanika és a hozzá simuló vérmérséklet egyszerűen őrülten hatékony esszenciája ez. Ez a Rúna pedig a Buildelésem arculatához passzol, akárcsak az őrült stílusomhoz. Annak pedig felettébb örülök, hogy Challengeres Jhinek is kipróbálták és van olyan main, akinél bevált.
Diamondban amúgy érdekesebbnél érdekesebb dolgok vannak. Nem csak Tank ekkok meg Akalik.
Így van, ennek pedig több oka is van. Fentebb említettem például többek között a Játék, a Champek remek ismeretét és nyilván itt már a gondolkodás is más. Többre van szükség, mint kisebb szinten/eloban. De, ettől izgalmas.
Viszont, azért valljuk be, hogy a Wood Division felé, vagy az Unrankedek körül is látok baromi vicces dolgokat, vagy érdekeseket. De, az már a kemény kikapcsolódás kategória.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Hah, le lettem hackerezve, pontosabban Hacker Kurvázva.
Nem értem, miért, pedig ebbe nincs semmi csalás, csak: Infinity Edge
Rapid Fire'
Phantom Dancer
Youmuu's GB (Cipőt eladtam a GB-ért)
BloodT.
Essence Reaver
+ Crit DMG Rune Page, egy baszó kis Deathfire Touch Masteryvel, Jhinen.
Persze lehet, hogy ez a kisebbeknek még olyan semmitmondó - a meccs úgy nézett ki a vége felé már, hogy egy Penta után visszamentem, hazaport közbe magyaráztunk, aztán mentem újra ellenfeleket enni - na igen, a jól bevált meta Buildem, ami mindenhol teljesített már.
Honorált az Ezreal, de kérte, hogy dögöljek meg rákban. Én is Honoráltam és közöltem vele, hogy remélem, velem jön. Úgyhogy most lett egy új, puszi polák pajtim. A Rito mostanában engem is kárpótol, csak ilyenekkel.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Crittel olyan 450 körül, illetve ha YM GB-t benyomom 500, vagy afelett kicsivel.
Különben 100% Critem van, szóval nem kell aggódnom amiatt, hogy nem kapok movement speedet, meg aztán így 900AD+-om. Erre megy rá a 45% Crit DMG. Jhin a Critre és az AD-ra épül. A Movementspeed bónusz, de ezzel a builddel köbö folyamatosan van is, ha ügyes vagy. Valamint ha baromi jól csapdázol és előrelátó vagy, a W mindent kárpótol, ha menekülés vagy üldözés.
Nem veszti így cipellő nélkül el a kari ami a lényege lenne? xd
Szóval mint látod, abszolút nem. A legkisebb Critem egy 550 AD Armoros tankba is 1,4-5k már (ez egy Thresh volt pl), aztán ez csak nő, az utolsó lövés eleve nagyobbat tol, plusz a GB elnyomásával még csúnyább + ugye alap AD plusz attack speed miatt plusz AD és a movement speeded megnő. Bár az ulti előtt vicces még. XD Azóta lett újabb rekordom, 5,2k Crittel - igazából folyton Criteltem akit csak értem, nem volt gond, ha a koordináció rossz, folyamatosan magasabb a Mov.Speeded. De, csak ha őrült vagy és imádsz hentelni fűt, fát, bokrot.
Egy 550 armoros tankba lw nélkül ne mtudom hogy a picsába csapsz akkorát, de aki megteheti XD. Vágom amúgy, hát gondoltam, hogy van azért így is movement speeded, meg hát ha őrült vagy akkor szinte mindegy xd.
btw valami jó erdész nem kószál errefelé? Hasonló gondba vagyok, mint amit múltkor Stance írt, csak nekünk bot kombó van meg, meg egy mid/top, azaz én.
És ezen a héten semmi mást nem láttunk, csak hogy az enemy jungler minden meccsen graggy, aki full op sok/kevés/nagyonsokba van, nálunk meg valami retard sKrublord jungle, aki nem elég, hogy kipickelte a fos champját, még játszani se tud vele. Meg azt hiszik, hogy tudnak kindredezni.
