Úristen, úristen, hát micsoda fejezet volt ez.
Nem is tudom mikor éreztem utoljára ilyen izgalmat és elfojtott rettegést FT manga olvasása közben. ![:D](../images/smiley/1grin.gif)
Kezdjük az elején. A borítókép egy szar, nem akarom Wendy-t akkora szoknyákban látni, amiknek a mérete vetekedik az övek méretével... << Bár megint volt ezen kívül csomó felesleges fanservice, amiktől már tényleg kezdek besokallni...
Hiro pls.
Dimaria megint elkezdte a jó szokását, alias vetkőztetni a népet.
"Oh, don't you worry. I'll strip down this guy too, and then you'll be in the same boat!" Hát ezen akkorát röhögtem. ![:D](../images/smiley/1grin.gif)
Viszont a fejezet többi része... Amikor Dimariska elővette azt a tőrt és ki akarta szúrni Lucy szemét, én tényleg elhittem, hogy megteszi... Főleg a fejezetcím miatt.
Pedig ez a FT, úgyhogy nem is tudom mi ütött belém.
Lucy monológja is teljesen meghatott, amikor a többiek mosolygó arcáról, a guild látványáról, a könyvekről stb.-ről beszélt. Aztán amikor felébredt véres fejjel, én még mindig abban a hitben voltam, hogy megvakította Dimaria. Úgyhogy kicsit megörültem, amikor végül is utóbbi feküdt ott füstölögve, Lucy-nak meg nem esett baja.
(Bár miért esett volna az egyik főszereplőnek komoly bántódása? :"D)
A fejezet vége pedig igazán epicre sikeredett, ahogy ott lángolt és füstölt minden és mindenki, Natsu pedig jött szintén lángok közepette... Kíváncsi vagyok mi lesz vele és Gray-jel? Azért remélem Gray-nek van esze.
Bár... inkább harcoljon Natsu-val, minthogy berontson a képbe Juvia, hogy "Gray-samaaaaaaa, Juvia él!!" Nyehh.
A cím kapcsán egyelőre még semmi nem jutott eszembe, úgyhogy várom a ti ötleteteket. ![:D](../images/smiley/1grin.gif)
![i.imgur.com/9tW1BhF.jpg](http://i.imgur.com/9tW1BhF.jpg)