Nem volt rossz fejezett,de sajnos csalódtam egy karakterben. Mert...
dungeonlord írta:
Arra leszek kíváncsi,hogy Invel legyőzése után milyen utat válasz Gray.Ha nem lesz gonosz és marad barátai oldalán,akkor bámulatos karakter fejlődésnek leszünk tanúi.
Egyelőre még várok.
ezért....Nem elég,hogy itt követi a Naruto vs Sasuke coppy,de sajnos Gray kezdte meg a támadás Natsu ellen. Közben oda ide sír,hogy miatta lett szar élete. Ami nem egészen így van.
Most lett nevetséges Gray. Most 1hétig emésztenem kell ezt a bolondot.
Ha már megtörtént,akkor remélem Natsu lazán laposra veri Grayt.
Azt hittem, hogy az előző fejezet után kicsit visszaveszünk a lendületből, de nem. Majdnem végig remegtem az izgalomtól. ^^ Nagyon bejött ez a feji is.
Az előző után abban reménykedtünk gondolom jópáran, hogy E.N.D lassacskán előtör. Ezt a fejezetet olvasva nekem úgy jött le, hogy csak egyszerűen ragel Natsu. A lángja színe is ezt akarhatja illusztrálni. Mivel azt hitte, hogy Lucy halott ezért bepöccent és a fejébe vette, hogy szétveri Zerefet. Fair enough
Szerintem is az lehet a magyarázat, hogy Dim megállította az időt és így megfagyott körülötte minden, kivéve rószaszín hajú főhősünket.
Miért tudott Natsu, Dim "idejében" mozogni? A testében lévő tumor ugye elvieg démoni eredetű. Polyuska néne szerint legalábbis. Ha ez igaz, akkor lehet Natsu belecsempészett a mágiájába egy kis átok erőt is. Így a pecsétkövek sem voltak rá nagy hatással, Dim meg csak egy bónusz volt Itt is említhetném a lángok színét, hátha...
Na ezzel csak azt akarom mondani, hogy még nem jött el E.N.D. ideje csak az asskicker Natsué. Hozzáteszem, szerintem.
Gray gondolkodásmódját nem tudom hova tenni. Elhiszem, hogy Zeref könyveinek démonaival nincs jó viszonyban, de ezért akarja megölni Natsut? Pls Remélem ez nem lesz egy hosszú életű viaskodás és ahogy mondjátok a lányok talán helyreteszik őket
Vissza a többiekhez. Igazad lehet Jon, a nagypapival kapcsolatban de gondolj bele, hogy mi történt volna ha ott meghal? Kimarad a megmentés rész Nem láthattuk volna Brandish-t meg Azirt ( ) Az utóbbi nagyon nem is hiányzik na.
Irene és a szemteknika. Még mindig bejövős. ^^ Én is kíváncsi vagyok már a "vörösek" összecsapására.
Mavis meg menő volt. ^^
Kövi fejezet címe remélem az Ő tervére utal és nem Gray-re. Nincs bajom a gyerekkel. Vagyis eddig nem volt.
[img]http://www.kephost.com/images/2016/03/17/rsz_misfits_cover.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ez a Gray-Natsu összezördülés olyan gagyi látvány, érzelem és indíték szempontjából, hogy a Minimaxon sem adnám el a 8 éveseknek, nemhogy egy magát shounennek nevezni merészelő akármibe... Látszik, hogy Juvia sem az eszéért szereti emóbajnok2-őt.
Más történt az elmúlt 4 fejezetben? Jah nem, oké.
Achnologia lassan benézhetne és lezúzhatna pár semmirekellőt, hogy lássunk némi akciót is, de erre addig esély sincs, amíg a sallang ott kóricál.
Oliver írta:
... Amúgy Lucy ájulását se értem, Előző fejezetbe is érdekes volt. Kell lennie valaminek. Amúgy azzal magyarázzák h mivel Natsu tudott mozognia megállított időben lehet hogy Lucy még a hatása alatt volt és ugye úgy nem ver a szív meg semmi mert áll az idő értitek ...
