Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Kikapottól Makitól viszonylag simán, illetve Kenjaku eltörte a pengéjét. Van benne lehetőség, mert Kusakabe-sensei is ugyanazokat a technikákat használja, és ő képes volt hárítani Kenjaku Felsőbbrendű: Uzumaki-ját. Én szurkolok neki.
----------
182-183. fejezet
Charles átoktechnikája ötletes, és az is tetszik, hogy rögtön ki is lett egyensúlyozva. A hivatalos angol kiadás lusta volt kilistázni a manga referenciákat, megjegyzem szerintem egy Baki-s referencia is volt benne, amit a rajongói fordítás nem vett figyelembe.
Hakari egyébként jó eséllyel maga is egy otaku, máskülönben nem tudhatná, hogy miként viselkednek, meg nem ismerné a referenciákat.
Sokak szerint az, hogy már ellőtte a Birodalmát nem kecsegtet jóval számára egy erősebb ellenfél ellen, de úgy gondolom, hogy a Birodalom szabályai miatt kellett már most megmutatni. És hát... Akatumi-sensei ezt túlmagyarázta finoman szólva is.
Én egyelőre úgy tekintek rá, hogy nem szabad hagyni Hakarinak, hogy normálisan játsszon, ki kell zökkenteni, mielőtt rengeteg jackpotot érne el. Látszólag menekülni tud csak játék közben, meg ajtókat dobni az ellenfélre. Meglátjuk, hogy mit nyer a jackpottal. A többi információ csak a játék körítése. Meg alapból ez a japánoknak lett kitalálva, nem a külföldieknek, akik soha nem láttak pachinko gépet.
A Miwás megjegyzésemet pedig pontosítom. Nincs kizárva, hogy Okkotsu oldalán volt, de csak a harcok után jelent meg. Meglátjuk.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)