Értettem, mint egy profi box mecs! Full contact!
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Miért is kellene bárkinek meghalnia.
Ki is üthetik az egyik felet vagy fel is adhatja a mérkőzést! Hányszor volt már hogy itt is összecsapott két TD de egyik se halt meg és mégis volt győztes. Na meg ha véletlenül meghalna egy TD hogy győzze le a másik fél?
Meg eleve ha tényleg a párok küzdenek előbb és veszítenek. Második menetben TS meg legyőzi megöli a TD-t. Hogy lenne második esély. (visszavágó)
Na meg eleve senki nem akarja megölni őket. Élve kell itt mindenki. Második próbán kis fehérkénk is le volt korlátozva hogy nem ölheti meg őket.
Látom csak a lényeg nem jött át. Arról témázunk hogy a próbán van e valami korlát a TDk számára, avagy nincs. Ha nincs abban benne van annak a lehetősége hogy harc közben meghal valaki.
Na meg miért is akarnánk hogy meghaljon bárki is? Hiszen elvileg ők is TS TDi lesznek majd a jövőben, ha ő lesz a TI.
Amúgy vicces ha azt nézük TS nek mind a 7et le kell gyöznie mert elvileg ök 7en gyözték le azt a 2000 LCS lélek mestereit amibe ha jól rémlik 2 TD meg is halt és ez múlt időbe volt, de ha vissza emlékszünk 59esen már ,,legyözött,, 1 TD t a Tiszta Ég klánba
Én inkább tehetségkutató meccsnek hívnám. de igen ott korlátozva is volt rendesen a TD, ha nincs akkor esélye se lett volna akkor még.
Na de én TSért aggódok a legkevésbé, belőle simán kinézem hogy képes legyőzni mindegyiket RR támogatása nélkül is. Igen nagy alap harci tudása és mozgáskultúrája is van hozzá. Minden gyűrűje a maximum közelében van, ami nem az a maximumon bőven túl. Ráadásul a legjobbak rendelkeznek egy vörös gyűrűvel, ő meg már 80as szinten hármat birtokol, a jobbnál jobb lélekcsontjaival egyetemben. Na meg elég kemény rejtett fegyverei is vannak, mint pl a Yama meghívása, amit tuti hogy már sokkal könnyebben tud használni.
Azt a mérkőzést én erőfelmérésnek, tesztelésnek nevezném. Még akkor mondta TS hogy az ő ereje eltörpül a vén TD 40% erejéhez képest.
Amúgy ha már nem támadhat gyilkos szándékkal az már egyfajta korlátozás. Ezért is írtam azokat. De amúgy ha már csikóhal a 9. képességét használja ő se fogja vissza magát. És ott is lehet gyilkos szándék. Még inkább várom hogyan is oldják meg. TS meg meg is oldja valahogy de a többiek!? Még RR-al is jó kérdés.
Én amúgy nem hinném hogy használna rejtett fegyvereket a teszten. TS megoldja nélkülük is. Talán a többieknek némi segítség lehet. HA lehet használni azokat. De amúgy nincs is olyan erős rejtett fegyverük! TS bármely társánál szerintem a nyílpuska a legerősebb fegyver. Az meg ilyen szinten már lényegében semmit se ér.
Megkérdezném már hogy az oldalon fennlévő videó már a végleges vagy lesz cserélve a régi eddig használtra? (Tudom hogy az oldalon már cserélve lett, jó minőségben van fenn)
Ahhoz hogy a maximumot tudják kihozni magukból mindenképp gyilkos szándékkal kell küzdeniük. Ha a TD-k is nézték az utolsó próbát akkor tudnak a rejtett fegyverekről így nem is igazán használható eredményesen. Tényleg kiváncsi vagyok hány részre tagolják ezt a próbát illetve mennyi sallangot kapunk közben!!!
TS max. akkor tudna támogatás nélkül legyőzni őket ha nem lenne be korlátozva hogy mennyi idő alatt kell győznie.
