Az új fejezetről:
Ez a fejezet teljesen az asztal alá söpört mindent. Naruto és Sasuke erejük teljében egyáltalán nem voltak ellenfelek Isshikinek. Egy fél emberöltő kellett nekik, hogy elérjék azt az erőszintet. Aztán most kiderül, hogy Amado több olyan kiborgot is épített, amik jócskán meghaladják Isshiki erejét. Értem én, hogy a tudománnyal akarják ellensúlyozni Naruto és Sasuke erejét, de így teljesen felborul a sorozat alap koncepciója. A shinobik teljesen feleslegessé válnak. A jelenlegi fejezet egy olyan jövőbe adott bepillantást, ahol a ninjákat felváltják a robotok. Az lesz a világ ura, aki a legerősebbet tudja megépíteni. De most értitek, miért álljon le edzeni egy mezei shinobi, amikor valószínűleg soha sem éri el Naruto, vagy Sasuke - akik mellesleg nem voltak ellenfelek Isshikinek - szintjét. Mikor mondja Boruto Kawakinak, hogy menjenek edzeni, akkor hangosan felkacagtam.
+
- Amado karaktere kifejezetten tetszik. Rengeteg titok övezi és látszólag sokkal többet tud annál, mint amennyit elmond. Nem lepődnék meg, ha hátsó szándékai is lennének. Külön kíváncsi vagyok, hogy mit akart még mondani Kawakinak.
- Kawaki személyisége is kezd kialakulni. Látszik, hogy elszántan segíteni akar Boruto-nak.
- Code képessége elég érdekesnek ígérkezik
-
- Hirtelen mindenki úgy viselkedik Amado-val, mintha egész életében a faluban élt volna. Megbíznak benne, átvette az irányítást és szabad kezet kapott a laborban.
- Sasukeról semmi info
- Narutot látszólag egyáltalán nem viselte meg, hogy Kuramát elveszítette.