Köszi a fordítást, és minden egyéb munkát!
Egyenlőre én sem hiszem, hogy Naruto meghalna most. Valami nagyobb és látványosabb módon fog szerintem történni (gondolok itt One Piece: Ace halála). De azt simán gondolom, hogy súlyos következményei lesznek, ami akár a következő csatában a halálához vezet.
Azért az nagyon érdekelne hogyan jutnak haza most. Valamint a rinnegan teljesen oda veszett most, vagy csak komoly sérülést kapott amiből fél épül majd Sasuke.
És én is teljesen egyetértek az előttem szólókkal Sasuke olyan szinten le van gyengítve hogy az kész röhej időközönként. Elvileg Narutó és Sasuke lenne az ismert világunk (de minimum a Konoha) két legerősebb ninjája. Emberünk 30 éve folyamatosan harcol napmint nap és bekap ilyen alap támadásokat. Vicc egyszerűen. Borutó rasenganja jó ha egy vastagabb fát kidönt és elég lassú amúgy is. Ahogy néztem Momoshiki Boruto testében sem sokkal erősebb mint alapból Borutó, semmi óriási chakra vagy spéci technikája nem volt. Borutó meg egy Chunin szintjén áll és az, hogy Sasuke egy chunintól ilyen sérülést szerezzen egyszerűen hihetetlen számomra.
De legalább valamilyen magyarázatott kaptunk, hogy miért is lesz Kawakiban továbbra is a karma.