Bírom a srácot . Kösz a fordítást!
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Nem gondoltam volna, hogy Eren végül nem csak Armint, de még Narutot is lenyomja Talk No Jutsuban!
Amúgy érezhető volt, hogy ez lesz a "problémára" adott válasza. A harmadik évad végén, mikor állnak az óceán partján, és kérdezi, hogy "Ha elmegyünk oda... és megöljük az ellenségeinket... akkor végre... szabadok leszünk?" alapján erre számítottam valós céljaként, de azért bíztam benne, hogy a karakterét csak nem viszik el a tömeggyilkosig. :/ Eléggé kinyírta a mangaka a személyiségfejlődését ezzel, főleg, hogy a túloldalt is megtapasztalta a háború borzalmait, a kis emberek sorstalanságát, meg a propaganda erejét. Anno Zeke-nél ezt a terméketlenné tételt is elég nagy fellengzősségnek éreztem, de ez még annál is gázabb motiváció.
De még bízom valami fordulatban, mert abban azért elég jó a sorozat.
Nagyon köszi az új részt, volt egy olyan sejtésem, hogy az "olvadás" nem csak a kolosszálokra lesz hatással. De hogy ebből mi fog következni, az egy nagyon jó kérdés, nehéz megsaccolni, hogy fog dönteni Annie, vagy egyáltalán mennyi jutott el hozzá Armin monológjaiból, amíg aludt.
Csillaghullas írta:
Nagyon köszi az új részt, volt egy olyan sejtésem, hogy az "olvadás" nem csak a kolosszálokra lesz hatással. De hogy ebből mi fog következni, az egy nagyon jó kérdés, nehéz megsaccolni, hogy fog dönteni Annie, vagy egyáltalán mennyi jutott el hozzá Armin monológjaiból, amíg aludt.
Húha hát nem tudom ki hogy van vele, de 5 rész maradt az évadból és szerintem nagyon lassú a tempó. 14 mangafejezet maradt feldolgozásra és a 7. rész is 1 fejezetet dolgozott fel. Pontosan a 125-öt és a 139. az utolsó fejezet.
Ha nem váltanak 3 fejezet per rész tempóra akkor bizony itt vagy mozifilm lesz vagy még egy évad. 1 flashback pedig kimaradt a múltheti résznél de azt szerintem későbbre tartogatják. Mindesetre én kezdek aggódni, hogy nem lesz feldolgozva a teljes manga ebben a part 2-ban. Ne legyen igazam mert nagyon nem akarok egy mozifilmet vagy még egy évadot amire éveket kell várni, hogy láthassa az ember. Ráadásul írtó kínos lenne ha ezt a final season-t már 3 részre szednék vagy final season the movie lenne. Remélem a Mappa rámcáfol és pont kijönnek 12 részből.
Ugrás a fórumra: |