Ha vissza emlékszel arra a csatára akkor mivel aktiválnia kellett a magasabb %-t ezért bukott a nagymester aki egyébként először el sem akarta ismerni a vereséget hanem a legidősebb vén szólt rá. Persze hogy meg tudta volna ölni de ott csak meg akarta leckéztetni, kicsit megtörni a büszkeségét.
Az előzetesben azt mondja csikóhal, hogy 3 éve nem találkoztak. Szóval nem nézték vagy követték őket a tengeri dolók. Így nem tudhatnak a rejtett fegyverekről. De mint írtam a nyílpuskánál erősebb fegyverük meg nincs is. Azzal meg tényleg nem sokra mennek ilyen szinten már. Ja meg hogy egyáltalán használhatók-e.
Hát ha már csikóhal 2 részt kap. El lehet gondolkozni. Még legalább 6 rész. Ha legyőznek minden részben 1 TD-t. De hogy TS is meg a többiek is győzzenek nagyon rövid lenne. Pláne a kontinens eseményeivel. Vagy esetlen csak inkább TS győzelmei lesznek a többieket meg csak felületesen mutatja. De tényleg elsőre kéne nekik is győzniük.
TS meg szerintem támogatás nélkül is le tudja győzni még rendes harcban is legtöbb TD-t. De majd meglátjuk.
Én azt a csatát (Tiszta ég klánnál) inkább csak tesztnek mondanám. Legalábbis a legidősebb vén annak szánta. Akivel küzdött az meg tényleg le akarta verni tisztelethiány miatt. Be túl beképzelt volt már és TS meglepte. A meglepetés miatt meg ösztönösen (nem szándékosan) használta a teljes erejét a végelmére. Lényegében emiatt is veszített.
Az előző meg 64 szintű volt. És a vén 40% használt.
Bocsi goku de ezt egy kicsit el nézted mert amikor a mészárlás folyik mind együtt van a csarnokban a sok színes gomb az egyes TDk. Így láttak a fegyokat! A próba után mondja hogy nem hagyhatják magukat.
A másik az az edző mecs mivel TS nem hunyazkodott meg és ki állt az apja mellett ezért az orrára akartak koppintani ill. le is akartak tesztelni hogy mit tud a tehetséges apja után! Ja és a vének az apját hibáztatták a LCSs konfliktus miatt és egy kicsit azt is rajta akarták leverni.
Lehet hogy én tévedek ahogy utána néztem csak Bo néni és a kis titkára nézték. A gyűlés meg pár nappal a próba után volt. (miután TS elnyelte a gyűrűjét) Szerintem az csak egy tájékoztatás megbeszélés volt a pillérekkel hogy tudjanak az 5. próbáról és mi vár rájuk.
De még mindig kihangsúlyozom! A legerősebb rejtett fegyverük az íjpuska! Az meg mégis mit tudna ártani egy tengeri dólónak? Szóval ha még tudnak is róla van értelme?
A klánnál meg tényleg nem hunyászkodott meg, épen hogy a tisztelet ilyesfajta hiánya miatt. Mutatni akarta hogy ő nem fél tőlük. És te is írtad amit én a tesztelés. Azt akarták a vének hogy tisztelje és ismerje el őket de őt meg nyugodtan nézzék le.
Viszont TS nem az apja miatt lett leginkább dühös és állt a vének ellen hanem az anya tiszteletének hiánya, sértegetése miatt!
De amúgy a véneknél leginkább a 7. vénnel volt a baj! Ő volt ott a hang és feszültségkeltő. TS nagyapja is akkor lett rosszul mikor ő hergelte az embereket. A 2. vénnel nem volt olyan sok gond. Ő a lehetőséget látta TS-ban. És kíváncsi volt rá. A többi vén meg hátérben volt.
Mindegy is miert tortent "fel evvel ez elott" ami tortent varjuk izgatottan az 5-dik probat!
Ujra neztem az utolso 3 reszt es tenyleg egy utolagos megbeszelest tartottak a csarnokban. Viszont holnap reggel jo napunk lehet!!! Nekem biztos az lesz.
Ugrás a fórumra: |