Értem. Akkor majd megnézem a Super Hero-t miután a mangában végeztek a feldolgozásával.
Szerintem is rá fog menni ez az év a film mangásítására...
Remélem, hogy utána valami érdekes hosszabb arc vagy akár saga jön. Nem lenne rossz, ha nem csak arc-ról arc-ra történnének a dolgok, hanem lenne valami tényleges történet is...
Nem túl valószínű, hogy lesz, de a remény hal meg utoljára, szóval...
Oh, igen... Tegnap olvastam már az e havi fejezetet, és eléggé kettős érzésem van ezzel kapcsolatban... Egyrészt "jó", hogy feldolgozzák a Super Hero filmet, mert én nem néztem meg, viszont Piccolo új formája borzalmasan néz ki a mangában. Tehát azoktól kérdezem akik látták a filmet: ott is így nézett ki Piccolo új formája?
Másik kérdésem meg az lenne, hogy érdemes-e megnézni a filmet így, hogy a mangában is teljesen feldolgozzák? Csak mert én őszintén "irtózom" attól, hogy lényegében az egész film CGI...
Szerintem az egyetlen pozitívum ami a filmbe van az Piccolo új formája, megérdemelt ő is már egy kis pluszt. A film 2/3-án már túl vagyunk úgyhogy szerintem vagyis remélem őszre lezavarják ezt. Utána viszont elég sok minden magyarázatra szorul.
A CGI-ról csak magamat tudom idézni : "A CGI így sem tetszett elsőre, de mivel majd 2 óra a játékídő azért megszokja az ember szeme és kijelenthetjük, hogy odatették magukat. Volt ahol kilógott a lóláb kicsit, leginkább Beerus bolygóján lévő jeleneteknél érződött ez, de olyan förmedvényt amit a Brolyba műveltek sehol nem lehetett látni. A végeredmény az, hogy teljesen nézhető volt, bár nálam akkor is a top animációs megvalósítás jelenleg a Gogeta vs Broly összecsapásnál volt az előző movie-ba."
Csatlakozom az előttem szólóhoz, a kis pöttöm alakítása valami fenomenális, milyen átéléssel játssza a szerepét.
Azért érdekes, Picolonak nem kellett sokat győzködnie, hogy megtévesszék Gohant.
Nem lehetne visszatérni a régi megjelenítéshez ha online olvasást válassza az ember?
Nagyon sz...rossz, hogy minden oldal alját kitakarja a jó nagy felirat, hogy x fejezet y. oldal.
Vagy ez szándékosan lett ilyen zavaró?
Online-Mangaolvasás-válaszd ki a mangát amit szeretnél megnézni,a régi megjelenést fogod visszakapni.Remélem érthetően írtam le.
Észrevétel:
Nem lehetne visszatérni a régi megjelenítéshez ha online olvasást válassza az ember?
Nagyon sz...rossz, hogy minden oldal alját kitakarja a jó nagy felirat, hogy x fejezet y. oldal.
Vagy ez szándékosan lett ilyen zavaró?[/quote]
Ez a fejezet is remek lett, bár sajnos a kis Pan kevesebbet szerepelt, de legalább megismerhettük a pusztítás istenének egy másik oldalát. Nem lennék meglepve ha a jövőben néhány bolygó azért nem lenne felrobbantva mert a kis hölgy esetleg megbántódna. Vagy éppenséggel ő jelölne ki a célpontokat (persze lakatlanokat) és néznék a szép fényjátékot? Akárhogy is lesz én kíváncsian várom. A fordítás most is remek lett le a kalappal a csapat előtt.
Teljesen elkényeztettek minket ha jól látom egy hónap alatt három fejezet is kaphattunk (Dragon ball super 96) ami nem kis teljesítmény. Sok dologra fény derült miszerint Gohan idős(eb) korára vak lett mint a denevér, meg a Gotrank párosnak nemcsak a magassága változott. Elég annyit mondani, hogy olyan erősek mint száz marha, meg olyan okosak is. Én nem vagyok híve a gyerek verésnek, Bulma nyugodtan lekeverhetne első szültjének egy nyaklevest (talán a másiknak is, valószínűleg Chi-chi nem tiltakozna). Ez a Cell max nem semmi, egy farok csapással elintézte az egyik robotot. Bárcsak ő lenne az aki átáll a jó oldalra (mert ugye a sorozat egyik fő irányvonala, hogy valahányadik halálos ellenség átáll az ő oldalukra.
Még egyszer le a kalappal előttetek srácok (természetesen a hölgy előtt is) szép munka volt.