Köszi hogy mindig leforditós sókásós modóbn jó vólt a forditásód
Super Dragon Ball Heroes
Potara fúzió nem lehet kettejük között Rotcsa
Mert ha kiveszik a Potarát megszűnik a fúzió azt hiszem. Ilyen táncos féle lehetetne, de nem hiszem, hogy ezt megjátszanák. Broly most parkoló pályára kerül nem ő lesz a lényeg hanem egy új ellenfél megint. Illetve mit okozz Fuu univerzum alkotása.
Köszi a fordítást!
Végre egy új "történet" ív vette kezdetét! Goku átkerült egy párhuzamos univerzumba, ahol csak úgy random rárontottak az Arany Testvérek, jól megnehezítve a dolgát! Egyet se kell félni, megérkezett az előző előtti főellenség, Hearts, viszont ezúttal szövetséges formájában és ketten együtt EASY legyőzték a Dermesztő Fivéreket!
Azonban nyilván kellett azért valami epikus cliffhanger a végére. Megjelent egy Goku Black-re hajazó rejtélyes karakter, aki jól a mellkasukba küldte az ugyancsak rejtélyes Vörös Kristálygömböket, amiknek segítségével a so Cool Brothers instant regenerálódott és teljesen hihetetlen módon, de úgy tűnik erősebek lettek!!!
Hát végre új helyszínt kaptunk, de Hearts-on kívül nem igazán volt semmi érdekes a részben.
Az opening is megkapta a 4. verzióját, amiben túl sok lett az állókép, ezért nem igazán tetszik. Cell-en viszont felcsillant a szemem! Rég láttuk őt, várom a visszatérését! Bár hatalmas power up-ot kell kapnia, hogy releváns legyen, de azt simán megoldják itt xD (Főleg ha már egy Turles-nél is sikerült)
Értékelés: 2/5
Itt sok őrült dolgot kipróbálhatnak és ez a jó benne! Úgy is minden karakter/technika csak arra kell majd , hogy legyen belőle egy kártya, ami után majd jön egy másik, ami jobb, érdekesebb, stb...
Cumber karaktere nekem mondjuk tetszik és szeretném, ha átvezetnék a caconba, de Fu-már nem. Ez a kimondott perverz japán karakter nekem sok...
Az összes démon karakter bejön, de ez a fu szerintem nem illik a képbe. Hearts meg olyan... semmilyen, szerintem.
Ugrás a fórumra: |