De komolyan, vagy 10 meccsből legalább 5-ön, az enemybe egy op gragas volt nálunk meg egy fos kindred. Nem tudom ez hogy jött össze, na mindegy.
[img]http://oi47.tinypic.com/19lgqr.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Nem jó angollal, de a lényeg átjön, meg az egyéb, használt itemek ott vannak. Bár vannak benne elavultabb részek, csak speciel lusta vagyok javítani.
btw valami jó erdész nem kószál errefelé? Hasonló gondba vagyok, mint amit múltkor Stance írt, csak nekünk bot kombó van meg, meg egy mid/top, azaz én.
Én annak idején 8-as szinttől kezdtem Assassin junglerrel, és hosszú ideig ott tanultam sok mindent, szóóval nem vagyok a legszarabb. Esetleg alkalminak - mert nem tudom, hogy alakul most körülöttem minden, meg előbb az FPS gondomat akarom megoldani. Viszont ha Eune, akkor ott nincs nagyobb Dives Accom, mivel itt sose terveztem eddig olyan hosszútávra.
Kedvenc Junglerek: Kha'zix, Kindred, Jhin, Rek'sai, Diana ill. Naut és Aurelion Sol
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ki mennyire mélyült el ebben az új Hextech crafting rendszerben, de szeretném megosztani a tapasztalataimat.
Bár én magam még nem vettem RP-ért ládákat, de számtalan videót láttam arról ahogy mások vettek és kinyitogatták őket, majd jól elcseszték a rá költött pénzt.
Először is azt tanácsolnám, hogy pénzért ne vegyen ládát/kulcsot az elején senki. Egyrészt mert ami benne van teljesen random és bár elég szépen esnek az ultimate és legendary skinek, de attól még jól ellehet számolni magad és többet költeni mint amennyit egyébként reálisnak tartottál volna a kapott skinekért. Másrészt azért sem érdemes, mert tudsz szerezni a játékból mind kulcsot, mint ládát, igaz lassan megy, de ne felejtse el senki hogy ez nem ideiglenes dolog és valószínűleg még több season-ön át elérhető lesz. Ha kicsit utánaszámol az ember, havi kb 4 láda simán megszerezhető, tehát egy év alatt kb 40 ládát össze tud szedni aki rendszeresen játszik és még meg sem kell erőltetnie magát. A kulcsok már nehezebb téma mivel mindig egy kicsivel csökken az esély arra hogy kapjál (mármint fragmentet), de remélem ez nem azt jelenti hogy a végtelenségig csökken, gondolom van egy alsó limit. Ahogy eddig tapasztaltam, ha valaki rendszeresen játszik, akkor összetud szedni 1-2 kulcsot hetente, tehát egy 15-20 ládát egy normál játékos ki tud nyitni egy év alatt. Ehhez persze az is kell hogy csapatban játsz, mivel az növeli a kulcs fragmentek megkapásának esélyét, aki nem szokott haverokkal játszani annak ajánlom a "Hextech" és "Looking For Group" chatroomokat a játékon belül.
Egyébként még mindig nem értem miért éri meg a Riotnak ez a crafting dolog. Az oké, hogy a sok okos veszi össze-vissza pénzért a ládákat, de ha valakinek van egy kis sütnivalója és legalább elolvasta a crafting leírását és nem költötte el az összes Essencet a legelső skinjére akkor az láthatja, hogy milyen jó lehetőség ez arra, hogy legendary vagy akár ultimate skineket szerezhessen valaki és pedig teljesen ingyen. Én eddig összesen 4 ládát nyitottam ki, semmit nem költöttem, csak játszottam párat, de már volt köztük egy Legendary skin shard ráadásul nem is rossz és mivel voltam annyira türelmes hogy az első ládából kapott 800 essence-t nem költöttem el arra a gyenge skin shardra amit akkor kaptam, így ezt ez simán megszerezhetem.
