377. fejezet
Nem különösebben meglepő módon, TomurAFO visszaszerezte a képességeit, és így kell megküzdenie vele. Érdekes csatának ígérkezik, az biztos.
La Brava feltűnése elégé logikus, bár azért remélem, hogy nem fog túl sokat szerepelni.
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
377. fejezet
Nem különösebben meglepő módon, TomurAFO visszaszerezte a képességeit, és így kell megküzdenie vele. Érdekes csatának ígérkezik, az biztos.
La Brava feltűnése elégé logikus, bár azért remélem, hogy nem fog túl sokat szerepelni.
Szerintem ez tök jó fejezet volt airking Én másra számítottam... Igazából nem olyan rossz a helyzet. Deku meg Tomura jelenleg kb egyenlő állapotban van. Azért mert kiderült, hogy utóbbinak problémái vannak a testre irányításával. Azért Deku támadásai nem tűntek el nyomtalanul. És nagyon jó csavar volt La Brava behozása.
378. fejezet
...és Nagant is befutott. Amivel kapcsolatban egyelőre nem tudom, hogy mit érezzek. Érdekes karakter, és őt jobban megkedveltem mint Gentle-ket, de...ezzel nem veszít a drámaiságából az a jelenet, amikor utoljára látta őt Deku? Egyáltalán, hogy élte túl? Mert Gentle-ket szabadulását megértem, de ezt már nem annyira.
Szerintem nagyon jó fejezet volt Jó ötlet volt igy visszahozni Gentlet, mert szép karakterívet kapott, hogyan hatott rá Deku.
Súlyos sérüléseket szerzett, de ebben a mangában előfordul. Ez olyan, hogy Bakugo robbanásaitól is megkéne halnia mindenkinek, de nem történik ez. Vagy All Mightnak is kb belekellett volna halnia a súlyos sérülésébe amit AFO-tól kapott.
379. fejezet
Nos, nem mondanám, hogy túl magyarázták Nagant felkelését, de akkor fogadjuk el, hogy ez ilyen shounen fight-os túlzás. Bár az tetszett, ahogy Nagant változott, meg ahogyan arra Rock Lock is reagált rá.
Meg az is, hogy hiába nyerte vissza az irányítás Tomura, nem lett jófiú, és nem valósult meg a "feláldozom magam, hogy legyőzhessük AFO-t", csak mások a céljai. És ami szintén érdekes fordulat (jó értelemben), az Kurogiri hűsége Tomura irányába. A harc is érdekes fordulatot vett, kíváncsi vagyok rá, hogy mi fog következni majd.
Szerintem azt elmondhatjuk, hogy a rajzolás az eszméletlen jó. Az utolsó panel az főleg... Mennyi munka lehetett ezzel. Az pedig látszik, hogy Nagant még azért mindig nagyon sérült. Kiváncsi vagyok, hová torkolik ez a harc most.
380. fejezet
A végére csak összegyűl majd mindenki, aki szerepelt a mangában, és nem ment nyugdíjba. Talán lesz egy All Might pillanat is majd?
Bár most arra vagyok a leginkább kíváncsi, hogy most mi lesz Kurogiri-vel, és Eraser-ékkel.
381. fejezet
Na végre, Tsukuyomi a rivaldafényben! Mindig is kedveltem, és sajnáltam, hogy helyette más karakterekkel jobban a manga. Elég egyedi a képessége, és sok benne a lehetőség. Meg erős is, bár nem számítottam rá, hogy ENNYIRE. Azért az már durva, hogy még AFO is azon gondolkodik, hogyan kerülje ki a támadást, ami eddig csak All Might-al történt meg vele. Mondanám, hogy esélyes, hogy ő lesz az egyik a Big 3-ből, de nem tudom, hogy fog-e addig tartani a történet, vagy lesz bármi jelentősége. Ahhoz, hogy legyen értelme folytatni ezt, egy döntetlennel kéne zárulnia ennek a háborúnak, (vagy minimum el kell tudjon menekülnie Tomura-nak), de erre nem tudom, hogy mekkora az esély.
Nagyon erős a képessége, de csak akkor ha sötét van. Amugy nem biztos, hogy még ez a támadás is ért el jelentős hatást.
Amugy All for One-nek nem megvan számlálva az ideje? Tehát, hogy hamarosan elkéne, hogy tünjön vagy én értettem félre valamit?
Szerintem nem, én is úgy értettem, mint te. Az a baj, hogy a sok térfélváltás miatt, elég nehéz belőni, hogy mennyi idő telt el valójában a képesség aktiválása óta. Meg nem tudom, hogy van-e valami olyasfajta trükkje, mint Deku-nak, amivel saját magát tudja sebezni, ezzel kicsit elnyújtva a képesség hatását. Ennek fényében nem biztos, hogy nagy segítség lesz az, hogy súlyosan megsebesíti AFO-t...de így se hinném, hogy túl sokáig húzná.
Egyesítve 2023.03.03 15:54:57:
382. fejezet
Hát, ez elég nagy meglepetés volt. Azt hittem, hogy csak annyi szerepe lesz az egészben, hogy Aoyama-ékat irányítja. Mert hát ugye nem csak ideiglenes hősengedélye nincs, de még csak nem is hőstagozatos. Erre nem csak megjelenik, hanem hoz magával egy különösen erős pokémont. Eddig se gondoltam őt gyengének, de ezzel a felállással elégé ultratáp. Machia erős, és NEM ÉREZ FÁJDALMAT. És ugye, Shinso agymosásából csak úgy lehet kitörni, ha elegendő fájdalmat okoznak annak, akin alkalmazta a képességét, vagy ő maga elengedi őt.
Illetve, lehet most vetették be először, de nem feltétlen utoljára. Lehet, hogy aki ismeri a képességét, az óvakodik tőle, de...Machia nem valami okos.
383. fejezet
AFO hangja volt az. Shinso egész sokat fejlődött, azt meg kell hagyni. És bár ez a fejezet tetszett, mégis arra lennék igazán kíváncsi, ami ezután jön. Machia behozása elégé megbillenti az erőviszonyokat a hősök javára. Főleg úgy, hogy Toga nem tudja kihozni Twice képességéből a maximumot.
Ugrás a fórumra: |