Shiro
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
A rész Jó vót!
Nem tudom, hogy Keflának van e elég sütni valója, vagy csak szerencsés volt, hogy nem használt egyerősebb lövést. S inkább csak egy energia gömbbel elterelte Goku figyelmét, de számára szerencsésen jött ki a lépés.
Goku lehet arra számíthatott, hogy Kefla is lőni fog, -> Kefla kimerül fúzió vége Goku win.
Helyette: Goku a lövés pillanatában oldalról és hátulról védtelen volt, plusz a kaiouken miatt jobban fájnak a sérülések.
Kefla így tudta egy csapással "kiütni" a nálánál erősebb Gokut.
Bár látvány tekintetében tényleg csak egy nagyon rövid mozzanat, technikailag eddig szerintem ez volt a legjobb összecsapás. Két végletekig buffolt harcos, jelentős gyenge pontokkal. Egyetlen hiba egyenlő a vereséggel.
Matek.
Úgy néz ki a különböző formák erejéről alkotott elképzelésem még mindig megállja a helyét. Bár tény, hogy Kefla nagyobb buffot kap, mint Vegeto. (itt én is felek közti harmóniát okolnám).
Gohan és Piccolo vegyétek már komolyan.
A. Gohan alap formában van és Piccolo fogja magát vissza.
B. Gohan ultimate formában van és ő fogja magát vissza Piccolohóz. Bár így az u6 namekjai is kb ssj3 szinten vannak, ami azt jelenti, hogy Csápmás lehet nem a megfelelő kezekbe adta a potarákat.
De a legvalószínűbb
C. Mind a ketten visszafogják magukat. mint néző egyrészt úgy érzem, hogy feleslegesen, másrészt meg remélem, hogy tényleg valami nagy dobásra készülnek.
When Zero Cry: Grail Killer Chapter