Köszönöm szépen a munkátokat!
Tényleg azért jobb az utólagos manga mert érdekes módon jobban ki van bővítve plusz jelenet is van benne ami a filmben nem volt.
Bár ha sorozat lenne akkor meg pont még a mangát is jobban kibővítenék.
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Köszönöm a fordítást!
Jók ezek a plusz jelenetek, feledobják a történetet. Már kezdtem örülni, hogy a gyerekekbe is benne van a harci szellem vagyis az lehet meg van bennük, de 7 éves koruk óta semmit nem fejlődtek az is biztos, még a KI irányát se tudják meghatározni. Na meg ezt a takarító hősös dolgot igazán kihagyhatták volna innen. Gohannak a hunyorgása viszont mindent vitt, jókat nevettem rajta, ezeket mondjuk belerakhatták volna a mozifilmbe is.
A 33. oldalon lévő Cell fej nagyon pazar lett, Toyotarou rendesen kitett magáért.
Szerintetek számíthatunk a jövőben arra, hogy Broly együtt fog harcolni a többiekkel? Szívesen megnéznék egy olyat is mondjuk látogatást tesz Gokuék házánál és Chi-chi főz. Majdnem mint mikor Trunks meglátogatta a felnőtt Gohant, csak más.
Köszönöm a 97. fejezetet. Beigazolódott a régi mondás miszerint 2 bolond százat csinál. Lélegzett visszafogva várjuk vajon mi fog történni hőseinkkel ezután. Dr Séró tényleg túl fgoja élni? Létezik olyan ami képes ezt a monstrumot legyőzni? Minden kiderül a következő fejezetekből.
Köszönöm szépen a munkátokat!
Hogy őszinte legyek én sose szerettem, nem is igen értettem minek is ezek a hősös dolgok a DB-ban. Már Gohannál sem. Max filleres időhúzásnak még elment, de itt már nagyon nem. Pláne ez a félresikeredett fúzió se. Max a "humor" tartalmát növeli a fejezetnek. És ez a hősös dologra is igaz. Másra nem jó.
Köszönöm a fordítást!
Még júliusban írtam, hogy már nincs sok a filmből így reményeim szerint őszre befejezik. Igaz november még ősz de nem feltétlenül az évszak végére gondoltam és azt hittem ebből még idén lesz valami új történetív. Végeredménybe már csak 10-15 perc van a filmből azt már azért csak lezavarják egy fejezetbe. Kíváncsi leszek merre halad majd a történet (biztos nem arra amerre én gondolnám vagy szeretném), van azért mit megmagyarázni ezután a film után is. De amióta bejelentették a Daima-t azóta minden reményem szertefoszlott, hogy Toriyama valami komoly, akár mélyebb történettel elő tudna állni.
Köszönöm szépen a gyors munkátokat!
Hát ez az arc pedig még vagy 2-3 fejezetig biztos fogják húzni.
Lesz még itt mivel kiegészíteni ahogy eddig is tették. Na meg némi levezetés is biztos lesz. Szóval max jövőre várható szerintem valami új.
De amúgy jól megcsinálják hogy mivel húzzák az időt a mangában is nehogy egyhamar ki lehessen találni valami újat. Most is inkább a filmet adaptálják mintsem találnának ki valamit. Hát nem okos? Ez a nesze semmi fogd meg jól alap. Kap is meg nem is semmit és megy az idő és eladás.
De azért én még reménykedem ha már most kaptak a fiatalok lehetőséget a szereplésre és új formát is. Szóval remélem hogy csak velük folytatják és valami rendes történetet kapnak is. Nem kell megint istenekkel meg mintahó erőkkel megküzdeni. De főleg hogy jobb lesz mint a mostani.
Beast Gohan...
99 :
https://mangaplus...er/1019298
Már csak egy fejezet van hátra, vajon januárba milyen történet ív jön?
Jó kis fejezet volt. És elég hosszú is. Tiszta akció. Kevés szöveg. (könnyű lesz fordítani) És még pont a legjobbkor hagyják félbe.
És megkapta a némi kiegészítést is. És nem is lett vége. Szóval jól mondtam én hogy még húzni fogják. És még tényleg egy fejezet még van hátra a feldolgozásbók. És tényleg csak jövőre jön új arc.
Amúgy egyet kell értenem az előttem szólóval. Valahogy tényleg tisztára SSJ2. (csak hosszabb és más színű hajjal.) Még az előhívása is tisztára ugyan az mint a cell játékokban volt.)
Nem volt rossz, bár nekem ez a haj-orgia már-már nevetségesnek hat, de ez lehet, h a korom miatt van, régi motoros vagyok.
Én még gyerek voltam, amikor a DB kezdődött hazánkban.
Kíváncsi lennék , hogy Gouék 'mit szólnak', ha meglátják Gohant és Piccolot az új alakjaikban?
Valamint, hogy mi van most Freezával és valamiért Granolah és érdekel...
Nem lett lezárva a sotory, most akkor meg fog halni, vagy mi lesz? 3 napot kapott,ha jól emlékszek.....
https://mangaplus...er/1019807
Egyesítve 2023.12.20 17:23:20:
Örülök hogy lezárhatom az idei évet Dragon Ball-ból.Nevetséges időhúzás volt az egész.Azon is gondolkodtam hogy mióta divat Anime mozifilmet átvinni a mangába?Szerintem több kárt okozott mint hasznot...Az online nézések nagyon visszaestek az biztos,mondjuk ez nagyon nem érdekeli őket mert ebből amúgy sincs bevételük.Arra viszont kíváncsi lennék Japánban visszaesett e a Manga eladások száma?Néha úgy érzem a régi rajongók le vannak kakilva.Az új Anime sorozat is a gyerekeknek készül,őket szeretnék megfogni.Ezzel nem is lenne bajom,de mi is volt a Dragon Ball Gt-vel?Állítólag nagy bukás lett és ki is tagadták illetve Akira Toriyamának semmi köze nem volt a gt-hez.Erre most mi az új ötlet?Son Goku egy varázslat vagy kívánság miatt újra gyerek lesz.Taps és jár a keksz.
Ugrás a fórumra: |