Ő már több mint 1000 éves, azért ezt azt elvárnék tőle.
Az esetében erősen lehetséges, hogy az elmúlt 999 évben az ereje pár százalékát sem kellett használnia és csak most kényszerült rá Gokuék miatt, hogy fejlessze magát. Mondjuk sajnálom, hogy ennyire hamar kiírták, mert megnéznék egy Frieza vs Hit harcot.
Ő már több mint 1000 éves, azért ezt azt elvárnék tőle.
Az esetében erősen lehetséges, hogy az elmúlt 999 évben az ereje pár százalékát sem kellett használnia és csak most kényszerült rá Gokuék miatt, hogy fejlessze magát. Mondjuk sajnálom, hogy ennyire hamar kiírták, mert megnéznék egy Frieza vs Hit harcot.
Kibtudja... Bár, ha Frieza nak volt megoldása az azonnali atvitelre, talán a Time Skip se állta volna útját. Érdekes lett volna, abban biztos vagyok.
A U3-ban ki a Hakaishin? A robot?
Tuti brutális lesz ez a 4 harcos egyesült formája, de elég könnyelmű kijelentés, hogy a győzelmük meg van alapozva, miután látták Jiren erejét és az Ultra formát.
Ezek olyan csatakiáltások, mintha egy zöldfülű óvodás mondaná, aki nincs tisztába azzal, hogy mit beszél... Komolyan érhetetlen hogy mer ilyen magabiztosan kijelenteni efféle dolgokat, amikor ilyen Hakaishineket megszégyenítő erejű karakterek vannak még bent.
De srácok Én értékelem, hogy mindenki beállt Vegitát védeni, de nem az volt a téma, hogy milyen karakterfejlődésen ment keresztül mióta a sorozatban van.
Hanem az milyen harcokat nyert meg arra írtam, hogy nem igazán villant meg soha. Mindig vagy így vagy úgy, de kikapott. Mostani Super Frieza sagában talán egyenlőek voltak Gokuval sőt ő talán még erősebb is, de azóta megint nagy szakadék köztük.
Arra hoztam fel a témát, hogy szerintem sajnos most is a vereség vár rá a 122-ik részben ahol villant valamit vagy majd besül. Pedig simán kiüthette volna Toppot vagy akármit de majd nézhetjük ahogyan Jiren kiüti.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Én remélem, hogy már holnap jönni fognak a spoilerek. A Vegitás rész meg nekem az egyik legvárósabb a superben. Talán csak a specialt meg a Vegitos részt vártam jobban ennél.
Bízzunk a jó spoillerben és az alkotókban, hogy valami jót találnak ki.
Abban viszont tényleg van valami hogy eddig Vegita egy nagy ellenséget se győzött le. Mindig ő volt a felvezető aki segített Gokunak így vagy úgy győzni. (legyengíti vagy megmutatja általa a gyengéit)
És hát sajnos mindig ez volt Vegetoval is. Jön lát győzne de a végén szétesik és Goku az aki mindig legyőzi a fő ellenséget. (Tisztelet a kivételnek Cell)
Ezért is írtam hogy Toppo tökéletes ellenfél lenne Vegitának Tudná mutatni az erejét, majd menni Jiren ellen aki ellen meg veszítene de segítene Gokunak legyőzni őt.
De srácok Én értékelem, hogy mindenki beállt Vegitát védeni, de nem az volt a téma, hogy milyen karakterfejlődésen ment keresztül mióta a sorozatban van.
Hanem az milyen harcokat nyert meg arra írtam, hogy nem igazán villant meg soha. Mindig vagy így vagy úgy, de kikapott. Mostani Super Frieza sagában talán egyenlőek voltak Gokuval sőt ő talán még erősebb is, de azóta megint nagy szakadék köztük.
Arra hoztam fel a témát, hogy szerintem sajnos most is a vereség vár rá a 122-ik részben ahol villant valamit vagy majd besül. Pedig simán kiüthette volna Toppot vagy akármit de majd nézhetjük ahogyan Jiren kiüti.
Én meg arra reagáltam még az elején, hogy" Hit mint a DB világának messze az egyik legikonikusabb karaktere, sztm baromság.Csak akkor még nem így fejeztem ki magam.
Ahogy a Vegita szerepének leegyszerűsítése is, pláne ezek az ugródeszkaszerű hasonlatok. Legalább olyannyira mint a Goku jön lát learatja a babérokat sztereotípia.
Srácok.
ui: továbbra sem vagyok vegita fan, igazából jobban belegondolva talán azt a vén kujon Zseniális Teknőst bírom leginkább a hóbortos boszorkányával karöltve, és a kopasz orrnélkülivel megtámogatva.
Szerkesztette: shadowdroid - 2017.12.19. 22:41
Hát ne tagadjuk le Jaeger. Elég nagy az esélye, hogy a heti spoilerek után kitör a forradalom a Vegitások körében haha
Vegitának jelen pillanatban zéró esélye van Jiren ellen. Tehát józan paraszti ésszel gondolkozva muszáj szintet lépnie, különben 10 másodpercig tartana az epizód. Oda fog csapni, csak figyeljétek!
Maximum Jiren jó arc lesz és kivárja, hogy mit fog alkotni Vegita, de jelen állás szerint megalázóan könnyedén fogja kiütni Vegitát. Azt pedig továbbra sem hiszem, hogy külön utakon járna Gokuval, eddig sem úgy volt.
Goku és Vegita egymás riválisai. Természetes hogy ugyanazon az úton járnak. Ugyanazokat a szintet járják be. Szóval Vegita is biztos eléri majd az Ultra ösztönt előbb vagy utóbb. Mivel mindig le van maradva kicsit de követi Gokut.
Gohan az aki más utat próbál kitaposnia magának és nem azt amit Gokuék is járnak.
Itt mindenki kiélhet a perverz vágyait, aki Hit - Goku - Jiren végjátékra gondolt. Nagyon jól sikerült és jó alternatív befejezés. https://streamabl...
Kamu volt a végleges törlés, hogy Zeno sama jól szórakozhasson és mindenki beleadjon mindent. Tudjuk hogy az angyalok 3 perces visszafordításra képesek, de lehet hogy a főpap képes a torna elejére tekerni az időfolyamot. Ebben az esetben a győztes tisztában lenen a dolgokkal a torna után, Goku megmaradna UI ban , míg vesztesként nem is tudna a formáról , csak az U7 angyala .
Az angyalok és főként a főpapa gonoszak, és a torna végével átcsapunk egy másik arcba, aminek ez lenne a fő mozgatórúgója . A főpap jelentené a valódi fenyegetést a későbbiekben. Ezen lények valódi jellemére vonatkozóan van is pár spekuláció ( ábrázolásuk, egy egy univerzum pusztítása utáni testbeszéd stb...ki mit akar belelátni )
Az erő tornája döntetlennel végződik, mely egész népszerű teória lévén az u11 és az u7 harcosai más szintet képviselnek.
Ebben az esetben Zeno vagy összeeresztené a két megmaradt univerzumot egy ismétlésre ( persze nem ilyen jellegtelen módon, és esetleg a tornából kimaradtakat is belevonva ) vagy mindkét univerzum megy a süllyesztőbe ( drasztikus, de nem feltétlen a karakterek végét jelentené )