Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
166. fejezet
Nem kizárt, hogy Gareth barátunknak kettős személyisége van. Ő maga kérdezett rá Percival nevére, most meg azt sem tudja, hogy ki ő? Ez nem aranyhal-memória lesz.
Érdekes, hogy Annwfyn-on belül született. Lehet, hogy ennek is köze lesz a kérdőjeles viselkedéséhez.
Értem én, hogy Percival x Anne kellene, hogy legyen a fő, romantikus pár, de irgalmatlanul erőltetett számomra a párossal való próbálkozás. A beszélgetés még emészthető, bár a témáját kissé unom, de az utána lévő emlékeztető a csöcsörészésre megölte a hangulatot. Ami nem megy, nem kell erőltetni.
Sajnos, Suzuki-sensei nem arról híres, hogy egy harci torna a végéig menne, így most sem tennék rá nagy összeget, pláne, hogy hossztól függetlenül 15 harcot kellene kapnunk, ha jól számolom. Egyedül akkor látok erre esélyt, ha ez egy alapvetően hosszú történetszál lesz, amire még egy Beltreipe elleni végső harccal lesz megkoronázva. Máskülönben valahol ki fog siklani ez a viadal is...
A B-blokk könnyen megtippelhető: Gawain, Balin, Tristan, Isolde. Azt azért leszögezném, hogy szerintem Pelliot nem gyengébb Isolde-nál, de nem fogja véresen komolyan venni ellene. Isolde elsütheti ugyanazt, mint amit Pellegarde csinált Pelliot ellen. Gawain és Balin harcát Gawain nyeri, Tristan pedig a szerelme ellen fog kijózanodni. Gawaint erősebbnek tartom Tristannal, de az ágrajz alapján komolyabban lestrapálhatják, így ha végigmegy a B-blokk, akkor Tristan fog kijönni győztesen valamilyen úton-módon. Csak azért, hogy megkapjuk a Percival-kardért való meccset.
Az A-blokkban Percivalon kívül lehetnek meglepetések. Gowther például ha csak támogatni van ott, akkor simán kizúghat Donny ellen. Anne és Diodra kardforgató párbaja érdekes lehet, de a sztori szempontjából úgy érzem, hogy Anne-nak veszítenie kell. Lehet, hogy kettétöri Diodra sisakját, de lefagy, amikor meglátja az alatta lévő jóképű fickót, és Diodra azt használja ki. Ha Anne veszít, akkor úgy érzem, hogy Nasiens is veszíteni fog. Diodrát könnyen előre lehetne juttatni, mert Rothes egyszerűen feladná ellene a harcot, és máris ott tartanánk, hogy Percivallal kerül szembe. Esélye nem sok lenne papíron, de a váratlan mindig benne van a pakliban. Egy Anne vs. Nasiens "cicaharc" is megtörténhet. Ott viszont Nasiens jóval esélyesebb lenne.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)