Sziasztok, először is köszönöm a fordító és mangaszerkesztő munkáját, de lenne pár észrevételem. Kérlek benneteket ne vegyétek rossz néven.
1: Én is adtam be fordítást és bár tudom, hogy nem volt tökéletes legalább egy köszönjük a munkádat de nem téged választottunk azért jól esett volna.
2: Elolvastam a kolléga munkáját és feltűnt hogy volt olyan hiba is amit én kicsit furcsálltam, hogy elkövettem a saját fordításomban. Ezért fogtam és elkezdtem olvasni az angol mangát újra, de mivel nem találtam azt amit ti raktatok fel ezért a netről kezdtem el olvasgatni (Később megtaláltam a tieteket is). Bár én nem tudok japánul, de azért bőven van eltérés a ti általatok küldött manga angol verziójában és a között ami a netre van feltöltve. Példának azt írnám le mikor (#387 fejezetben) Endeavor azt mondja a ti fordításotokban, hogy "az elméje rég odaveszett", viszont a neten úgy van hogy Endeavor azt mondja hogy "Elvesztem...az eszméletemet". Azért nem mindegy. És több eltérés is van. Viszont nem tudom most melyik fordítás is a hibás.
3: Köszönöm nektek tényleg hogy vagytok nekünk! Szuperek vagytok! <3
Üdv: Locke
Szerkesztette: Locke - 2023.07.31. 11:16