happy amúgy hova tűnt az előző fejezetből?
Fairy Tail manga
Ez egy nagyon király fejezet volt Számomra ez volt az 500. fejezet
E.N.D elkezdett felébredni csipkejózsika álmából, azonban még csak talán a felénél lehet. Gondolom Natsu rajza is ezt szimbolizálja hogy az egyik fele fekete a másik normális, ezért nem bántotta Lucyt és ezért ismerte fel még Gray-t. Én azonban most nem a kettejük közötti hacot szeretném látni, hanem ha megjelenne Achnológia, Addig míg Natsu úgy-ahogy tudatánál van, mivel ő akar bosszút állni rajta. E.N.D szerintem csak Zeref érdekli, persze ha valaki beleköt azt gondolom lezúzza
Nagyon kíváncsi vagyok az erejére és nem akarom lenézni Gray-t, de erős kétségeim vannak hogy letudná győzni Natsut, még így is hogy nem alakult át teljesen. Számomra már egyértelmű az egyetlen személy aki hatást fog tudni gyakorolni E.N.D-re, az Lucy Elvégre miatta tört elő, mert meg akarta menteni
Egyébként lehetséges az hogy annó mikor Zeref átlötte a könyvet, igazából meggyengítette a pecsétet?
Nagyon várós a következő fejezet
Hát nem is tudom, én annyira nem voltam elájulva a fejezettől, pedig jó volt, ez kétségtelen. Csakhogy... az egész nem volt...komolyan vehető, vagy hogy is mondjam. Talán kicsit túlságosan kiszámítható volt, hogy most fog elkövetkezni ez a pillanat, de akárhogy is, egyáltalán nem lepődtem meg. És ebből kifolyólag Lucyért sem tudtam aggódni egy pillanatig sem, sőt, Natsu átkattant arca sem okozott bennem semmit.
PEDIG amúgy nagyon király fejezet volt, baromi jól volt megvalósítva minden. Lucy tökössége megint lenyűgözött, egyre jobban tetszik a csaj, a fanservice engem nem szokott zavarni a FT-el kapcsolatban (kivéve ha kislányok vannak benne
kad ), Dimaria menő volt, elverve meg méginkább. Az a pillanat, amikor már szúrta a kést, meg tényleg, valami eszméletlen hatásosra lett megcsinálva, csak...egy pillanatra nem hittem el, hogy itt Lucyval lesz valami. Na jó, amikor megláttam véres fejjel, akkor talán egy pillanatra, de amúgy egyértelműen nem
A Gray-Natsut sem tudom egyelőre komolyan venni. Túl korán van ez még szerintem, nincs is felépítve ez rendesen, még rengeteg pajzs is áll... kicsit korainak érzem még ezt az egészet. Hiszen még túl sok front van.
De majd meglátjuk. Összességében király fejezet volt, nagyon (Natsu-END nagyon menő egyelőre), de nekem valamiért nem jött át.
Amúgy elég sok minden nem érthető a számomra... Pl. hogy most akkor Dimaria miért állította meg az időt, mikor ki akarta szúrni Lucy szemét? Úgyis meg volt kötözve, meg minden... Szóval ellenkezni nem nagyon tudott volna, meg hát úgy nagyobb szenvedés, ha érzi, nem? Na mindegy.. xD
Meg, ha megtalálják Natsut, akkor azt a tumor-féle izét Brandish le tudja megint kicsinyíteni és így megállítani END-et vagy...? Vagy már nem? Brandish-ben azt sem értem, hogy egyik pillanatban még ki akarja nyírni Lucyék céhtársait, mert ő hű Alvarezhez, utána meg spanol velük..
És én az egész Natsu vs Graynek sem látom/látnám értelmét. Oké hogy megigérte az apjának, meg Invel "azt mondta", dehát úgy néz ki (eddig) Natsunak meg van a saját tudata, és még mindig egy oldalon állnak, Zeref/Alvarez ellen vannak, meg mindig barátok voltak, szóval wut....
