Jó kis teória
Senkitől nem láttam meg ezt az ötletet hogy Jiren és Vegita labdázni fog, de tetszik.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
superlacko írta:
Vegetto szerintem arra képes, amire a készitők akarják. Zamasut is milyen szépen sziven bökte, mert látta a technikát. Ő egy ilyen non plus ultra, nincs számára lehetetlen, kivéve az 1 órás időkorlát tartása
Plusz a manga 23.fejezetének elején jött létre Zamasu fúziója, a 24. legelején pedig mondta Shin, hogy még van 20 percük. Abban a 40 percben pedig volt egy Vegetto is, tehát ha a készítők akarják, kényelmesen behozhatják, hogy 25-30 percig bírta a kéket Vegetto, mert ugye az animében ez nem tűnt 4-5 percnél többnek.
És ha jól emlékszem, kék Vegetto egy kicsivel volt erősebb mint Beerus. Tehát UI Vegetto is indokolt lehetne, ha Jiren full powerje magasan a pusztítás istenek felett van.
Vegeto nem lenne, most túl jó ötlet. Lehet, hogy lenyomná Jirent, de alapvetően árnyékot vetne Gokura és Vegetára.
Említettem, hogy a a tornán Goku lett a kihívás más harcosok számára.
Ha csak Vegetoként tudnák legyőzni, akkor a Gokuról alkotott mítosz egyszerűen a porba omlana.
Másrészt meg kétséges számomra, hogy Vegeto képes lenen ez UI-ra, mert ezért más mint a korábbi formák erőnövelő metódusa. Itt sokall inkább a gondolkodásmódon, a tudatállapoton van a siker. S lehet Vegetának kicsit később sikerül majd elérnie azt az állapotot, Gokuval akkor is riválisok lesznek. S nem hiszem, hogy ugyan az az összhang meglenne Vegetoban, mint Keflában.
Nagyon valószínűnek tartom, hogy UI Goku nem fogja tudni legyőzni Jirent.
A. Jiren kiüti Gokut, de eléggé kimerül ahhoz, hogy a maradék U7 tagok legyőzzék.
B. Bár Jiren erősebbnek bizonyul, azon tapasztalatokból, hogy Goku elég jól tud helyt állni nálánál erősebb ellenfelekkel szemben is, ezért a leges legvégéig képes lesz talpon maradni. Az U7 meg végül a létszám fölény mait fog nyerni.
Az eredménynek lenne egyfajta kettőssége. Habár gyengébbek, mégis győztek, Habár hasznos volt a csapatmunka, a végén mégis csak a szerencse döntött. Másrészt ez jó ösztönzés lenne Goku számára, hiszen van valaki aki messze meghaladja a képességeit, ugyanakkor nem egy robot, mutáns, istenség, tucatnyi átváltozással, hanem csupán egy egyszerű halandó.
Azért Goku és Vegita már évek óta üldözik egymást a fejlődésben és Whisel is közösen edzenek. Kívülről ismerik egymás mozdulatait és technikáit. Még ha nincs is nyíltan kimondva, azért ők ketten egymás legjobb haverjai, tehát azért van ott bőven összhang.
De továbbra is mondom: Ha Goku is csak a genki miatt érte el ezt az állapotot, akkor Vegita soha nem fogja önerőből elérni. Ezzel Goku borzalmasan elhúz tőle erőben, egy új ellenség esetén pedig ha Gokunak nincs esélye ellene, akkor neki felkelni sem érdemes az ágyból. Ezért lobbizok Vegetto mellett, mert így Vegita nem maradna le Gokutól.
Hiába éri el a mangás tökéletesített kék formát, azt előbb-utóbb Goku is elérheti, plusz ott a kaioken ami miatt Vegita mindig Goku mögött lesz.
Hát tény hogy jól kiegészíti Goku és Vegita egymást! Ezért ők a legjobb pár és jó is az összhang Vegeto számára.
Az viszont még megtörténhet hogy valami nagy erejű támadást mér Vegita (teljes erejével) Jirenre aki meg saját erejével megerősítve még vissza is küldi azt Vegitának és ez okozhat nála hasonlót mint Gokunál a genki dama.
Vagy csak simán Jiren mér rá hatalmas erejű csapást.
Szóval összejöhet Vegita számára is valami kiváltó ok.
Shiro írta:
A. Jiren kiüti Gokut, de eléggé kimerül ahhoz, hogy a maradék U7 tagok legyőzzék.
Lehet páran tudták eddig itt, de ha nem. Elég érdekes infóra jött rá Oppai haverunk.
Eddig ugyanis találgattuk, hogy mi lehetett UI Gokunak az üvöltése mögött. Sokan sejtettük, hogy Oozaru lehetett az, azonban ez Gokunak ténylegesen az Oozaru állapotban lévő hangja.
Az angol szinkron a Z-ben Vegita esetében nagy félrefordítást csinált, mert ott teljesen majom üvöltést raktak be alá. Azonban az eredeti japán szinkronban Vegita hangja hallgató jobban Oozaruként, de UI Gokuhoz hasonlóan alá van keverve a majom üvöltés.
Persze ezt ténylegesen egy UI Vegita állapot üvöltése tudja megerősíteni, de nagyon érdekes, hogy vajon előre gondoltak a készítők és később bejön Oozaru is valamilyen formában?
Van ez a Vegeta offenzív és Goku defenzív Ultra Instinict dolog..
Ez teljesen olyan mint az Inuyashában a Tessaiga (pusztító kard) és a Tenseiga (élet kard) , hogy a 2 testvér még véletlen se tudja egymást megölni
semmi jelentősége csak így eszembe jutott
Kellemes Ünnepeket nektek
Néztem én is Oppai felvételét, elég szépen összerakta a dolgot a hanggal kapcsolatban.
Van benne ráció és én örülnék ha valami ilyesmi bújna meg benne. Nagyon bírtam a dühöngő gorillát ( persze King Kong fanként nem meglepetés )
xindrix írta:
Én is bírom az Oozarut, de nem látom, hogyan lehetne beilleszteni már a történetbe úgy, hogy értelme is legyen. Viszont ez szerencsére nem az én dolgom, szóval hajrá készítők, mert legalább még egyszer én szeretném látni
Ugrás a fórumra: |