Köszönöm a munkátokat az új fejezettel.
[Naruto-Kun Projekt] Kaijuu No. 8 manga
Hokushin írta:
Köazönöm.
Amúgy lenne egy kérdés amiért nem kell leharapni a fejemet.
Az egy emberré változó Kaijuu vagy egy Kaijuuvá változó ember?
Tudjátok mint abban a fehérítős animében ahol Az Arankák nagy fehér maszkot viseltek.
Megnéztem azt a jelenetet mikor Kafka megfertőződik, hátha sikerül valamit kisilabizálni. Az a kis izé azt mondta neki, hogy megvagy, mintha direkt őt kereste volna. Visszalapoztam ahhoz a részhez mikor az a nagy dög rájuk támadt, de egy karcoláson kívül nem találtam semmit amivel úgymond megjelölhette volna. Lehet, hogy az a parazita féleség a nagyból jött ki és szag alapján ismerte fel bár ez is furcsa kicsit. Kafka nem tett mást mint hátra maradt míg a társa meg is csapta a behemótot, vagyis ő jobb választás lenne, mint aki bátor igaz, de csak fetreng földön. Hacsak a lény nem olyat keresett aki gyenge, nagyon gyenge és a későbbi részekből megtudhatjuk () a nagyszájú potenciálja, szinte a nullával egyenértékű (mármint az emberi). Talán ezek a fertőző lények azért az ilyen típusokat nézik ki mert kisebb az ellenállásuk?
Ez megnyit egy másik kérdést, miszerint milyen parazita az ami felturbózza a célpontot ahelyett, hogy átvenné a teste felett az irányítást? Az is megeshet, hogy a nagy behemót így próbált fennmaradni, hogy létrehoz egy utódot, igaz én a két lény között nem fedeztem fel semmi külső hasonlóságot.
Akármi is legen lemerem fogadni a megoldás ott van az orrunk előtt majd mikor felfedik az igazságot a fejünkhöz kapunk, hogy tényleg hisz ez meg ezt történt. Bár meglehet mind amit leírtam marhaság, de gondolom másban is motoszkál az a klasszikus kérdés miszerint "de mire gondolhatott a költő?"
Megnéztem azt a jelenetet mikor Kafka megfertőződik, hátha sikerül valamit kisilabizálni. Az a kis izé azt mondta neki, hogy megvagy, mintha direkt őt kereste volna. Visszalapoztam ahhoz a részhez mikor az a nagy dög rájuk támadt, de egy karcoláson kívül nem találtam semmit amivel úgymond megjelölhette volna. Lehet, hogy az a parazita féleség a nagyból jött ki és szag alapján ismerte fel bár ez is furcsa kicsit. Kafka nem tett mást mint hátra maradt míg a társa meg is csapta a behemótot, vagyis ő jobb választás lenne, mint aki bátor igaz, de csak fetreng földön. Hacsak a lény nem olyat keresett aki gyenge, nagyon gyenge és a későbbi részekből megtudhatjuk (a speciális öltözéknek hála) a nagyszájú potenciálja, szinte a nullával egyenértékű (mármint az emberi). Talán ezek a fertőző lények azért az ilyen típusokat nézik ki, mert kisebb az ellenállásuk?
Ez megnyit egy másik kérdést, miszerint milyen parazita az ami felturbózza a célpontot ahelyett, hogy átvenné a teste felett az irányítást? Az is megeshet, hogy a nagy behemót így próbált fennmaradni, hogy létrehoz egy utódot.
Akármi is legyen, lemerem fogadni a megoldás ott van az orrunk előtt majd mikor felfedik az igazságot a fejünkhöz kapunk, hogy tényleg hisz ez meg ezt történt. Bár meglehet mind amit leírtam marhaság, de gondolom másban is motoszkál az a klasszikus kérdés miszerint "de mire gondolhatott a költő?"
Ugrás a fórumra: |