És akkor most a komolyabb tanácsok:
1. Nagyon ajánlom hogy senki ne cserélje be a skin shardokat ( 3 skin shardot becserélsz és kapsz 1 random skint ami a tiéd). Hogy miért? Mert az esetek 90%-ában nem éri meg! Már ládanyitogatás után láthatjátok hogy azért nem esik minden ládából jó skin, persze lehet nagy ritkán szerencse, de rengeteg videóban láttam, hogy becserélgetik 3masával a shardokat, majd csodálkoznak hogy 750 RP értékű skineket kapnak. NE! Nagyon kicsi az esélye hogy jó skint fogsz kapni, van esélye, de sokkal kissebb minthogy jó skinshardot kapjál (mivel több ládát nyitsz, mint cserélsz). Arról nem is beszélve, hogy elvesztegetsz rengeteg Essence-t, amit később a jó skinekre fordíthatsz. 3 skin becserélésével legalább 600 Essencet elvesztegetsz, ami elég nagy mennyiség mivel 1500-al már simán megszerezhetsz egy legendary skint ha szerencsésen nyitsz egy ládát.
2. Ha mégis arra vetemednél, hogy becserélsz 3 skin shardot, akkor legalább gyenge skineket cserélj be, amik mondjuk 180 Essencet érnek. Láttam videóban olyat, hogy 3 legendary shardot cserélt be a hülyegyerek és várta hogy majd valami jót kap, aztán örülhetett a Fnatic Jannájának... Teljesen random a rendszer, az hogy milyen skint cserélsz be nem befolyásolja azt hogy mit kapsz.
3. Fontos hogy a ward skinek is ugyanolyan Essence-be kerülnek mint a Skin shardok, így azokat is nyugodtan szét lehet szedni essence-re, tehát még mindig jobban jársz mintha Champion Shard lett volna a ládádban.
4. Bár vannak jó skinek egy rakattal igazából szerintem csak a Legendary és Ultimate skineket érdemes unlockolni, esetleg még a Legacy-kat (már ha jó, pl Championship Thresh/Kalista). Ennek az oka pedig az hogy ezeket nem fogja valószínűleg soha leárazni a Riot, itt pedig akár ingyen megszerezheted őket. Arról nem is beszélve, hogy ha elvesztegeted az összes essenced 975 vagy 1350 RP skinekre, ha utána kapsz egy legendary vagy ultimate skin shardot csak bánkódni fogsz hogy miért nem voltál kicsit türelmesebb, vagy veszel pénzért ládákat, ami szerintem pénzkidobás, hiszen ingyen is lehet szerezni, csak időbe telik.
Fontos Bónusz tanács:
Jelenleg zajlik a Draven-es event, aminek egyik akciója hogy ha veszel/ajándékozol legendary skint akkor kapsz mellé még egy mistery giftet. Nos érdekes módon ez Hextechben is működik, tehát ha megszerzel a Hextech segítségével egy Legendary skint, akkor kapsz még mellé egy mistery giftet is. Ennek a határideje április 11., szóval ha véletlen vagy egy legendary skin shardod és elég essenced hozzá akkor ne várj vele, mert most jobban jársz. Továbbá ne feledjétek a két "olcsó" legandary skint sem a Primetime Dravent és a Surprise Party Feedlesticks-t, ezek bár 975 RP kerülnek, de legendarynak számítanak és működik rájuk a mistery giftes történet.
aminek egyik akciója hogy ha veszel/ajándékozol legendary skint akkor kapsz mellé még egy mistery giftet.
Egek, ha nem írod le, át se gondolom az egészet... Így csak most tűnt fel, hogy a Dunkmaster Dariust is megkaptam, és az SKT T1 Zed a másik giftből jött. Úgy látszik, nagyon az Ikon Képre mentem.
Viszont ha Eune, akkor ott nincs nagyobb Dives Accom, mivel itt sose terveztem eddig olyan hosszútávra.
Hát az meh. xD Sajna én se vagyok az a fajta akinek vagy 5 accuntja meg ilyenek, ráadásul a dinamic que-t is most szigorították, vagy kövibe fogják már nem is tudom, szóval elég szűk divkülönbségekkel lehet már csak együtt játszani.
Ami amúgy egyáltalán nem rossz dolog szerintem.
