Vaaagy azt lehet még esetleg elképzelni, hogy az utolsó rész két- vagy háromepizódnyi hosszú rész lesz.
Na, az enyém pont nem.
Az enyém gyíkul van.
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Pont én is ezen gondolkodtam, hogy mennyire fog beleférni a történet 12 részbe, főleg, hogy az első felénél rövidebb is így az évad második fele. Remélhetőleg sikerül szépen lezárniuk, sokat számít, hogy a több éves jó élmény után milyen utóízt fog hátrahagyni.
Koszonom szépen az eheti részt! Tudjuk , hogy a boku no hero academia 3ik filmjén dolgozol még az attack on titan es a one piece forditásokon kívül és nem számít , hogy ,,csak" ma sikerült vele érkezned a minőségi munkához idő kell és hajnalndóak vagyunk várni mi kik tudják csak a legjobbat kapjuk! Szeretnék kitartást kívánni a boku no hero filmjének a frodításához is várjuk nagyon , de persze csak szolidan türelmessen ! Tudjuk h brutalis mennyiségű órád van ezekben Tapion-sama! És azt is h csak a legjobb munkát engeded ki kezeid közül! Koszonjuk a kitartó munkát minden tisztelemetem elismeresem a tiéd! Nagyon szépen koszonom!
Nagyon köszi a részt! Sajnos megint ismételnem kell magam de nagyon lassú a tempó, 4 rész maradt és 12 fejezet (ez a rész a 126. fejezetet dolgozta fel és 139. az utolsó)
és nagyon nem úgy tűnik, hogy gyorsítanának hiszen egy fontos flashback még így is lemaradt. Egyre nagyobb az esélye a mozifilmnek. Nem hinném, hogy a Mappa hosszabb részeket csinált volna, mert akkor az utolsó 3 résznek legalább 45 percesnek kéne lennie. Vagy még egy Final Season Part 3 ami év végén vagy ugyanígy jövő év elején jöhet. De ha mozifilm ha part 3 lesz mind a kettő nagyon szánalmas húzás lesz, főleg, hogy a mostani évad ending-je a tökéletes ending a sorozathoz és mint a Gintama-nál itt is mehet a kukába ha mozifilmeznek vagy lehúznak még egy évadot. Szerencsére a Gintama végül méltó lezárás kapott de itt annyira tökéletes az ending hogy ezen már csak rontani lehet. Nem értem, ezt a part 2-t miért nem lehetett ugyanúgy 16 részesre megcsinálni. Nyilván korán károgok, mert még hátravan 4 rész és még mindig remélem, hogy rámcáfol a Mappa de ha a mai rész is 1 fejezetet fog feldolgozni akkor tényleg el kell engedni, hogy ebben az évadba végigviszik a történetet szerintem.
Ugrás a fórumra: |