Valószínűleg bedobnak egy gonoszt az epilógusra hogy legyen valami kis akció is. Egyébként nekem felüdülés hogy nem egy időugrásos fejezettel lesz lezárva egy hosszabb manga, hanem szépen lesz idő hagyva mindenre
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Az nem derült ki mit értett rajta a mangaka, hogy még egy ideig folytatja...
Mert most lettek másodikosok. Egy utolsó történeti ív lehet egy epilógus, de addig Dekuék nem fogják elvégezni az iskolát, hogy teljes legyen a story.
Csak akkor ha lesz egy ideőugrás közben, ha mondjuk Deku teljesen elveszíti az erejét. Arra tippelni, hogy AFO, meg Tomura halála után lesznek páran akik az ő nézeteiket tartják fontosnak és velük lesz még egy kis harc. De se Bakugo se Deku nincs 100%-os állapotban. Arról is van elmélet, hogy lehet Deku kapott valamit Tomurától és mégse fogja elveszíteni az erejét, de ez a jövő zenéje.
Akkor a legutóbbi fejezetben...
Kapunk ismét egy Todoroki családi drámát...
Toyát amugy Eri simán megtudná menteni ha a mangaka akarná...
De úgy tűnik az ő történetüknek itt a vége. Szóval nem tudom mi lesz a hátralévő 4 fejezetben.
Uhh, kár, hogy mégis vége lesz pár fejezeten belül. Kíváncsi lettem volna, hogyan vitte volna tovább.
És nincs túl sok tippem, mi lesz az utolsó pár fejezetben. Nem sok szál van, ami elvarratlan, Deku jövőjén kívül, de ahhoz 4 fejezet nem tűnik ideálisnak most.
Az meg a trollkodás csúcsa lenne, ha ez a 4 fejezet egy folytatás mangához való felvezetés lenne. XD
Egyesítve 2024.07.07 19:26:27:
427. fejezet
...most, hogy Yakuza főnök felébredt, mi lesz Eri sorsa? Mert ő vérszerinti rokon, ugyanakkor 1. Eri jó eséllyel nem emlékszik rá 2. Képtelen arra, hogy felnevelje.
És a változatosság kedvéért, újabb egy hét szünet. XD
Nem tudom igy nem lehet szerintem normálisan befejezni.
Majd kapunk az utolsó fejezetben egy utalást, hogy talán megvan Deku képessége talán nem?
Inkább veszítette volna ő is el egy ellenség által mint így függőben hagyni, hogy valamennyire ereje maradt...
Azért hogy nem lehet normálisan befejezni kicsit erős, a legtöbb wsj manga egy fejezettel le szokta zárni az egészet, itt kapunk egy több fejezetes epilógust a végére úgy, hogy a mangaka elég hosszú ideje szenved az egészségi állapota miatt
Egyébként miért akarja mindenki hogy csóró Dekunak legyen képessége? El is mondta anno hogy az ereje arra van hogy megállítsa vele AFO-t, ez sikerült, teljesült az álma, szerintem neki így kerek egész a története. Amíg megvan az embers addig tolja a hősködést aztán meg elmegy rendőrnek vagy valami, nekem tökéletesen megfelelne ez lezárásnak
All Might mondta, hogy az ereje arra van, hogy megállíta AFO-t. Az nem Deku álma volt...
Deku álma az volt, hogy hős lehessen és minnél több embert megmentsen. De pont most fog jönni egy sötét korszak és ha nincs képessége nem tud úgy segíteni...
My Hero Academia szerinted normális lezárást kaphat? Akkor lett volna igaz, ha Deku elvégzi az iskolát... De ez a iskolai vonal elég hamar elfelejtődött.
Deku is elmondta a shigaraki elleni harcban hogy erre való az ereje, ezért is nem érdekelte hogy roncs lesz a testéből
Az iskolai dologgal egyetértek (nekem a sport nap volt a kedvenc arcom) de valószínűleg a kezdeti arcok jobban el lettek húzva mint kellettek volna, aztán pedig közbejött az egészségi állapot. A My villain academia óta nyílegyenesen megyünk a vége felé a mangának. Vannak ugyan hibái a befejezésnek (nálam pl meghalt volna az összes todoroki, illetve az sem tetszik eddig hogy a társadalom semmit nem tanult a Shigaraki esetből) de még így is egy jóval részletesebb lezárást kapunk mint a hasonló mangák 90%+nál ahol a nagy csatát követően 1-2 fejezet alatt összecsapják a végét
A heti fejezetben is folytatódik a kaland...
Kicsit belenézzük az iskolai napokba majd pedig a végén kiderül a nagy titok.
Egy angol fórumon olvastam, de amugy elgondolkodtató.
Hogy igazából fejezetek óta megy a sírás a Gonosztevők szövetsége miatt, mikor mindenki sorozatgyilkos volt benne. És a mangaka célja, hogy a nézőkben szimpátiát keltsen irántuk.
Na nekem ez a fejezet pont nem tetszett a körülmények miatt. Király hogy látjuk az új diákokat de maradt 2 fejezet és a hetiben semmit nem haladtunk
Én egyébként adnám ezt a szomorúságot a gonoszok felé (Deku mondjuk ki is nyírt egyet, azért az egy kölyöknek elég nagy pofon) de mangaka részről ehhez bátrabbnak kellett volna lenni. Ott van shigaraki pl, nála simán lehetett volna vinni azt a vonalat hogy őt tényleg a társadalom tette ilyenné, de a végére csak kiderült hogy AFO állt minden mögött hogy szimpatikusabb legyen.
Lehet tippelni hogy lesz e szerelmi vallomás vagy sem (nemre teszek)
Ugrás a fórumra: |