Eddig drukkoltam az FT-nek, de Mostmár félek tőlük. Igazi szörnyek!
Invel melléfogott, Ninehert kipukk.
Érik egy gigantikus méretű - kolosszális Natsu vs Gray, ahol asszem komolyak lesznek fullra.
(= komolyabb pusztítás)
De ha ilyen tempóban vánszorgunk akkor max. A 600. részben.....
Nem értem az ellen részéről ezt a "gondolok egyet és kipusztítalak titeket mert annyira op vagyok" hozzá állást mikor több spriggant is a halálból kellet visszahozni...
Azért az igen menő volt amikor Brandish nagyképűen mondja hogy pár masodperc alatt meg tudna ölni mindekit ( Ja persze..) és Natsu csak annyit mond : gyerünk próbáld meg (6) fuuuh nagyon kemény volt
Azt jó tudni hogy Wendy több liter vért tud újra varázsolni valaki testében... ( mert előző fejezetben legalább 2 litert vesztett Juvia )
A kövi fejezetben tutira mutatni fogják Mavist is, hiszen most hogy Invel ellett verve Gray által, megszűnik a "nyakörves" mágia és Mavisnak újra szabad akarata lesz.
A Mari-Randi kapcsolat nem izgat....bár az is lehet hogy Mari ugyanúgy fog járni, mint Randi és ő is a két oldal között fog vergődni. Kitudja mit akar kihozni Mashi a kettejük kapcsolatából.
Az egyébként kifejezetten tetszik, amin Randi keresztül megy. Most hogy megismerte egy kicsit a Fairy Tailt, már nem látja őket ellenségnek, és Natsuhoz meg Lucyhoz elkezdett kötődni, de ugyan akkor hűséges az országához és engedelmeskedni akar. Ez a belső konfliktus, ellentmondás teszi most izgalmassá Randit.
és mekkora királyság lenne, ha Randi meg Mari összecsapna, sőttttt mint ketten átállnának FT oldalára.
Juvia visszatérte..hát... Emlékszem mennyire sírtam mikor Gajeel meghalt és visszakönyörögtem és örültem is mikor visszahozta Hiro, ellenben a sok olvasóval aki fel volt háborodva hogy minek öli meg ha visszahozza. Ezt egy kicsit furcsállottam, de na arra gondoltam ezt egyszer ellehet játszani. Juvia halála annyira nem érintett meg, de azt kell mondjam neki is szép lezárása volt ahogyan Gajeelnek is volt. Erre tessék a kövi fejezetben már megint él. Most komolyan Hiro . Sorban mindenkit kinyírsz aztán visszahozod?
Ami pedig Grayt és Natsut illeti remélem hogy komolyra veszi Hiro a dolgát és nem játszadozik a szituációval. Ne legyen tragikomédia. Tudom, hogy ez nem a Naruto, de abban legalább Sasuke vs Naruto összecsapást végig vérfagyasztónak éreztem. És ne az legyen mint eddig, hogy egy fejezet alatt vége lett a harcnak. Ha már egy ilyen összecsapás lesz akkor nyugodtan lehet úgy mint a Dragon Ballban....csak túlzásba se essünk XD
Én már Brandish első feltűnésekor is azt gondoltam, hogy fölöslegesen pofáznak, Natsu-kaliberű emberek ki tudnának állni ellenük. http://naruto-kun...ail/443/21
Igazából végig csak az idegesített, hogy mindig, mindenki lenézi a FT-t, pedig a napnál világosabb, hogy Natsu, Luxus, Gérard, sőt, még Gray, Gazille és Erza is (nem beszélve természetesen Gildartzról) mind megütik a Spriggan szintet, van aki bőven.
Erre jöttek az ilyen mondatok: http://naruto-kun...ail/462/18
Én meg csak vertem a fejem az asztalba, hogy pls, legalább Mavis lássa már át a dolgokat De nem. Hát akkor nem, ez van.
Legalább már most kezd világos lenni mindenkinek.
