A rinegan elvesztése miatt már a susanoot sem birja használni obito és kakasi fél mangekyoval se tudták használni.
Boruto manga
Madara szemek nélkül használta a susanoot. Shishui meg azt hiszem 1 szemmel is bírta használni. Szóval én sasukeból simán kinézem, hogy 1 szemmel képes használni. Mármint az lenne a logikus, hisz ő az egyik ha nem a legerősebb uchiha, de hát borutoba nem nagyon kell logikát keresni abból kiindulva, hogy sasuke meg naruto is milyen gyengék lettek.
Hát nem azért de eleve Momoshiki harc óta nem is használta a Susanót. Pedig bőven lett volna rá oka. Mégse használta. Túlságosan legyengítették. Soha nincs rendesen ereje tejében. Szóval ha ezt nézzük, akkor nem is fogja már azt használni, még ha tudná is esetleg.
Kicsit nekem is furcsa ez a látnoki képesség. Picsit túl erösnek látszik. Ha mondjuk ugy müködne, mint egy biztonsági kamera -vagyis általa választott pontokra küldene valami megfigyelöt - az is elég hasznos lenne, de mégis sokkal hihetöbb, és kezelhetöbb. Igy hogy mindent látni tud, konkrétan nem lehet tervezni ellene.
Nekem az a megérzésem (Igy 1 fejezet után), hogy át fog álni. Kawaki, és Boruto normálisan viszonyulnak majd hozzá, ami majd tetszik neki.
goku5 írta:
Köszi a munkátokat!
Azon gondolkodóm, hogy az új csaj nem lehet pont a kis tudósunk "halott" lánya? Mert szerintem nem véletlenül említette hogy nem hat a családtagokra.
Hát szerintem csak a halála után tette ilyenné, vagy éppen azért tartja halottnak mert ilyen lett. De én nem hiszem hogy nagyon meg akarná út ölni.
De végül is még szinte semmit nem tudunk. Az új dolgok infók még csak most érkeznek.
Amúgy hogy állnak a manga eladások most japánban, hogy Kishimotó "visszavette" a mangát?
goku5 írta:
Amúgy hogy állnak a manga eladások most japánban, hogy Kishimotó "visszavette" a mangát?
BalinT55 írta:
Kicsit kiábrándító fejezet volt, erre nem mondom hogy most megérte 1 hónapot várni De hát itt is kell szusszanni egyet ugyebár
Ugrás a fórumra: |