Nemcsak, hogy érdemes, meg kötelező, hanem inkább... nélkülözhetetlen. Ha kihagyod, az kb olyan, mintha a One Piece-ben az Újvilágtól, a Dragon Ballban pedig a 23. Tenkaichi Budokaitól kezdenéd. Semmit sem fogsz érteni xD
Naruto és Naruto Shippuuden anime
Nemcsak, hogy érdemes, meg kötelező, hanem inkább... nélkülözhetetlen. Ha kihagyod, az kb olyan, mintha a One Piece-ben az Újvilágtól, a Dragon Ballban pedig a 23. Tenkaichi Budokaitól kezdenéd. Semmit sem fogsz érteni xD
Régebben amugy sokat poénkodtunk ezzen a kérdésen.
Mármint a Naruto Shippudenben ha minden részt megnézzel van annyi visszaemlékezés, hogy ha nem láttad a sima Narutot akkor is kb megtudsz minden fontosabb dolgot. Persze úgy másabb élmény, de attól függ mennyi időd van.
Dragon Ball Z-hez se kell feltétlen látnod a sima Dragon Ballt, hogy egy idő után megértsd mi miért van.
A Borutot én nem tudom igazi folytatásként tekinteni csak egy project.
Nem az eredeti szerző írja és ez elégé látszik is rajta.
Jaeger írta:
Dragon Ball Z-hez se kell feltétlen látnod a sima Dragon Ballt, hogy egy idő után megértsd mi miért van.
Hát az eddigiek alapján a Borutó is egész jó. Fő hogy a Narutó szereplői is sokat szerepelnek benne szóval egyfajta folytatás. Többet tudunk meg a későbbi életükről. És ha tetszett a Shipppuden akkor gondolom kíváncsi az ember arra is mi lesz a főhősökkel később.
A GT na az pocsék ahhoz nem fogható.
Üdv.
Láttam, hogy a Shippuuden részek egy idő után nem saját kiadásos videók(még csak a letöltés résznél vagyok). Kérdésem lenne: később tervezitek a saját videós kiadásokat is? Vagy lemaradtam valamiről és van valahol ahol saját kiadásos? Amit láttam egy bizonyos rész után már Horrible-s részként van feltüntetve nem pedig NK-s ként.
Köszönöm: Szacsusz
A felirat mindig is saját volt, a Naruto-kun csapata készítette. A videó amikhez időzítették már pár éve a HorribleSubs-os változathoz készülnek, szerintem az esetek 99%-ban. Egy időben gondolom átnevezték őket.
A videó soha nem volt a sajátjuk. Ezt nem tudom, hogy gondoltad.
Tessék itt vannak a feliratok. Erről az oldalról lettek letöltve. (Én se találom most az oldalon.)
A feliratok, 8 éve lettek kiírva CD-re, szóval nem vagyok benne biztos, hogy nem-e lesznek időzítésbeli problémák az általad beszerzett videókkal. Próbáld meg, s ha gond van, KM Playerrel pár sec alatt a mp töredékére tudod belőni a hibás feliratot. De szerintem nem lesz baj.
Itt a link: https://drive.goo...sgUdXA6jCy
A Naruto alapsorozata jogdíjas Magyarországon, így nem kívánunk foglalkozni vele a továbbiakban.
A Shippuuden feliratok újra átnézését, javítását, esetleges formázását-égetését terveztük egy időben, de sajnos a jelenlegi futó projektjeink mellett erre esély sincs a közel s távoli jövőben. Majd talán egyszer.
Ugrás a fórumra: |