Na jó rég nem írtam ide. Kb. mióta a Narutonak vége lett
Ahhoz, hogy Boruto milyen "nagyképű" ahhoz semmi kétség. Gondoljunk bele, az apja egy Hokage. Mindenki szereti, tiszteli stb. ""Mondhatni"" Naruto gyerekkorához képest nem szenved hiányban semmiben sem. Kivéve, hogy az apja sokat dolgozik.
Ezen felül Boruto a béke időkben nőtt fel eddig. Nem tudja milyen a háború. A tv és a számítógép is valószínűleg amolyan dísznek van jelen a berendezésnél.
Ő nem ninja akar lenni, hanem a többiekkel akar maradni. Szerintem amolyan "fél" a változástól. Mindenkiben látja a jövőt, csak magában nem. Nem tudja felfogni, vagy értékelni azt, hogy ez a ninja dolog miért olyan fontos akár a csapattársainak. S egyrészt ez nem az ő hibája. Egyszerűen érződik a tény, hogy ez a világ elindult egy másfajta jövő felé, ahol már nem a régi módi dolgok az újak, hanem a pl a ninja tech, stb.
Igen, én is úgy látom egy kicsit, hogy ez bizony már nem az a régi, szerethető Naruto ami annak idején volt. Amikor meglepődtünk csak azon is, milyen erős egy jounin egy geninhez képest. Amikor csak a kunait dobták el és mi meg wháá de mennőő meg stb. Itt meg, a tény, hogy Naruto a Hokage ennek örülök. Végre beteljesült a vágya. Van amit értek benne és van amit nem.
Azt értem, hogy miért dolgozik olyan sokat, mit szeretne ezzel elérni. Békét ügye, de egyben folyamatosan fejlesztik magukat, ninja tech stb meg ninjákat is képeznek, hogy az esetleges támadásoknál toppon legyenek.
Amit nem értek egyrészt, hogy Naruto igenis jól tudja, milyen az amikor valakinek nincs családja, apa nélkül nő fel stb. Azért gondolom sejti, hogy ez sem olyan jó dolog, hogy ritkán megy haza. Vagy csak egy klónt küld oda. De mint mondtam, én teljesen megértem, hogy csak biztonságban akarja tudni az egész falut.
Az animében ezek a vissza térő "régi" jelenetek, mint a csók Boruto és Sarada között, az engem nagyon meg sem érintett. Amolyan...jéé..ennél újabbat nem tudtak volna kitalálni fejet vágtam. Értem én, hogy ezzel akarnak valamiféle "emlékeztek erre Naruto és Sasuke között? csak most a különbség az, hogy míg ők nem jöttek össze mert fiúk voltak, ez most lehetséges úgyhogy a fanoknak lehet örülni" S ennyi. XD
Az meg hogy a harcban hasonló kaliberű mint az apja, gondolkodás nélkül neki vágni ez kb. örökletes?
vagy inkább a béke időnek köszönhetően nem tudja felmérni, hogy mikor kell abba hagyni a "majd én megmutatom neki" cselekedetet.. ami nem baj, mert ezekből fog tanulni. S majd ő maga is ráfog jönni, hogy béke idő ide vagy oda. Szóval bocsi a hosszú hsz-ért de úgy éreztem így kerek ha leírom. 

Miért írtad kékkel? Egy dolog, hogy csak a moderátorok használhatnak kéket (a pirosat meg csak az adminok), de eleve nem értem miért, hogy felhívd rá a figyelmet?
Na mindegy, több ilyen ne legyen 
Moderátor
Szerkesztette: Jon - 2018.01.16. 17:51