Először én is csodálkoztam, megszokásból mindig a legelső torrentet töltöm le és csak indításnál vettem észre, hogy valami nem oké a felirattal. Akkor kapcsoltam, hogy a torrent oldalon (amit nem a naruto-kun.hu csapata kezel) fent van a 11.rész is és lendületből azt kezdtem el lehúzni
btw, köszönöm a feliratot és az eddigi munkátokat is Kár, hogy csak az első 12.részt adják le és a következő season -ra várni kell egy jóideig
Köszönöm az új részt! Ezek szerint Makima a szükséges gonosz? Szerencsétlen Akit meg az ág is húzza.
Kíváncsi leszek, hogy folytatják-e a sorit, mert úgy hallottam, a rajongók nem elégedettek, és még petíciót is indítottak, hogy legyen újra meganimálva az egész. A Mappának meg sok pénze van benne, ergo fontos nekik, mennyire megy az eladás Japánban...
... úgy hallottam, a rajongók nem elégedettek, és még petíciót is indítottak, hogy legyen újra meganimálva az egész. A Mappának meg sok pénze van benne, ergo fontos nekik, mennyire megy az eladás Japánban...
Hát én nem tudom mit rinyálnak, ha ennél szebben rajzolták volna már azt hinném hogy élőszereplős...
Meg valószínűleg nem fogják újra rajzolni ha fél Japán aláírja a petíciót akkor sem. Nem hiszem hogy ez egy egyhónapos projekt volt ami pár millába fájt kitermelni.
Az erőszak démon az megint egy olyan démon ami nem jutna eszembe hogy létezik. Pont mint a jövő démon, pedig logikus hisz az emberek félnek a jövőtől.
Na de Makima képessége, hogy megölhet bárkit bárhonnan ha tudja a nevét, akkor van egy névdémon? Mert hogy sokan nem merik felvállalni a neten az igazi nevüket?
De a legerősebb démon akkor is a Rezsidémon lesz ha a történet eljut 2022-be...
Az lesz a next boss. Nagy nehezen legyőzik a fegyverdémont, azt hirtelen mindenki a világon duplán kapja meg a gázszámlát és a villanyszámlát és eladósodik.
Köszi a befejező részt is! Nem volt rossz, bár kicsit könnyedén vették a lezárást, a legvége pedig elég rejtélyes volt. A fekete hajú nőnek Himenora emlékeztetett a hangja valahogy. Tetszett a zenés jelenet hármójukkal, aranyosak volt együtt a kis csapat. Power meg olyan, mint egy gyerek, aki még most kezd fejlődni.
#lex094: valami olyasmi volt a bajuk, hogy nem elég mangahű. Én nem olvastam, szóval erről nem tudok nyilatkozni, de animés szemmel nézve teljesen rendben volt. Inkább az a kérdés, hogy elég nagy lesz-e a kereslet az animére/kapcsolódó termékekre, és hoz-e annyit a konyhára, hogy megérje folytatni. Persze ez más, akár nagyon sikeres animéknél is mindig kérdőjeles.
Köszi a befejező részt is! Nem volt rossz, bár kicsit könnyedén vették a lezárást, a legvége pedig elég rejtélyes volt. A fekete hajú nőnek Himenora emlékeztetett a hangja valahogy. Tetszett a zenés jelenet hármójukkal, aranyosak volt együtt a kis csapat. Power meg olyan, mint egy gyerek, aki még most kezd fejlődni.
#lex094: valami olyasmi volt a bajuk, hogy nem elég mangahű. Én nem olvastam, szóval erről nem tudok nyilatkozni, de animés szemmel nézve teljesen rendben volt. Inkább az a kérdés, hogy elég nagy lesz-e a kereslet az animére/kapcsolódó termékekre, és hoz-e annyit a konyhára, hogy megérje folytatni. Persze ez más, akár nagyon sikeres animéknél is mindig kérdőjeles.
Én elolvastam a mangát, annyira megtetszett anime -ben. Nem tudom, hirtelen talán az elején maradt ki nekem 1-1 jelent, ami nem lett meganimálva, de már hirtelen nem jut eszembe, ugyanez volt a mangában is.
Igazából a rendezéssel, meg az egésznek a ritmusával van gondjuk, illetve Denji szinkronhangjával. Pedig nekem kifejezetten tetszett a japán szinkronszínész alakítása.
Ha egy általam kedvelt mangából készülne anime, én akkor is örülnék neki ha kicsit eltér a mangától, addig amíg igényesen csinálják meg az animét.
Bár mangában nem olvastam azért remélem lesz még ennek folytatása, én örülnék neki.
A karakterek is nagyon jók benne. Mind a három főkarakter szerethető, mókás és jól működnek együtt.