Kösz a fordításokat az új fejezetekhez
Szerintem elég jók voltak ezek a filmhez kapcsolódó fejezetek is. Árnyalja egy kicsit Deku meg Bakugo kapcsolatát.
Boku no Hero Academia manga
266. fejezet
Én ehhez nem is fűznék semmit. Bubi...
Remélem élveztétek a fejezetet. A jelentős része a japánból lett fordítva, hogy pontosabb legyen, mert úgy éreztem hogy extra odafigyelést igényel a fejezet. Ezért ha valaki tud angolul és olyat talál benne, ami nem egyezik, tudjátok, hogy az az angolban lett szarul fordítva nem itt XD
Amúgy az a nagyon gáz most, hogy a liga lényegében elvesztette a szívét. Twice volt a lelke a szövetségnek és nélküle a többi tag csak még elfogulatlanabbul fog rabolni-gyilkolni, különösen Toga, aki közel állt Twice-hoz. Nem csodálkoznék, ha ez után elég komoly vendettája lenne a csajnak a hősök ellen, ami eddig úgy érzem hiányzott belőle.
Exkirion írta:
Remélem élveztétek a fejezetet. A jelentős része a japánból lett fordítva, hogy pontosabb legyen, mert úgy éreztem hogy extra odafigyelést igényel a fejezet. Ezért ha valaki tud angolul és olyat talál benne, ami nem egyezik, tudjátok, hogy az az angolban lett szarul fordítva nem itt XD
Amúgy az a nagyon gáz most, hogy a liga lényegében elvesztette a szívét. Twice volt a lelke a szövetségnek és nélküle a többi tag csak még elfogulatlanabbul fog rabolni-gyilkolni, különösen Toga, aki közel állt Twice-hoz. Nem csodálkoznék, ha ez után elég komoly vendettája lenne a csajnak a hősök ellen, ami eddig úgy érzem hiányzott belőle.
Nem tudom felfogni hogy tényleg meghalt. Annyira sokat építettek Twicera hogy hihetetlen, és most csak így vége legyen... Ezzel a húzással a gonosztevők óriásit veszítettek az erejükből. Kíváncsi leszek Toga erre mit fog lépni.
Nem tudom elképzelni jelen állás szerint hogy nyerhetnek a gonosztevők. Dabi erős de egy bizonyos ideig bír csak harcolni, ott van még Geten aki jelengleg talán most az egyik legerősebb. (Persze több karakter is van még de rólunk kb semmit nem tudni.) High-Ends Nomuk egy részét pedig Miruko egyedül szinte pillanatok alatt szétkapta. Na most két opciót tudok elképzelni. Első, felébred Shigaraki az új "erejével" és közösen Gigantomachiaval szét vernek szinte mindenkit. Mert szerintem ő maximum csak akkor fog mozgásba lendülni ha a doki vagy Shigaraki arra utasítja. A második pedig az hogy csúnyán elvéreznek a gonosztevők, pár liga tag elmenekül (Shigarakival közösen mert pl nem tért még magához) majd később mikor ő felébred szépen elmennek Tartarusba és kiszabadítanak szinte mindenkit. (Ami azért a jövőben egy várható arc lesz szerintem. )
Dabiból pedig egyre kevésbé tudom elképzelni ki lehet... Honnan szerzett tudomást Hawks nevéről, mikor ő úgymond egy beépített ember. Egy dolog amit kicsit furcsállok, hogy ha ő a kezdetektől fogva nem hitt neki, akkor miért hagyta csak úgy "haverkodni" Twiceal. Valamint Shigarakiék egyből úgymond megbíztak benne csak mert elhozott egy profi hőst? (És igen tudom hogy lehallgató készülékek és nyomkövetők voltak rajta de akkor is... xd)
Én is nehezen hiszem el, hogy pont ő meghalt. De egy shounen mangánál soha ne mond, hogy soha. Viszont ha tényleg meghalt akkor lesz itt szépen a hősök oldaláról is veszteség.
Még mindig tartom azt amit korábban beszéltünk Asehi. Szerintem fel fog ébredni Shigaraki és majd ő szépen mindenkit lapátra tesz. A nagy trió még nem kapta meg a maga harcát sem. Értsd Deku-Bakugo-Todoroki meg nem is beszélve a jelenlegi elszőszámú hősről.
Valami nagynak még történnie kell ebben az arcban.
Pontosan, hasonlót várok én is. Annyira jó karakter volt, hogy most ezek fényében elvárom hogy a hősöknél is legyenek hasonló veszteségek. De nem valami 24. helyen lévő akit alig ismerek, hanem valaki olyan akivel már kialakított az olvasó valami kapcsolatot. Exkirion írta le a legjobban. Twice volt a lelke a szövetségnek.
Igen, még én is ezt az esetet tartom a legvalószínűbbnek. Eleinte nem értettem hogy az úgymond 3 triónk miért a város evakuálásában segít mikor eléggé erősek. Bár másik részről megértem a diákokat nem akarják belevonni mert csak "diákok" még. Plusz azok vannak csak az első sorban akiknek a képességei területre hatnak és az ellenség mozgását nagymértékben tudják korlátozni. De ahogy írtad is Jaeger még nem kapták meg a maguk harcát. Szóval ahhoz hogy elérjenek hozzájuk jó sok profi hősön kell átverekedniük magukat.
Nagyon kíváncsi leszek hova fog még fajulni a helyzet.
Azért elég tökös dolog lenne, ha itt most bejátszanák, hogy a hősök veszítenek. És ha nagyon "szemét" akarnék lenni, meg is néznék egy ilyet. Totális vereség, aztán kapaszkodjanak a továbbiakban.
Jut is eszembe, remélem mindenki érzékeny búcsút vett Hawkstól.
Ugrás a fórumra: |