Ez nagyon jó ötlet! o.O
Oliver írta:
...
Ja, ezen én is néztem egyet. -.-"
És sanszos, hogy Gray ki fog terülni, mert itt: http://naruto-kun...ail/504/10 is fröccsen a vére a sebből, amit saját magától kapott itt: http://naruto-kun...ail/499/11 Persze nem azt mondom, hogy Natsu sértetlen, de Gray-hez képest majdnem. ^^"
És akkor nézzük a fejezet mélyelemzését, immár a magyar manga alapján:
http://naruto-kun...Tail/504/3
Gray is elég bohóc, hogy mindent elhisz az ellenségnek. Oké, most tudjuk, hogy Invel igazat mond, de akkor is.
http://naruto-kun...Tail/504/5
Aha, végül is érthető. Itt áll előtte az a fickó, akivel évek óta együtt rongálják Fiore-t, olyan helyzeteket vészeltek át együtt, amitől csak nagyon kevesen nem csokiznák össze magukat helyből, és mégis úgy viselkedik, mint aki elhiszi Natusról, hogy tudna neki szándékosan ártani. Mert ha még azzal jönne, hogy kipofozza belőle a démont és meg akarja menteni, akkor oké. De így...?
http://naruto-kun...Tail/504/9
Igen. Ilyenkor gondolom azt, hogy Lucy-nek tényleg van helye a "Fairy Tail legerősebb csapatában". Mert ha Erza a Fairy Tail "akarata", és Natsu a "lelke", akkor Lucy a "szíve". ^^
http://naruto-kun...ail/504/11
Gihi. Gray akart harcot, erre ő rökönyödik meg, hogy Natsu nem fogja vissza magát? Vagy azt hitte, hogy Natsu ereje annyi, amennyit a kocsmai bunyóikban szokott mutatni? ^^
Oliver írta:
... Amúgy Lucy ájulását se értem, Előző fejezetbe is érdekes volt. Kell lennie valaminek. Amúgy azzal magyarázzák h mivel Natsu tudott mozognia megállított időben lehet hogy Lucy még a hatása alatt volt és ugye úgy nem ver a szív meg semmi mert áll az idő értitek ...
http://naruto-kun...ail/504/18
Egy apróság Mavis-sal kapcsolatban: Akkor rajta még aktív Ancselam átka? Mert ugye a szellem teste ilyen szempontból nem volt veszélyes. De az átkot az igazi teste kapta, így most, hogy már hús-vér alakban lófrál, gáz lenne, ha hírtelen kitörne belőle az átok... ^^"
Azta! Köszönjük ezt a gyors fordítást! Elvileg a jövőheti is iylen korán fog kijönni Veletek együtt nagyon sokan ki vannak akadva attól, hogy Gray iylen hülye persze okkal De ne felejtsétek el hogy ő tényleg úgy tudja hogy Juvia halott + ez a mágia már biztos elkezdett rossz dolgokat csinálni Mavisre meg azt tudom elképzelni (persze ha nem aktív az átok) hogy Zeref említett valami oylasmit hogy háború közben az élet értéke lecsökken vagy mi és akkor nem áll fent az átok veszélye. Nagyon örülnék ha a 2 csaj már akkorra érkezne amikor késő nem úgy mint Sakura a Narutoba tudjátok a kórház tetején Dehát egyikőjük se fog itt meghalni az biztos :/
Valamiért nem tudom komolyan venni Grayt. Már a Tartaros arc végénl is megemlítettem, hogy nem értem mire fel akarja ő ennyire megölni END-et. Ez a timeskip után sem változott az Avatarnál, jó ott Gray megjátszotta magát, de azután is egyből ezt fújta, hogy ő öli meg. Értem én, hogy Zeref egyik démon ölte meg a szüleit és mesterét, de END úgymond neki sose ártott és nem is tudott róla szinte mostanáig semmit. Pláne még megfontolandó, hogy END elvileg az egyik legjobb barátja és így cselekszik. Erre Juvia sem indok, mert nem END "ölte meg", hanem egy Spriggan és ha még Zereffel akarna végezni, még azt is megérteném, hiszen ő a vezérük és nem END. Nem Natsu és Gray ellentétével van bajom, hanem az indokokkal, magyarázatokkal és ok-okozattal. Ezen nincs mit szépíteni, Mashima ezt nem jól oldotta meg.
