Na igen Choji az a tipikus nagy darab kedves srác akinek mások védelme az elő de nem szeret harcolni!
jiroubou ki is volt?
Amúgy ha már Temari róla mi a vélemény!
Naruto - Szereplők
Temarit én nagyon bírtam, de főleg a Shikamaruval való kapcsolata miatt. Mint önálló karakter nem is nagyon lehet róla beszélni...mivel nem lett kibontva.
Shikamaru: rettentő lusta, semmi sem érdekli, nem is olyan erősek a harci képességei, viszont egy zseni.
Ilyet nagyon sok helyen lehet látni Ezért sablon karakter. De ja, szerintem is kell ő ide, nagyon szerettem, és szeretem, sőt, az egyik kedvenc karakterem volt, főleg gyerekkoromban (ott szinte a kedvencem volt).
Igen! Pont ilyen Shikamaru. Ezért tetszett nekem s, valahogy lustasága hasonlít sokszor az enyémhez, hogy morog egy kicsit elődre de mindent megcsinál. Amúgy ez az Árnybáb technika ez most elvileg vérörökség útján öröklődő technika náluk nem?
Gara is jó nála is van egy jó kis személyiségfejlődés a pszichopatától a megfontolt vezetőig.
De mi a helyzet a kis bábmesterrel (nevét inkább nem írom valahogy mindig röhögnöm kell a nevétől) amúgy ő is meg Temari is igencsak párosított személy külön nagy figyelmet nem fordítottak rájuk. Igaz Temarira még mindig többet de az is inkább csak Shikamaru miatt.
Shikamaruban én is magamra ismertem... Átkozott lusta vagyok, meg húzom a számat,de megcsinálom, amit meg kell XD am meg jah, a nara klán specialitása és tehetsége az árny technika.
Kankuro. No igen elég vicces a neve nekünk,magyaroknak érdekes ez a bábtechnika, pláne h milyen koncentráció kell hozzá.
Temarinak birtam az öltözködési stílusát. Minden cucca nőies és bizonyos szintig merész, de nem ribis.
Chuji egy szerény srác, úgy tűnik ott Karui a főnök. Mondjuk nem csak ott van nőuralom szerintem.
Gaara: nincs vele különösebb problémám. Bárki olyan gyilkológéppé válhatott volna mint ő, akinek olyan gyerekkora van és ereje is megvan ehhez.
Na igen sokunk ismer magárra akkor Shikamaruban. Biztos nem véletlenül.
A kis bábmester amúgy szerintem nem olyan nagy szám, de tényleg az nem semmi ahogy tudja irányítani azokat. Amúgy az első 3 betű aztán a többi külön!
Temarinak meg tényleg igen jó az öltözködése. Nőies de mégis elég férfias azért elég mértékig.
És amúgy a 3 család közül mindháromban tényleg a nők irányítanak. (10 csapat)
Temarival az egyetlen baj, hogy nem lett szinte semennyire sem kibontva, bár nem sok idő volt rá. Meg aztán talán ő az egyetlen (majdnem), akitől Fuuton technikákat lehetett látni és nem, nem érdekel a Rasenshuriken. Nekem mondjuk a harcmodora tetszett meg igazán, azzal az ordas legyezővel rendesen helyre lehet rakni bárkit, ráadásul okos, nem csak beugrik a harc közepébe, aztán gyerünk.
De ilyen hapsik mellett csodálkozik ezen bárki is? Ráadásul egyik csaj sem az a kifejezetten szende lányka, mindhárman kérdés nélkül szétrúgják bárki nemesebbik felét, ha úgy esik jól.
Király neved van Tigrincs!
Jobban belegondolva a szél elemet illetően, igazad van.
Állandó karakterek közül (Naruton kívül) ő az egyetlen, aszem.
Egy átlag Genin-Chuunin ellen simán nyert volna azon a bizonyos vizsgán. Jó így is nyert, de hogyan...
Nincs egy szinten Shikamaruval, viszont neki is van sütni valója.
Viszont engem szinte egyáltalán nem fogott meg a karaktere. Talán épp a kevés szereplése miatt.
Temari akárhogy is nézzük mellékszereplő! És nem is olyan főbb mellékszereplő mint mondjuk Shikamaru, Kiba vagy Hinata meg még lehetne sorolni a neveket.
Amúgy Papirtigriske melyik 3 nőre gondolsz?
Szél elemű volt még a 3-fia a 10 csapat kapitánya (a neve nem ugrik be), de tőle se láttunk túl sokat.
Köszi!
Igen, tudom, hogy Asuma is szél elemű volt, de ő szerintem inkább a chakraérzékeny fegyverével hasznosította a Fuutont, külön technikát nem láttunk tőle, azt hiszem. Illetve azt hiszem, hogy Orochimaru is Fuutont használt (nem vagyok benne biztos), de Temari használt Fuuton jutsukat.
Ha már 10-es csapat, akkor ugye Ino is ott van és ő sem egy szende lányka, meg Temari, plusz Chouji neje. Így gondoltam.
Asumanak hívták.
Sokáig semleges volt számomra, amíg el nem értük a Sorás fillereket. Ott beköltözött a király karakterek palotájában, majd nem sokra rá Hidan megölte. Na ott volt könnyezés bőven.
Tőle is csak 2x láttunk szél elemű jutsut.
Rágugliztam és ezt a kettőt találtam. És, ha jól emlékszem, akkor ezeket is csak 1x használta.
Az elsőt a Sorás fillerben, a másidokat már Edo Tensei formában.
Fuuton: Suiran Reppu
Fuuton: Fuujin no Jutsu
De ő a szél elemet inkább a chakraérzékeny pengén használta.
Ugrás a fórumra: |