Persze hiszen az FT tagok állandóan együtt vannak es nem érzik egymás mágia erőségét. Olyan ez mint egy parfüm. Akik sok időt töltenek el egymás mellett megszokják egymás illatát, de egy új embernek a parfümjét vagy egyszerűen a szaga feltűnik. XD Bocsi de most hirtelen ez a hasonlat jutott eszembe. Ezzel szóval azt akartam mondani hogy lehet ez a magyarázat arra hogy miért döbben le mindenki a másik mágia szintje miatt. De az hogy az ellenség miért nem veszi észre az FTsek erejét? Nem tudom, talán beképzeltek, talán csak rejtett képességeik vannak
Hmm... Azt hiszem itt az ideje, hogy hozzászóljak a témához. Szerintem a lánc nem attól szűnt meg, hogy Juvia, vagy Gray meghalt. Invel maga szüntette meg mivel úgy gondolta, hogy mindketten meghaltak. De attól azért kiakadtam, hogy Gray nem is nézte meg, hogy Juvia él-e. Pulzust nézni luxus, ember? Mert valószínűnek tartom, hogy Wendy nem a sírból hozta vissza Juviát. Esetleg Gray elindulhatott volna megkeresni Wendyt, ahelyett, hogy egyből Invel után indul. A Nagy Mágia Játékok szálnál, mikor Gray meghalt Lyon is egyből Sherriát kezdte el keresni, hátha tud rajta segíteni.
Meg van még egy pár kérdésem. Pl: Hova lett Juvia melltartója? Gray elvitte magával, mint búcsúajándékot?
Én már Brandish első feltűnésekor is azt gondoltam, hogy fölöslegesen pofáznak, Natsu-kaliberű emberek ki tudnának állni ellenük. http://naruto-kun...ail/443/21
Igazából végig csak az idegesített, hogy mindig, mindenki lenézi a FT-t, pedig a napnál világosabb, hogy Natsu, Luxus, Gérard, sőt, még Gray, Gazille és Erza is (nem beszélve természetesen Gildartzról) mind megütik a Spriggan szintet, van aki bőven.
Erre jöttek az ilyen mondatok: http://naruto-kun...ail/462/18
Nagyon nem értek egyet ezzel.Hogy miért?
Dimaria Yesta szó szerint egy isten. Ultear kivül más nem tudja legyőzni.(Talán max Mavis)
Bloodman szintén nem szabad alábecsülni,mert Levi és Irene segítsége nélkül Gajeel már halott lenne. Az Tartaros összes tag erejét birtokolja.
August és Irene pár másodpercig tarott a küzdelmük. Az egyik még Acnologia ellen is tudott harcolni.(emberként és nem sárkányölőként)
Brandish pedig bogar méret és bumm.Túl op csajszi,ezért csinált Hiro egy függetlent.
Ajeel és Jacob se gyengék.
Gildtars pedig elismerte,hogy nagyon veszélyes lenne Serena ha még élne.
Itt max csak Nineheart a senki.(Lucy 2)
Összegségben több mint a fél tag eléggé op.
Az új fejezetről nem nyilatkozok,mert fos.De tényleg fos,de erről később írok.(Ez nagyon ritkán mondom)
Szerkesztette: dungeonlord - 2016.09.07. 16:01
Alapvetően igaz lenne, amit mondasz, de látod, hogy nem ilyen egyszerűek a dolgok. Az biztos, hogy Dimaria sem lehet mindenható, mert nevetséges a képessége, szó szerint isten lenne, márpedig az biztosan nem. Szóval biztos, hogy van gyengepontja.
Brandishnek is biztosan van, láthatod, hogy most pl. szinte tehetetlen volt Nineheart ellen, Luffy (szerk.: természetesen Natsu, xD Köszi Lad ) meg lecsapta mint a taxiórát.
Szóval ne aggódj, Auguston meg Irenen kívül a többiek abszolút verhető kategória. Még akkor is, ha elsőre ez nem így tűnik.
