Na, most olvastam el az utolsó fejezetet a mangapluson, és ezek után csak egyetlen kérdés van, amit nem válaszolt meg a mangaka, és kíváncsi vagyok rá: MÉÉÉÉÉÉÉR??
Ekkora átverést, mint az elején van...azt hiszi az ember, hogy Deku a végére lesz az első számú hős, ehhez képest lett belőle egy tanár, és sohasem tudjuk már meg, mekkora ereje lenne az OFA-nak, ha teljesen felfejlesztené, mert odáig nem jutott el. Folyamatosan ment Ochaco-val ez a "jaj, ezeket az érzéseket elzártam", "azt hittem jóban leszünk, mert ugyanazt a fiút szeretjük" és konkrétan nem lesz belőle semmi. Hawks álmából se lett semmi. És a végén az a gépkar...eszembe jut az, amikor az egyik extra fejezetben megemlíti a mangaka, hogy eredetileg nem akart képességet Deku-nak, és eszközökkel lesz ő a legnagyobb hős, amiről a szerkesztője lebeszélte. Na most pont ezt csinálta meg a legvégére, teljesen lecsokizva azt, hogy a történethez, meg a világhoz nem passzol, meg úgy semmi értelme nincs. XD
Mellékesen mi volt ez a szégyentelen, sírassunk meg tömeggyilkosokat rész??? Ok, Tenko háttere nagyon tragikus, de ettől még nem oké, amit csinált, illetve csinálni akart, és a többiek...?? Meg így...mégis AFO lett a főgonosz, ezzel Tomura megszűnt Deku torz tükörképének lenni (mindketten egy nagy alaktól kapták az erejüket, hősök akartak lenni, de mindkettő akadályokba ütközött), ami nem feltétlen lenne baj, ha AFO nem lenne egy ennyire semmilyen főgonosz. Nagy fanja voltam a sorozatnak, még úgy is, hogy szerintem jó pár dolog már korábban félrement, meg voltak felesleges karakterek, de...ennél jobbat érdemelt volna a manga.