Köszönöm!
Egyesítve 2023.06.06 17:45:22:
Köszönöm az új részt!
Szerkesztette: Szilvi1991 - 2023.06.06. 17:45
[Naruto-Kun Projekt] Vinland Saga anime
Köszönöm ez eddigi részeket azoknak akik dolgoztak rajta! Szép munka!
Az első évadban nagyon dühített Torfin személyisége, de itt ebbe az évadba meg szépen fokozatosan rátért arra az útra amire az apja is annó és ez nagyon tetszett.
Ezen két évadon keresztül nagyon szép ívet írt le a karakterfejlődése. Jó volt látni. Eleinte persze nekem is hiányoztak a harcok, de a sorozatnak jót tett ez a belassult tempó. Hiszen meg kellett mutatni mennyi munka is van egy hatalmas szántóföld megmunkálásával. Évekig kell fát vágni, tönköket kiforgatni, kavicsokat kiszedni a földből, felszántani bevetni. A modern ember már csak belegondol elfárad Négy év nehéz munka után meg jön 100 viking állig felfegyverkezve és egyszerűen azt mondják add ide. Senki nem adná oda harc nélkül.
Köszönöm a fordítást!
Állati ez a évad, rengeteg jó párbeszéd és mély gondolatok erre betolnak egy ilyen béna nevetést a királynak
Én nem tudom ki a felelős azért hogy az ilyen gagyi lett. Kínosan hosszú, és túlzottan erőltetett műnevetés volt.
Mindegy ennyi belefér
Igen, kicsit valóban fura volt, ugyanakkor szerintem érthető ez az eltúlzott reakció Canute részéről, mint egyfajta "feszültséglevezetés" Thorfinn szintén eltúlzottnak tekinthető békepártiságára és koncepció nélküli tárgyalására.
Köszönöm az egész évados munkátokat!
Kicsit mást vártam ettől az évadtól, az előző magasra tette a lécet a különböző harcokkal, látvánnyal. Ezért az elején nem nagyon tetszett, hogy belassult. De így egyben szerintem szépen felépített történet lett. Mindent beleraktak, ami egy jó történethez kell. Eljutottak Aból B-be, raktak bele, bár kicsit kevés harcot. Annál több érzelmet, Thorfinn (és Einar) karakterfejlődése is tetszett. A mellékszereplőket sem hanyagolták el. Viszonylag kevés részből, olyan világot tudtak felépíteni, ami tényleg élettel teli és nem csak a főhősre van teljesen kihegyezve, gondolok itt Canute királlyá válására is, ami többnyire történelemhez is kapcsolódik!
Várom a folytatást, ha lesz!
Köszönöm az eddigi részeket, s a befektet munkát!
Nem értek egyet a sorozattal, temérdeken vontatott, gübbesztett, s kitérő tematikával rendelkezik főleg a második fele Ep12+ elnyűtté válik. Helyette szívesebben néztem a KImetsu no Yaiba-t, s az Inuyashiki-t. Lehetett volna sokkal ráeszmélésesebb, rátartibb, s közvetlenebb.
peti19870621 írta:
Köszönöm az eddigi részeket, s a befektet munkát!
Nem értek egyet a sorozattal, temérdeken vontatott, gübbesztett, s kitérő tematikával rendelkezik főleg a második fele Ep12+ elnyűtté válik. Helyette szívesebben néztem a KImetsu no Yaiba-t, s az Inuyashiki-t. Lehetett volna sokkal ráeszmélésesebb, rátartibb, s közvetlenebb.
ARPADDDD írta:
Köszönöm - köszönjük a rengeteg időt és munkát amit ránk szántatok.
Reménykedek hogy majd a következő évadot is fel dolgozátokt.
Hát, köszönöm szépen az egész évados munkátokat. Nem tudom, milyen volt annak, aki hétről-hétre nézte, de én most az utóbbi napokban daráltam le, és így... fantasztikus volt.
De tényleg. A karakterek, a felmerült filozófiai kérdések (még ha nem is mindig értek feltétlenül egyet a főszereplők által képviselt iránnyal), a megvalósítás, minden. Rengetegszer ütött szíven, gondolkodtatott el. És köszönöm, hogy vittétek, és ilyen jó minőségben nézhettem meg nektek köszönhetően. Tényleg köszönöm.
Mestermunka volt azt hiszem, mindenki részéről.
Hálás vagyok a magyar feliratért!
Véégre, Thorfin hazament a családjához! Mióta megölték az apját ebbe reménykedtem, hogy egyszer hazamegy meglátogatni az anyját és a nővérét.
Jó volt látni, hogy végre megtette.
Kíváncsian várom mit tartogatnak a következő évadra.
Köszönöm az egész évados munkátokat!
Sikerült egybe bevárni az egész évadot, és nekem személy szerint sokkal jobban tetszett mint az első évad. Bízok benne, hogy a következő évadban is lesz egy ilyen jól megírt story, bizakodva várom, hogy hova fogja Thorfinn-t vetni a sors innentől kezdve.
Egyesítve 2023.07.18 21:42:22:
Az utóbbi napokban kijött hivatalosan a második évad teljes soundtrack-ja, és ledöbbenve tapasztaltam, hogy az első zeneszám rajta, név szerint a "somewhere not here" -ben magyar éneket hallok. Van esetleg valakinek bármilyen információja affelöl, hogy milyen kötődése van hazánknak a zene szerzőhöz, vagy magának az animéhez?
Ugrás a fórumra: |