Köszönöm a fordítást, én nem láttam a mozifilmet, így nekem könnyed olvasnivaló volt! Reméljük az új történetszál valami ütős story lesz, mert a legutóbbi 1-2 arc kicsit elmaradt mondjuk a Super kezdeti lendületétől
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
pandatomi77 írta:
Van valami hír arról, hogy a SUPER mikor fog folytatódni az animében?
Remek fejezett volt.Megint itt van a két fogyatékos csillagharcos,Trunks és Goten...Még mindig fel tudom magam húzni rajta hogy a Dragon Ball Z-ben komolyabban viselkedtek mint most,pedig ott szaros kis kölkök voltak.Son Gohan felkiált erre Son Goku megjelenik.Remélem tönkre teszitek a 2024-évemet is Dragon Ball szempontjából.Még azt is el tudom képzelni hogy bele fogják vinni a Dragon Ball Daima sztorit a Dragon Ball Super mangába.Ha így lesz akkor egy időre befejeztem az egész Dragon Ballt.
101 :
https://mangaplus...er/1019785
Hát, Z-ben sem volt szerintem ennél sokkal komolyabb Trunks és Goten. Ha belegondolunk, mindig játékosan fogták fel a dolgokat, beöltöztek maszkos harcosnak, ráérősen gyakorolták a fúziót, stb. Egyedül akkor voltak komolyabbak mikor egy időre elveszítették a szeretteiket ( Vegetát és Gohant). Az hogy ők ilyen bohókásak, egyrészt mindig is ilyenek voltak, másrészt az egész Super széria a mai fiataloknak szól, szóval mai viszonylatban abszolút elmegy ahogy viselkednek, végülis tinédzserek. Egyvalaki volt az elejétől komoly a Z-ben a gyerekek közül, Gohan.
Egy jó hsz-t láttam erről régebben, hogy a Super főleg abban más a Z-hez képest, hogy nincs állandó feszült légkör, hogy folyamatosan a túlélésért kell harcolni. Ezek persze itt ott megvannak a Superben is (főleg a mangában) de végtére is itt ha valami rosszul sül el csak szólnak Beerusnak/Whisnek/Zenonak. Ezt árnyalja jól egy kicsit a manga, h Beerus általában sz*rik rá mi történik a Földdel, amíg van kaja.
A részről: remélem ez annak az előszele hogy visszatér a harcokba Gohan, ezzel az erővel már számolni kell, főleg ha jön Freeza. Jó kis bevezető fejezet volt, de az igazi story majd a kövi fejezettől bontakozik ki.
Nekem kicsit úgy tűnt mintha meglepődött volna Goku meg Vegita Gohan új formájának az erejétől ami furcsa
De biztos vagyok benne, hogy megint valami új forma lesz Frieza ellen Goku meg Vegita részéről.
Amugy Vegita nem esélyes Beerus címére? Csak, hogy ő nem jött szóba, hogy odaadja neki a címet.
Sőt mondok durvábbat. Ami amugy elég logikátlan.
Gohan "Beast" formája elvileg erősebb mint Goku UI meg Vegita Ultra Ego formája.
Ami azért lenne fura mert Gohan nem sokat edzett a többiek meg végig csak ezen dolgoztak, de Toriyama elvileg nyilatkozott egy ilyet.
Jah meg a fejezetben is erre utal Vegita.
Remélem hogy Frieza nem mostanában fog megjelenni.A Z-ben két arcban jelent meg,eddig a superben is,plusz a super mangában mikor megöli Gázékat.Eddzen csak és pihenjen,maradjon a céljánál és tegye csicskáivá Zenokat. Kíváncsi lennék hatnak e Zeno ellen a Super kristálygömbök?Még ők is meghajoltak a sárkány előtt.
Nekem kicsit úgy tűnt mintha meglepődött volna Goku meg Vegita Gohan új formájának az erejétől ami furcsa
De biztos vagyok benne, hogy megint valami új forma lesz Frieza ellen Goku meg Vegita részéről.
Amugy Vegita nem esélyes Beerus címére? Csak, hogy ő nem jött szóba, hogy odaadja neki a címet.
Sőt mondok durvábbat. Ami amugy elég logikátlan.
Gohan "Beast" formája elvileg erősebb mint Goku UI meg Vegita Ultra Ego formája.
Ami azért lenne fura mert Gohan nem sokat edzett a többiek meg végig csak ezen dolgoztak, de Toriyama elvileg nyilatkozott egy ilyet.
Jah meg a fejezetben is erre utal Vegita.
Az utóbbi 2 fejezetben nekem nagyon tetszett Vegita szereplése. Végre legalább. részben megkapta a neki járó elismerést. + Goku ellen is nyert.
A kövi arcban legalább az egyik BOSS-t leverhetné Soloban.
Gohan ereje meg kb. egy vicc Picolo még érthető. Broly-t is feleslegesen tápolták el ennyire a semmiből.
Sokkal jobb lett volna ha valamelyik harc után rájönn milyen gyenge és egy ideig edz Wish-ékkel. Aztán lehetett volna, hogy marad a földön tanulni meg dolgozni etc.
De akkor legalább lett volna vmi alapja honnan ránt elő ekkora erőt főleg ami erősebb mint az UI vagy az UE.
Kezdésnek jó lett volna ha Mystic modeba hozza az SSJB-t, aztán itt power uppol valahogy, na mind1.
A legnagyobb pozitívuma a Supernek a Moro arc óta, hogy Goku és Vegita karakterében egyre nagyobb a különbség és teljesen más techinkákat használnak. Nem pedig ugyan azt próbáljek elérni. Lásd supper fisson(vagy mi volt amivel Vegita ki tudja ütni a lopott KI-t) és Ultra Ego.
Ugrás a fórumra: |