Hát most nem értek egyet veletek. Számomra a történet a Gaidennel végleg lezárult, kerek egész.
A Naruto-Sasuke harc szerintem egyáltalán nem volt összecsapva, az számomra olyan volt, amilyennek lennie kellett. Gyors, viharos lefolyású, majd lassú és elnyújtott verekedés, amíg az egyik meg nem hal. Higgyétek el, animében nagyon epikus lesz (legalábbis remélem). A 699. fejezet pedig tökéletes, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen jó és hiteles lezárást kap Sasuke.
A 700. meg már csak egy prológus volt. Ami a Gaidennel szintén ki lett bontva, nem beszélve a filmekről.
Szóval nekem ez így kerek egész, egy-két dolgot bemutathatott volna még Kishi, de ha ő így döntött, akkor így döntött.
Goku-Attól még, hogy az oldal neve Naruto-kun, nem törvényszerű, hogy a Narutoval kell elsősorban foglalkozni, SŐT. A név nyilván sok-sok évvel ezelőtt jött, amikor még tényleg ez volt a fő prioritás, és nyilván nem fogják megváltoztatni.
Itachi-Ha neked az anime definícióját csak a Naruto jelenti, az elég szomorú És ezzel nem azt mondom, hogy a Naruto nem jó anime (helyenként egészen fantasztikus), főleg, hogy mindannyiunk gyerekkorához kapcsolódik és számtalan felejthetetlen pillanatot köszönhetünk neki, de számtalan, számtalan zseniális anime van még a világon
Tovább kell lépni, megismerni új dolgokat. Az emlékek megmaradnak.
Az erőltetésnek még sosem lett jó vége.