Köszönöm a forditást.
Hinata rajzolása nekem is fura volt. Az elsö panelen, amon rajta volt nem tudtam eldönteni, hogy ez ö vagy Himawari.
Nekem a gonoszok személyisége tetszik. Föleg a csajé, de a képeségek még mindig túl erösnek érzödnek. Valahogy olyan, mintha valaki megheckelne egy játékot, és úgy vinné végig.
Amugy jól gondolom, hogy most a tudos csávó valami android/kiborg/mesterséges embert készit, ami ellensulyozhatja, hogy Narutoban már nincs ott Kurama?
Amugy tetszik, hogy Kawaki helyzete most pont olyan, mint amilyen Narutoé volt korábban. Csak az a különbség, hogy neki van ,,családja". Teljesen olyan mimtha már ö os Uzumaki lenne. Érdekel mi lesz az, ami oda jutatja amit az elsö fejezetben láthattunk. Szerimtem teljesen más megvilágitása lesz a dolognak. Hisz ot csak azt mondta, hogy oda küldelek ahova a Hetediket. Az lehet a Karma által elérhetö másik univerzum. Lehet, hogy mindenkit, aki fontos neki oda akarja evakuálni, hogy a rosszakkal felvehesse a harcot. De Boruto akar harcolni.
Ezzel a ninják korának vége dologgal meg arra akarhat utalni, hogy Borutoék korának vége, de ö még tehet valamit. (Nem hiszem, hogy valaha lesz Kawakinek ninja identutása)