Nem hittem volna, hogy ilyen megtörténik, de már hetek óta Lucy az egyik legnagyobb pozitívum számomra, komolyan mondom a többiekhez képest már ő fejlődik a legtöbbet, amíg a többiek kb visszafejlődnek. Ezt nem az erőben értem.
A fejezet maradék részével nem volt bajom. Ezekszerint most Eileen szája lesz elkenve. Kétlem, hogy lenne szerepe később, Acnologia ellen már harcolt kicsit, Acnologia ellen simán bedobhatja Larcade Dragneelt, úgyis anno felvolt hypeolva, hogy megközelíti az erejét.
Azt hiszem nem is baj, ha elnapoljuk egy kicsit Natsuékat, belőlük ost úgy is ennyi elég volt, legalábbis nekem. És köszönöm a fejezetet, jó gyors még még ms-en sem láttam, hogy megjelent volna.
Húha, hát tudom, hogy már előttem jó néhányan elmondták, de én sem tudok elmenni mellette szó nélkül: Gray vádaskodó, eszetlen, hisztis viselkedése nagyon kiborított így estére. Egyszerűen röhejes. Már egy jó ideje érik bennem egy jó büdös nagy pofon Gray felé. Ezt az egész bosszúállós dolgot nem értem. Még ha úgy is van, mint ahogy Gray mondja, és Zeref démonaink köszönheti "nyomorú sorsát", és ezért mindenképp pusztulniuk kell, az egy dolog. Az pedig egy másik, hogy pont Zeref volt az, aki létrehozta azokat a démonokat. Ez igazából olyan, hogy van két kutyám, az egyik megharap téged, mert arra képeztem ki. Te pedig bosszút állsz úgy, hogy fogod és megvered a másik kutyát, amelyiknek jámbor természete van, és soha nem bántott. De természetesen az eszedbe se jut, hogy engem, a gazdáját kéne arcon rúgni, nem pedig a szerencsétlen kutyát...
Épp ezért képtelen vagyok felfogni, hogy Gray a dühét az ellen az ember ellen irányítja, aki már egészen kiskora óta a legjobb barátja,akire már nem egyszer feltette az életét, és megbízott benne. És most mindezt sutba dobva rátámad pusztán azért, mert kiderült róla, hogy ő is Zeref egyik démona, aki egyébként soha nem démonkodott, soha nem okozott neki fájdalmat, soha nem árulta el, és legfőképp még csak nem is tudja magáról, hogy ki is ő (legalábbis csak pár fejezet óta tudja.)
Na ennyit Grayről. Tiszta Sasuke-- egy narkós hülye gyerek.
Amit viszont értékelni lehet, az Lucynak a fejlődése. Egyre inkább kezd olyanná válni, mint egy főhősnő. Az utóbbi pár fejezetben egész keményen tolja, kapott pár használható képességet is (végre ) Viszont amitől kicsit félek, hogy a Narutóhoz hasonlóan végsősoron kb ugyan olyan haszontalan lesz mint Sakura. A végére őt is fel power uppolták, aztán a lufi kidurrant. Csak nehogy itt is hasonló legyen.
Topi írta:
... Ez igazából olyan, hogy van két kutyám, az egyik megharap téged, mert arra képeztem ki. Te pedig bosszút állsz úgy, hogy fogod és megvered a másik kutyát, amelyiknek jámbor természete van, és soha nem bántott. De természetesen az eszedbe se jut, hogy engem, a gazdáját kéne arcon rúgni, nem pedig a szerencsétlen kutyát...
Ez viccen kívül nagyon jó hasonlat!