Lucy-t még mindig imádom, de mindenki karakterfejlődésről beszél, szerintem pl. Gajeel ellen is hasonlóan viselkedett anno.. de most is nagyon menő volt remélem lesznek még hasonló/jobb jelenetei az elkövetkezendő fejezetekben
Kiváncsi vagyok, hogy Natsu mit csinált pontosan, amíg Lucy nem volt eszméleténél jó lenne, ha megmutatná majd a sensei, bár nem látok rá sok esélyt, de na
Én most eléggé össze vagyok zavarodva, remélem majd azért pár kérdésre fogunk (logikus) választ kapni
Natsu egész teste szinte csak lángokból áll, ez szerintem elég menő
De nem lenne amugy logikus most egy kemény Natsu vs Gray meccs. Natsu most overpowered televan erővel, Graynek meg csak elkellett gyengulnie az előző harcától. A másik dolog meg nem értem miért most akarná lerendezni Gray a dolgot. Előbb öljék meg Zerefet ketten aztán mehet a bunyó hasonló módon mint a Narutoban.
De jah ez kb csak 50%, ha teljesen átalakul Natsu kitudja hogyan fog kinézni. A fejezet cím pedig vagy a pecsétre utal vagy a Gray-el való kapcsolatukra.
Hát ez igen, jó kis fejezet volt. Végre megjeent E.N.D is,bár még szerintem sem ébredt fel teljesen hisz Lucy-t sem bántotta és még Gray-t is feismerte.Valyon Zeref észrevette,hogy END ébredezik? De csak akkor ébred fel teljesen END,ha a könyv is kinyilik nem?Ann mondták,hogy a könyv levan pecsételve,és felkel oldani a pecsétet és csak azután lehet kinyitni a könyvet nem?Vagy azt csak Zeref hitette el a démonjaiva?Azért megnéztem vona,hogy hogyan üti ki Dimaria-t Natsu,mert elég sokkos állapotban volt szegényke.Ezek szerint END, képes volt mozogni még Dimaria idejében is és szépen ki is tudta ütni.De az egy kicsit kiábrándit,hogy ilyen korán talákozik Gray-el.Most nagyon de nagyon pipa leszek hogyha valahogyan sikerül elnyomni END-et mielött még harcolna Zeref-el meg Ackno-val.Meg szerintem is ha most Gray leáll bunyozni Natsu-val akkor kikapna.Ugye csak nemrég harcolt Invel-el és szerintem még nem pihetne ki magát annyira,hogy egy felébredt END-et is letudjon verni.Ugye képzelem el,hogy Natsu most leveri Gray-tés elmegy Zeref-hez,vagy esetleg belefut közben a többi springan-ba,és szépen szétcsap közöttük.Vagy esetleg August vagy Eilen megérzik az erejét és elébe mennek és harcolnak egy jót. Szerintem egy Eilen vagy August elleni meccs lenne a legjobb Natsu felébredt erejének bemutatására.Nameg ugye otvan Ackno szerintem valahogyan csak megérzi END erejét és utánna megy.Nameg Zeref-nek is észrekell majd valahogyan vennie,hogy END felébredt.A kövi fejezet cime arról is szólhat,hogy teljesen feltörik END pecsétje vagy megtörik Natsu barátsága Gra-el. Már várom a kövi fejezetet.
lehel94 írta:
Hát ez igen, jó kis fejezet volt.Végre megjeent E.N.D is,bár még szerintem sem ébredt fel teljesen hisz Lucy-t sem bántotta és még Gray-t is feismerte.Valyon Zeref észrevette,hogy END ébredezik? De csak akkor ébred fel teljesen END,ha a könyv is kinyilik nem?Ann mondták,hogy a könyv levan pecsételve,és felkel oldani a pecsétet és csak azután lehet kinyitni a könyvet nem?Vagy azt csak Zeref hitette el a démonjaiva?
A másik. Hiába vagy tápos egy mágiaformában ha összefutsz valakivel, aki pont arra immunis, vagy védett tőle.
