Hit már messze az egyik legikonikusabb karakter lett Én elhiszem, hogy nagy Vegita fan vagy superlacko, de Vegita nem szokott nagy harcokat nyerni. Most a spoilerek szerint villant majd valamit ami vagy bejön vagy besül vele.
Én nem emlékszem rá, hogy valaha nyert volna jelentős harcban. Általában mindig őt használják fel, Goku pihen vagy kifigyeli így az ellenfelet és a végén Gokunak van kedvezve.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Mangában sokkal kiegyensúlyozotabb kettejük viszonya. Most meg a kártyák meg spoilerek szerint tuti a perfect UI Goku fogja legyőzni Jirent, de legalábbis ő fogja elvinni a végső harcot. De ha csak Vegita nem villant valamit nagyon nagy lesz köztük a szakadék. Én nem tudom mit fog csinálni a 122-ben, de csak az UI megpróbálásra van a legnagyobb esély.
Hiszen ha lenne egy másik átváltozása nem próbálta volna az UI-t megpróbálni pár résszel ezelőtt legalábbis az hülyeség lenne akkor.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Hit már messze az egyik legikonikusabb karakter lett Én elhiszem, hogy nagy Vegita fan vagy superlacko, de Vegita nem szokott nagy harcokat nyerni. Most a spoilerek szerint villant majd valamit ami vagy bejön vagy besül vele.
Én nem emlékszem rá, hogy valaha nyert volna jelentős harcban. Általában mindig őt használják fel, Goku pihen vagy kifigyeli így az ellenfelet és a végén Gokunak van kedvezve.
Azért Vegita szerepe a DB univerzumában ettől kicsit összetettebb.
Ő és Goku kb. mint a Yin-Yang, a DBZed kezdete óta. Hitnek még igencsak kellene kapnia pár arcot, hogy Vegita karakteréhez és a sorozatban betöltött lényegéhez lehessen hasonlítani.
A nagyobb harcokban pedig rendre kiemelt szerepet kapott, és elősegítette a végső győzelmet. Én nem egyszerűsíteném le ennyire, hogy " nem szokott nagy harcokat nyerni" " valaha nyert volna jelentősebb harcban " .
Goku sem feltétlen magában hozza le a jelentősebb ellenfeleket, szerencsére ( máskülönben már rég kukáztam volna az egész sorozatot. ) Szerintem ettől komplexebb a kép. Ebbe a képbe pedig Hit , az én szememben még kanyarban sincs Vegitahoz képest.
Viszont az egyértelmű, hogy Hit egy jó karakter, számomra is szimpatikus . De az egyik legikonikusabb? Persze nézőpont kérdése, attól függ hogyan vizsgáljuk.
Nem vagyok nagy Vegita fan. Csak DB fan.
laszlo222
Na ja!
De majd az igazán nagy buli az lesz, mikor Friezaval fog össze, ha lesz ilyen. Bár az előzetes alapján erre is lehet gondolni.
Egyébként meg a karaktere folyamatosan kapta az ívet és módosult a személyisége.
Azért mikor Frieza kicsinálta és Gokunak könnyezett, vagy a Majin forma ...hogy a Buu elleni harcról ne is beszéljek, mikor elismerte Gokut. Teljesség igénye nélkül!
Voltak nem kis áttörések .
Szerkesztette: shadowdroid - 2017.12.19. 12:23
Vegita Goku örökös vetélytársa! Eleve ez a szerepe!
Együtt közösen kell fejlődniük! (legalábbis Vegita mindig egy kicsit lemaradva)
Ők inspirálják egymást. Főleg Goku Vegitát.
Igazi ősi riválisok és társak ők.
Így hát előbb vagy utóbb Vegita is elsajátítja az Ultra ösztönt.
Nekem úgy jött le eddig az UI forma, hogy Goku is csak azért volt képes elérni, mert a genki energiája előhozta belőle. Ezt az érzést megjegyezte a teste a GOD-hoz hasonlóan és önmagától is képes lesz rá idővel. Tehát ha nincs a genki és a torna, akkor soha nem is érte volna el.
Ha most Vegita önerőből érné el az ultrát, akkor kicsit elértéktelenedne Goku szenvedése. Mondjuk a god formával is ez volt, de a god formát még nem láttuk Vegitától. Hiába képes már blue-ra is, lehet nem is tudja.
Ezért örülnék ha Vegettoként segítene Goku áttörni Vegita határait, mert jól meg lenne magyarázva. De ha megint edzéssel éri el azt amit Goku mindenféle segédeszközökkel volt csak képes? (Genki, rituálé..stb)
Vagy szimplán b*sszanak Vegitához is hozzá egy genkit és küzdjön meg vele.