Amúgy ez azért felvet egy érdekes kérdést...itt vannak ilyen szivatós mágiák, mint Brandishé, vagy Dimariáé. Mégis, nem ők a legerősebb mágusok, tehát biztos, hogy egy bizonyos erősség, mágiaszint felett már nem tudják használni az ellenfélen...legalábbis más magyarázat nincs.
Pl. Dimaria miért nem fagyasztja le az időt, aztán csinál Acnologiával amit akar. És így tovább. Biztos, hogy kell legyen ennek egy korlátja.
Dimaria miért nem fagyasztja le az időt, aztán csinál Acnologiával amit akar
Ennek megértéséhez egy új FT tag kell, aki már 2 halottat visszahozott, s ereje szörnyű - a neve: Dra Maturgia
Persze-persze, de valami logikát akkor is kéne köré építenie Mashimának, hogy hihető legyen a történet.
Ettől függetlenül, tökéletesen igazad van, nyilván.
Jon97 írta:
Amúgy ez azért felvet egy érdekes kérdést...itt vannak ilyen szivatós mágiák, mint Brandishé, vagy Dimariáé. Mégis, nem ők a legerősebb mágusok, tehát biztos, hogy egy bizonyos erősség, mágiaszint felett már nem tudják használni az ellenfélen...legalábbis más magyarázat nincs.
Pl. Dimaria miért nem fagyasztja le az időt, aztán csinál Acnologiával amit akar. És így tovább. Biztos, hogy kell legyen ennek egy korlátja.
Megértelek Jon,csak a Rossz kivitelezés Hirotól.Ez itt a gond.Mert mindig győz a szeretet, és barátság ereje -.-.
Visszatérve a kérdésedhez. Szerintem mágia függő az egész. Vannak páran akik immunisak.Pl Acnologia,End.Zeref (Tatsumi vs Esdeath gondolok).August és Irene sok mágiát tanultak.Így gondolom tudnak védekezni.
Esetleg még Racer,akit említettél és talán Lucy .( tér-idő mágus)
Lehet,hogy hamarosan lesz egy Lucy cs Dimaria a szellemvilágban.
Na lássuk csak.....eddig....meghalt mavis(anno 70-ben)...feltámadt
meghalt gray.....feltámadt(még annó)
meghalt gajeel...feltámadt
meghalt juvia...feltámadt
hagyjuk már komolyan....a tatán kívül(erza gyerekkora, fairy tailes mágus) meg jövő lucy-n kívül (aki végül mégse halt meg és hazajutott)
valaki halt meg a céhből?
most komolyan....mi ez már
Jon97 írta:
Megértelek Jon,csak a Rossz kivitelezés Hirotól.Ez itt a gond.Mert mindig győz a szeretet, és barátság ereje -.-.
Visszatérve a kérdésedhez. Szerintem mágia függő az egész. Vannak páran akik immunisak.Pl Acnologia,End.Zeref (Tatsumi vs Esdeath gondolok).August és Irene sok mágiát tanultak.Így gondolom tudnak védekezni.
Esetleg még Racer,akit említettél és talán Lucy .( tér-idő mágus)
Lehet,hogy hamarosan lesz egy Lucy cs Dimaria a szellemvilágban.
Ezzel teljesen egyetértek, ez egyértelműen Hiro sara. Csak annyit mondtam, hogy az biztos, hogy minden mágiának lehet védekezni valahogy, csak még nem tudjuk, hogy mivel...mert ha nem lehetne, akkor pl. Dimaria legyőzhetetlen lenne, de hát tudjuk, hogy nem az.
Pl. nem tudom elképzelni, hogy... Natsu ne tudná valahogy leverni...csak arra gondolok, mondjuk egy bizonyos mágia szint felett meg lehet törni a mágiáját, vagy valami, mert ha nem, akkor az egész képessége egy hatalmas csalás. Meg persze azok, akik valami mágiát ismernek a védekezésre, ahogy te is mondtad- August, Irene, Acnologia, stb.
Egyébként most én is jó esélyt látok a Lucy&Brandish vs Dimariára. Majd meglátjuk.