Na ez az, ami csak elméletben van így. Aztán a gyakorlatban meg a tápos főszereplő nyer mindig, akkor is, ha teljesen hátrányban van a mágiájával, mert annyira tápos, hogy túl nagy a szintkülönbség.
Jó példa erre Luxus győzelme Wahl ellen.
És biztos vagyok benne, hogy ha Natsu találkozna valakivel, aki ellen hátrányban van, hiába szívatós a képessége, Natsu leverné végül. Aztán Mashima majd megmagyarázza. Max azzal, hogy kiégette magát a mágiából, vagy whatever, valami
Nem lehet, hogy azért nem hatott rá mert démon? Bár igazából ezzel sem lett megnagyarazva Dimaria ereje.. talán Laxus vagy Natsu tudna valamit kezdeni vele ha folyamatosan a testük korul villám/tűz van, igy Dimaria hiába megy közel hogy végezzen veluk az elemek miatt nem tud hozzájuk érni.. de igy is nonszensz az ereje DD
Sziasztok
Totál nem idevágó dolog csak találtam egy FT speciált amit nem találtam meg a fordítottak listájában:
http://www.mangar...-special/2
Remélem majd le tudjátok fordítani
Én csak a Christmas special fordításáról tudok. Mikor a Nanatsu no Taizai mangakája és Hiro szerepet cserélt.
A Fairies' Christmas amit linkeltél szerintem nem került fordításra. ^^
Ja, ez még nem lett lefordítva. Annó sokkot kaptam ettől az oldaltól: http://www.mangar...ecial/2/14 és a megrázkódtatás még most sem múlt el. XD
bloodbath írta:
...
A fejezet vége pedig igazán epicre sikeredett, ahogy ott lángolt és füstölt minden és mindenki, Natsu pedig jött szintén lángok közepette... Kíváncsi vagyok mi lesz vele és Gray-jel? Azért remélem Gray-nek van esze.Bár... inkább harcoljon Natsu-val, minthogy berontson a képbe Juvia, hogy "Gray-samaaaaaaa, Juvia él!!" Nyehh.
A cím kapcsán egyelőre még semmi nem jutott eszembe, úgyhogy várom a ti ötleteteket.
Battu írta:
Amúgy elég sok minden nem érthető a számomra... Pl. hogy most akkor Dimaria miért állította meg az időt, mikor ki akarta szúrni Lucy szemét? Úgyis meg volt kötözve, meg minden... Szóval ellenkezni nem nagyon tudott volna, meg hát úgy nagyobb szenvedés, ha érzi, nem? Na mindegy.. xD
...
Brandish-ben azt sem értem, hogy egyik pillanatban még ki akarja nyírni Lucyék céhtársait, mert ő hű Alvarezhez, utána meg spanol velük..
...
bloodbath írta:
...
A Mavis keltette Zeref illúzió jól megtréfált, pedig már egy pillanatra feldobbant a Zervis fan bennem.Viszont Mavis ügyesen kijuttatta magát Eileen karmai közül; szeretem, amikor taktikusan gondolkozik. ^^
...
http://mangastrea...02/3681/15 Levy melle mikor nőtt meg?
...
Igen ez az oldal nekem is nagy megrázkódtatás volt XD
Chakra írta:
Ja, ez még nem lett lefordítva. Annó sokkot kaptam ettől az oldaltól: http://www.mangar...ecial/2/14 és a megrázkódtatás még most sem múlt el. XD
______
503.
http://mangastrea...03/3700/12
Itt azért egy pillanatra megijedtem. ^^"
http://mangastrea...03/3700/14
Kőmíves Kelemenné... ja, nem, az egy másik történet. XD
http://mangastrea...03/3700/22
A következő fejezet elejére el tudnék viselni egy színes oldalt, hogy megtudjuk, milyen színűek most Natsu lángjai. Azt tudjuk, hogy END egy tűzdémon. És a mostani rajzolásból sejthető, hogy ezek nem a szokásos sárkánylángjai.
Viszont ha ez itt már átokerő és nem mágia, akkor Gray kérdés nélkül igazolást kapott Invel állítására.
Ugrás a fórumra: |