A Dragon Ball Supert is 2015 Áprilisában jelentették be,és Július 15-én jött ki az első rész
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
lencse írta:
A Dragon Ball Supert is 2015 Áprilisában jelentették be,és Július 15-én jött ki az első rész
agateonoob9 írta:
Nyaa-n van fent egy 720p-s angol/japán szinkronos, angol feliratos Broly film. Érdeklődnék Tapion-sama, hogy szerinted van-e olyan minőségű a videó/felirat, amiből lehet dolgozni és a Nanatsu Movie-hoz hasonlóan ez is kikerülhet-e a közeljövőben?
Én azt értettem ez alatt, hogy mivel (állítólag) egy DVD-t sikerült kiszivárogtatniuk, ami max 576p felbontásra képes, ez fel van konvertálva 720p-re. Kb. olyan, mintha painttel megnyitnál egy képet és nagyobbra állítanád a méretét.
Ettől függetlenül a kép nézhető kisebb monitorokon, de egy nagy tévén már csúnya. A japán hang pedig "enyhén szólva" dobozos (értsd: moziban felvett), ugyanis egy angol nyelvű DVD kiszivárogtatásáról van szó, tehat az angol szinkron valószínűleg DVD minőségű.
Továbbra sem készítünk magyar feliratot a Dragon Ball Super: Broly című mozifilmhez addig, amíg BD minőségű videó/japán hang nem elérhető belőle. Ha magyar feliratot szeretnél hozzá, akkor sajnos neked kell lefordítanod ^^ Mi biztos nem fogunk hozzányúlni.
Ez továbbra is a felturbózott, kiszivárogtatott DVD verzió, csak ebben még japán hang sincs. Ez került fel a nyaa-ra is. Csak bedobták még gyorsan alá a mozis japánt, hogy jó legyen. Nem lett jó.
Bakker...Betegen itthon, gondoltam már csak bele-bele kéne nézni a Broly movie-ba, igy letöltöttem angol szinkron elég jó minőségben.
Nem spoilerezek, de Vegita vs Broly résznél tartok és valami iszonyat jó a fight... libabőr ezerrel. Vegita iszonyat pro, illetve Broly története... jól eltalálták nagyon. Nem tipikus főellenség, kiváncsi leszek a végére...
(gondoltam megosztom veletek ))
Én már 4-szer megnéztem még nemrég a relatív nézhető mozis felvételt spanyolul (2) és japánul (1) és most ezt a dvd minőséget. Igaz az angol szinkront gyűlölöm és a nyelvel is hadilábon állok, de azért nagyvonalakban értettem miről van szó. Már azért fogalmazódik bennem egy kritika a filmről, de a teljességhez látnom kell magyar felirattal.
Vége lett... Szerintem valami brutális lett, nagyon sajnálom, hogy a magyar mozikban nem adják...
Hihetetlen jól túladtak a Goku & Vegita vs Jiren harcon, attól féltem nem tudják űberelni...de ez... le a kalappal... Én sem értettem mindent a filmből de majd ha lesz felirat, vagy talán angol felirat azzal is ki lennék egyezve majd.
Nálam 10/10 -es, jobb mint egy marvel movie....
Ugrás a fórumra: |