Nekem nem azzal van a bajom, hogy hol és mivel fejezték be, hanem hogy befejezték! És lehet jó sokat várni a folytatásra!
[Naruto-Kun Projekt] One-Punch Man anime
Változhat a szérializált manga tartalma a webcomichoz képest, de a webcomic alapján kizárt dolog, hogy Saitama = Blast.
Fubuki hivatalosan 23 éves, Saitama 25 éves, Tatsumaki pedig 28. A webcomicban Tatsumaki találkozott 10 évesen Blasttal (18 évvel ezelőtt), így értelemszerűen Saitamának 7 évesnek kellett akkor lennie. Blast pedig egy felnőtt volt. Ha mindenáron Saitamához akarjátok kötni, akkor maximum az apja lehet.
A sztori tengernyi titka mellett, engem is Blast kiléte (mibenléte) érdekel a legjobban. Azon túl még: Saitama háttere, családja? A kiborg aki kiirtotta Genos családját? Bármi a szervezetről, aki gyártotta az erő fokozó ruhákat? Metal Kinght nak van e köze az utóbbi lettöhöz? A tűz ami felbukkant Saitama szemében, a Nagy Ráklante legyőzése után? És még temérdek elvarratlan szál.... Nagyon várom a folytatást. De jobbnak tetszik a mangát és a webcomic ot is elkezdeni.....
KingBradley írta:
A sztori tengernyi titka mellett, engem is Blast kiléte (mibenléte) érdekel a legjobban. Azon túl még: Saitama háttere, családja? A kiborg aki kiirtotta Genos családját? Bármi a szervezetről, aki gyártotta az erő fokozó ruhákat? Metal Kinght nak van e köze az utóbbi lettöhöz? A tűz ami felbukkant Saitama szemében, a Nagy Ráklante legyőzése után? És még temérdek elvarratlan szál.... Nagyon várom a folytatást. De jobbnak tetszik a mangát és a webcomic ot is elkezdeni.....
Hát igen! Bár tényleg nem olvasom a mangát szóval nem tudom mi van még benne, de eddig az anime alapján tényleg semmit nem tudtunk még meg jobban a szereplőkről és környezetükről. Most is csaj jött egy csomó új szereplő s némi plusz infó róluk, de a régi szereplőkről semmi.
Az erő növelő ruhákat elvileg mintha olvastam volna valahol, hogy Metal lovag készítette és hagyta hogy ellopják annak érdekében hogy tesztelje azokat.
De tényleg itt van Saitama mint főhős és tényleg semmi infó a múltjáról csak annyi hogy gyenge volt és volt haja. De a barátairól családjáról semmi.
Genos is folyton azt keresi aki elpusztította családját. De hiába halad előre a történet arról sincs még semmi infó előrehaladás.
Lehet ezekkel nem is igen akarnak majd javarészt foglalkozni a jövőben vagy mi?
De az pl. szerintem elképzelhető hogy akit Genos keres az tényleg Metal lovag és ő is ellenség lesz és a jövőben nem szörnyek hanem robotokkal harcol majd Saitama, ne meg Genos.
Az meg hogy a kedves S1 hősünk meg tényleg Saitama apja és hogy mennyivel szárnyalja őt túl Saitama. Esetleg egy jó kis közös küzdelem edzés.
Lényeg hogy még sok minden van ebben a történetben. Rengeteg lehetőség!
Amúgy hozzá tenném, hogy én Fubukit idősebbnek mézem. Bezzeg a nővérét meg sokkal fiatalabbnak.
Pláne egy jó kis Fubuki Saitama párosból milyen gyerek lenne? Hatalmas mentális és fizikai képességekkel bíró?
-Igazából egy történetből mindent meg lehet csavarni, lehet Saitama nem is 25-éves hanem mondjuk 36, és akkor 18 éves volt mikor Tatsumakit mentette meg. Aztán valamiért elvesztette emlékezetét és elfejeltette ki és hogy milyen ereje van.
-Másik ami még sokak fejébe megfordult és én is elgondolkodtam rajta hogy nem lehet hogy Blast=Mumem Rider csak nem fedi fel kilétét?
Igazából tényleg sok minden rejtély és elvileg a mangában sincs semmi ezekre szóval nem tudom ezzel akarják feszíteni a közönséget vagy egyszerűen csak a paródiára megy rá a sorozat merthogy az a célja.
Köszönet a sorozat fordításáért!
Animáció ide vagy oda, nekem tetszett az évad. Egy OVA-t megnéznék Garou osztálytalálkozójáról, ahogy ahol újra szörnyeset játszik a régi "barátaival".
goku5 írta:
Amúgy én megértem hogy anime meg hogy biztos a csillagharcosok a kedvencei az írónak ér róluk mintázta Garo erejét de azért ez már tényleg túlzás. Így harcolni sérülten fáradtan "képzettebb" ellenfelek ellen és még vissza is támadni! Kicsit én már túlzásnak érzem.
De tényleg itt van Saitama mint főhős és tényleg semmi infó a múltjáról csak annyi hogy gyenge volt és volt haja. De a barátairól családjáról semmi.
raptor9812 írta:
-Másik ami még sokak fejébe megfordult és én is elgondolkodtam rajta hogy nem lehet hogy Blast=Mumem Rider csak nem fedi fel kilétét?
Már csak az a jó kérdés mennyit kell még várnunk a 3. évadra.
Az meg ha az ebben tapasztaltak nem voltak túlzások a 3.hoz képest akkor már ilyen téren félek is tőle mit adnak majd le nekünk! De biztos jó lesz! Elvégre a DB csillagharcosai is igen kelendőek népszerűek a túlzásaik ellenére.
néhány Márió one punch man paródia opening . nem találtam más helyet a videóknak
https://www.youtu...IB53GK0rKY
https://www.youtu...5xcUcdCAtk
Ugrás a fórumra: |