Köszönöm az egész évados munkátokat! Nagyok vagytok! Very big love!
[Naruto-Kun Projekt] Fumetsu no Anata e (To Your Eternity) anime
Köszi szépen srácok az egész éves remek munkátokat!
Érdekes volt, talán nekem is kicsit laposabb volt az első évad, mint talán vártam, (talán nem is a lapos a jó szó rá, inkább... szétterjedő, de most ezt bonyolult lenne kifejteni azt hiszem ) de van egy olyan érzésem, hogy ez a sztori ahogy haladunk előbbre, egyre jobban össze fog állni és egyre erősebb lesz, ahogy már vannak a hátunk (és Fushi háta) mögött történetek, kicsit jobban ismerjük és értjük a világot, és haladunk tovább a főszereplővel. Aztán persze lehet hogy nem Meglátjuk, kíváncsi vagyok mindenesetre a második évadra is.
És köszi még egyszer, királyok vagytok!
Köszönjük hogy végigkövettétek az évadot!
bár én személy szerint többet is tudnék várni a folytatásra, az igen ritka, hogy az első évad végén már be is jelentik a következőt. az előzetes azért elég sok elvárást állít fel, így én is kiváncsian várom mi lesz még ebből. az hogy egy csak 20 részes az évad már elég régóta tudjuk az ismertetőjében is szerepel, és ehhez mértan arra sem számítok, hogy a következő sokkal több lenne.
természetesen azér mi is kezdtünk kicsit belefárdani már fushi töketlenkedésébe, meg a lázadó korszakába, és a rengetek drámai halálba, de én alapvetően nem bántam meg, hogy vittuk ez az animét, főleg mert merőben eltérő témát dolgoz fel, mint amit már megszoktunk.
remélem a második évadot is majd legalább ennyien fogjátok várni és követni, addig pedig lesz időnk/időtők, hogy kicsit más projektekben is elmerüljünk.
nemsokára indulnak az őszi szezonos animék (amiből én kettőt is fordítok majd), ráadásul nemsokára már publikálásra kerül vmi egészen más is
Még egyszer köszönöm, hogy velünk tartottatok Fushi nem úl vidám kalandjain keresztül, és lessétek a főoldalt a további projektekért
Sajnos csak most sikerült befejeznem. Amikor volt időm csak faltam a részeket. Nagyon jó volt a maga tragikus történetével.
De hogy őszinte legyek simán olyan volt a 12. rész is hogy be lehetett volna ott is fejezni. Ez csak a nagyobb időugrás miatt lett itt vége. De őszintén pont az az utolsó fél perc nem tetszett. Miszerint "évtizedekkel később". Valahogy így nem sok értelme lett hirtelen. Pláne azzal a képes befejezéssel. Inkább hagyták volna ott abba hogy elmegy a szamárral. És az új évad kezdődött volna ezzel. Meg hogy mi történt vele.
Az új évadról meg annyit hogy nagyon, de nagyon messze van még az a folytatás. Még csak 13 hónap. Szóval jó hogy bejelentették de oly messzi dátummal hogy már szinte kárvolt. Pláne hogy esetleg valami miatt PL a vírus miatt nem-e fog még az is csúszni.
De a lényeg szeretném még egyszer megköszönni az egész évados munkátokat!
Az új évadról meg annyit hogy nagyon, de nagyon messze van még az a folytatás. Még csak 13 hónap. Szóval jó hogy bejelentették de oly messzi dátummal hogy már szinte kárvolt. Pláne hogy esetleg valami miatt PL a vírus miatt nem-e fog még az is csúszni.
Ugrás a fórumra: |