Főleg, mert Gray meg is mondta Silvernek, hogy neki a családja, vagyis a Fairy Tail a legfontosabb, értük még a vér szerinti családjával is szembeszáll (egyébként Mavis "tanításában" is ez áll: http://naruto-kun...l/355/13). Annó a Tenrou szigeten Urtearnek is megmondta, hogy őt nem érdeklik Ur céljai, neki megvannak saját céljai. Na most két ilyen szöveg után a mostani cselekedete kicsit furcsán hat. Oké, Silver mondta neki, hogy END Zeref legerősebb démona és vesznie kell. De van annak az érmének egy másik oldala is és azon Natsu van, aki a Fairy Tail tagja, a családja... Juvia sem Zeref démonai miatt "halt meg", hanem Invel miatt. És Gray ennek az embernek issza a szavait, ahelyett, hogy minimum 8 napon túl gyógyuló eszméletvesztésbe taszítaná.
Van egy olyan érzésem, hogy Gray, miután kicsit megkalapálta Natsu, az IcedShell-t akarja használni, ami szerintem nem fog működni. Mindenesetre várom már a következő részt.
Köszi a fordítást
Állítólag van valami ütőkártyája. Nehogy már egy 10 éve ismert technika legyen az
Egyébként teljesen igazatok van, csak...Gray úgy gondolkodik, hogy az egész életében Zeref démonai miatt szenvedett. END pedig ennek a csúcsa, és ha el akarja intézni ezt egyszer és mindenkorra, akkor vele kell leszámolnia.
Ráadásul az apja bízta meg ezzel.
De ja, amúgy totál hülye a srác, ellentmond a saját (régi) elveinek, ahogy Chakra is kifejtette. Csak azt remélem, hogy nem fogunk ezzel szenvedni fejezeteken keresztül, mert ez baromira áldráma, úgy is tudjuk, hogy végül haverok lesznek, csak a kérdés az, hogy mikor.
Kristof- Larcade nem lett felhypolva Acnologia szintjére, de még csak August és Eileen szintjére sem. Egyszerűen van egy valamilyen képessége, és az lehet ütőkártya, gondolom veszélyes Acnologiára. De ez még nem jelenti azt, hogy erősebb, mint egy átlagos pajzs (persze lehet, hogy az, sőt, valószínű, hogy ha már így a végére lett hagyva...de az pl. biztos, hogy a két nagykutyánál, Augustnál és Eileennél nem erősebb, hiszen ki lett jelentve, hogy ők ketten a legerősebbek).
Oliver írta:
...
Ja, ezen én is néztem egyet. -.-"
És sanszos, hogy Gray ki fog terülni, mert itt: http://naruto-kun...ail/504/10 is fröccsen a vére a sebből, amit saját magától kapott itt: http://naruto-kun...ail/499/11 Persze nem azt mondom, hogy Natsu sértetlen, de Gray-hez képest majdnem. ^^"
Azért Invel egy kicsit kifárasztotta Grayt.Natsu most power up kapott,aki rendelkezik a mágiával és átokkal.
Gray viselkedésén nagyot csalódtam,azonban a küzdelemnek nagyon örülök. Mert most egyelőek. Mert utána Gray is tehetetlen lesz egy fullos End ellen. Démonölő nem sokat segít.Jó pl Acno vs Serena.
Gray most tökéletes kezdő ellenfél lesz Endnek . Ezt a harcot most nyomják végig és remélem egyik csaj se fog közbe avatkozni.
Szerkesztette: dungeonlord - 2016.10.02. 14:46
A poén az, hogy egy tűzdémon (END) ellen a jég démonölő mágia (Gray) a leghatásosabb. Viszont egy sárkány(ölő) (Acnologia) ellen pedig a sárkányölő mágia (Natsu). Szóóóóval, szerintem aki harcolni fog Acnologia ellen, az Natsu, a tűz sárkányölő lesz, és nem END a tűzdémon. A kérdés az, hogyan jutunk el odáig. ^^
Én azért bírnám ha idővel Natsu tudná kombinálni a különféle erejét és lenne mondjuk Tűzsárkány démon Még belegondolni is jó, egy tűzsárkány ami démon is egyben. Valamiért a szellemlovas képe ugrott be egyből