[img]http://oi47.tinypic.com/19lgqr.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Én általában eladogattam azokat, amikkel feljebb másztam, meg Giftelgettek és úgy tudtam költeni más játékra. Eunet meg az a helyzet, hogy nem vettem komolyan. Lehet megfertőztek azzal, hogy az a legrosszabb, legalábbis nem jobb mint Euw, vagy NA. Én csak annyit tudok erre mondani, hogy valamennyi különbség tényleg van, de érdekes hogy negatív és pozitív értelemben egyaránt.
Ez a "Teemo mainként" valahogy nem lepett meg, nem is tudom, miért. Viszont akkor már tehetnél ki valami (sátáni) Teemo képet a neved alá, nem gondolod?
Kösz a képet, ennél démonibbat még nem láttam, ami lollal kapcsolatos...Oh, inkább meg se szólaltam.
Eune vs Euw & Na:
Én a legtöbbet az NA szerverrel töltöttem a legtöbb időt mászás közben a szezonban és a legjobb okom erre a ping probléma. Hiába volt Wtfastem akkor is 110 pingel kellett játszanom, de jobb mint a 200. ^^ 180 game alatt lett meg csak a Diamond.
Euw-n nekem 79 game alatt sikerült felvinnem Diamondba a dinamic q-t abuseolva. Jelenleg 180 gamel is csak Diamond közepén mozgok.
Eune-n Diamond 5-nél megálltam. Hetente játszok talán 1 meccset ott, hogy ne legyen inaktív. Ott Gold 1-be dobott a 10 besoroló és megint csak dinamic q-t abuseolva még kevesebb gamel felmásztam Diamond 5-be. Platinum 4-et és 2-őt skippeltem is. Talán 40-45 game-be került a besorolókkal együtt. Eunén szerintem azért könnyebb mint más szervereken, mert ugye mindenhol másféle emberek játszanak. Kevesebben is játszanak mint Euw-n vagy Na-n. Elég 1-2 championt kiválasztanod akikkel ugyanazokat csinálod szinte mindig minden gameben és egyszerűen alig tudnak mit tenni a stratégia ellen.
Szerkesztette: Othinus - 2016.04.27. 18:18
Na, így sokkal előkelőbb, sátánibb hatást keltesz. Tökéletes!
Igen, a jó öreg NA Ping. Én az N. Am. Accountomat pont azért adtam el. A Ping borzasztó volt, de ahogy időközben döglött ki a gépem is és minden baja lett (mégis csak 8 éves), az FPS és a Ping kombó még rosszabbá tette. Szóval olyan Diamond végén döcögtem, de fel is adtam, mert egyre jobban bosszantott, hogy tudom, hogy tudnék mit tenni, de mégsem tőlem függ, hogy ez működik-e, hanem technikai problémáktól és a távolságtól.
Az Eu. West azért már kicsit könnyebb volt és a Ping sem okozott különösebb gondot, viszont itt már az FPS 2-5-30 között mozgott a Diamond III. elérése körül, illetve rövidesen azután, 40-et jelenleg se sűrűn látok, vagy afelettit még itt, Eune-n sem.
Igazából a legfőbb ok, amiért visszajöttem erre a Kis Accountra az az, hogy az FPS teljesen kiakasztott, és inkább játszom, taníthatok most úgy, hogy annak nincs tétje, illetve jelentéktelen az eddig elértek szempontjából, mert ez mégis csak egy kis szórakozásra összedobott Account. Ez mondjuk meg is látszik, mert amióta elkezdtem ezzel a vacakkal újra, csak Jhinnel van Champion pontom, olyan 50k most (mivel én ugye a Champion Pontok meg szintelés előtt se igen játszottam ezen). Azelőtt még foglalkozhattam is vele valamennyit, mert 240 Winem van rajta, meg is lepett, hogy ennyire volt időm, vagy telibe cartam a tanulást.
tsm 3:0 xddddd ???? wtf??
Hátőőő, oké. Hát ez nem tudom hogy jött össze. Ez az egész taktika amit felépítettek, hogy a dupla ad kompozíció lategamben 2 lord dominic izével elveri a tankokat, hát ez ellen a maokai ellen amilyen szinten összecsuklott, a szememnek nem hittem. Hát ez óriási XD