A sima SSJ formák elsajátítása korrekt csupán edzéssel. Azt is lenyelem nehezen, hogy Whis csináltatott vele valami speckó isteni edzést, hogy képes piros forma nélkül a kékre. De az UI esetében nekem már nem lenne megint elég ez.
Azért Vegita szerepe a DB univerzumában ettől kicsit összetettebb.
Ő és Goku kb. mint a Yin-Yang, a DBZed kezdete óta. Hitnek még igencsak kellene kapnia pár arcot, hogy Vegita karakteréhez és a sorozatban betöltött lényegéhez lehessen hasonlítani.
A nagyobb harcokban pedig rendre kiemelt szerepet kapott, és elősegítette a végső győzelmet. Én nem egyszerűsíteném le ennyire, hogy " nem szokott nagy harcokat nyerni" " valaha nyert volna jelentősebb harcban " .
Goku sem feltétlen magában hozza le a jelentősebb ellenfeleket, szerencsére ( máskülönben már rég kukáztam volna az egész sorozatot. ) Szerintem ettől komplexebb a kép. Ebbe a képbe pedig Hit , az én szememben még kanyarban sincs Vegitahoz képest.
Viszont az egyértelmű, hogy Hit egy jó karakter, számomra is szimpatikus . De az egyik legikonikusabb? Persze nézőpont kérdése, attól függ hogyan vizsgáljuk.
Nem vagyok nagy Vegita fan. Csak DB fan.
laszlo222
Na ja!
De majd az igazán nagy buli az lesz, mikor Friezaval fog össze, ha lesz ilyen. Bár az előzetes alapján erre is lehet gondolni.
Egyébként meg a karaktere folyamatosan kapta az ívet és módosult a személyisége.
Azért mikor Frieza kicsinálta és Gokunak könnyezett, vagy a Majin forma ...hogy a Buu elleni harcról ne is beszéljek, mikor elismerte Gokut. Teljesség igénye nélkül!
Voltak nem kis áttörések .
Csak Hit a 120 részes Superben mutatkozott be,jó ha 10 részben benne volt. Ha csak a Supert nézzük több badass cselekedete volt mint Vegitának és még a karakterfejlődés is megvolt neki.
De "from a certain point of view" -ez igaz
Vegeta táborát erősítem a kérdésben... Messzemenőleg összetettebb karakter, mint az, amit Hit ből eddig láthattunk.
Gokus vs Vegeta (főleg a összelövésük), Dodoria és Zarbon elleni harca, Final Flash, Final Explosion, ahogy Kid Buu ellentartotta magát, kattanás Bills szel szemben.. csak pár mozzanat, melyet (nálam legalább is) Hit meg se közelített.
Karakterfejődés: csak emlékezz vissza Bra születésére (vagy szintén a Z s Final Explosion jelenetre) stb...
Nem Vegita ellen mert én is kedvelem őt, de azoknak akik már régóta fontos szereplők és toppon is vannak, több szerep jut. Azoknak több idejük van bizonyítani, jellemet változtatni stb.
Pl Vegita már a Z kezdete óta jelen van jelentős szereppel jó hogy kedveltebb többet bizonyít mint Hit aki nem is olyan régen került be a sorozatba és nem is volt még olyan sok szerepe.
Egyetértek, hogy Vegitát ne hasonlítsuk Hit-hez... Vegita karakterfejlődése a sima Z-től kezdve szemmel látható, és a Super erre még rátett egy jó nagy lapáttal...
Vegita is the Best
Na én egy szóval se írtam azt hogy azért kedvelt mert régen szerepel! Ez nem tudom honnan jött?
Vegita azért is jó mert pont kiegészíti Gokut. Ellentétek de mégis nagyon hasonlítanak.
Vegeta táborát erősítem a kérdésben... Messzemenőleg összetettebb karakter, mint az, amit Hit ből eddig láthattunk.
Gokus vs Vegeta (főleg a összelövésük), Dodoria és Zarbon elleni harca, Final Flash, Final Explosion, ahogy Kid Buu ellentartotta magát, kattanás Bills szel szemben.. csak pár mozzanat, melyet (nálam legalább is) Hit meg se közelített.
Karakterfejődés: csak emlékezz vissza Bra születésére (vagy szintén a Z s Final Explosion jelenetre) stb...
Nem írtam h Vegitának nem volt,csak hogy néhány rész alatt Hitnél is megfigyelhető volt.Aki ugye ellenség/ellenfél.