És most jöjjön a logikus kérdés: Kuro mikor kap már végre permbannt?
Filmek & sorozatok
Micsudi írta:
Scarlettben nagyon bízok, tehetséges csaj
Teheteséges? Ezzel vitatkoznék. Mondj egy olyan filmet, amiben IGAZÁN színészkedett, hiteles és jó volt. És nem csak egy nyitott száj és test.
Capac írta:
És most jöjjön a logikus kérdés: Kuro mikor kap már végre permbannt?
HPS87 írta:
Amúgy igen eladta a tehetségét de hát mit tud tenni ha a sok idiótát nem érdeklik a művészfilmek mert agyatlan Marvel szarokat akar nézni? Én is nézem őket nem tagadom de értelme egyiknek sincs. Ha legalább a képregényeket követnék de sajnos azt se követik. Erre tökéletes példa a Polgárháború. Marvel talán legszarabb filmje. Doctor Strange talán végre jó útra tereli őket de erősen kételkedek ebben is.
...
Szóval ezzel csak azt akarom mondani hogy nem csak Gagyivúúd hibája hogy szar filmek jönnek hanem a nézőké is. Manapság már nagyon kevesen vevők a minőségre mert a minőség egyenlő a CGI orgiával. Ha valami kicsit lassabb folyású komoly történetet mesél el és még csak nem is hype akkor lófasz se kíváncsi rá.
Micsudi írta:
Olvastam a Csillagközi inváziót Nagyon komoly könyv, de a filmhez a címe a köze meg hogy harcolnak rovarok ellen, és ennyi. A film az vacak, szerettem amíg el nem olvastam a könyvet, most már tudom hogy a film és a rendező kvázi minden értékből ami a könyvben volt viccet csinált . A könyv valóban arról szól hogy lesz egy fiúból férfi ebben a militarista világban, ami a könyvben nekem nagyon tetszett. Esküszöm élnék benne mert valóban vannak értékei. A film az egy merő antináci propaganda habbal ami jó és néhol vicces, de a könyv minden tanulságát és értékét nélkülözi.
Én nagyon remélem egy könyvhű feldolgozás készül, mert megérdemli ez a történet hogy szépen is fel legyen dolgozva.
Aes Sedai írta:
Már ezerszer kapott de valahogy mindig visszajön. Úgy tűnik megéri neki. Biztos nincs jobb dolga.
dungeonlord írta:
ÁÁ végre valaki^^.Közben annyi információhoz jutottam,hogy elméletileg nincs benne paródia.Akció és Dráma az egész történet.Nem tagadom,hogy részben a beteges humora tetszett a film.Ezek után kíváncsi lettem a remakre.Már nagyon várom.
Jon írta:
Mi a baj azzal? Mármint az Edge of tomorrow-al.
Én még nem láttam, de ajánlották nekem, meg eleve, egész jókat olvastam róla.
A Holnap Határa nálam Cruise egyik legjobb filmje. Baromira szórakoztató látni, hogy 200x meghal a film alatt, ráadásul látványos módokon
A Gyűrűk urán és az Ember a Fellegvárban-non kívül szerintem még ez az a mozi, ami jobb mint az alapanyagként szolgáló könyv. Jelen esetben novell. Úgy, hogy a novellnek, teljesen más a vége.
Szóval megéri megnézni, mert baromi szórakoztató az, ahogy Cruise-ra rászakad egy helikopter, elütik, felrobban stb stb. Kicsit off, de az idei év egyik legnagyobb hypeját kapott animében, a Re:Zero-ban pl pont ezt utáltam, hogy nem élveztem azt, hogy 1000x ölik meg a főhőst.
Westworld 2. évad bejelentve ^^ ki gondolta volna
A Holnap határa gecijófilm félre ne értsetek XD imádom jó is a koncepció amit feldolgoz de nem egy társadalmi koncepciót feldolgozó sci-fi
Na az összehasonlításom alapja az volt hogyha a csillagközi invázióból kiveszed a társadalmi dolgokat akkor kvázi egy üres holnap határa lesz mert abban legalább volt egy izgalmas sci fi koncepció.
Ha kiszeded a "társadalmi dolgokat" akkor sem kapsz egy Holnap Határát, mert Sakurazaka Hiroshi összegyúrt kicsit a Buddhizmusból és az időutazás technológiai- illetve szellemi síkján is egy gondolatot, amely több annál, mint széttépett fiatalok és gennyes rovarok halálán röhögcsélni.
A Gyűrűk urán és az Ember a Fellegvárban-non kívül szerintem még ez az a mozi, ami jobb mint az alapanyagként szolgáló könyv.
Ugrás a fórumra: |